81

Анонимен

преди 8 години

Еми да позволят тогава и традициите на Куклус клан. Така де, нали сме американска колония и традициите ни са американски.

80

Анонимен

преди 8 години

Ахахахха никой съд в света няма да се съгласи с това твърдение.

79

Анонимен

преди 8 години

прете им помощите на тия вече веееееееееееееееееееее

78

Анонимен

преди 8 години

Миналата година при опит да накарат празнуващите да спрат или поне да намалят музиката, полицейски служители бяха нападнати и бити с колове. Затова сега хората от бургаския квартал се страхуват.

77

МЮМЮН

преди 8 години

А ЩО ДА НИ МОЖИМ ДА СИ КРЕЩИМ И ВИЕМ НА ВОЛЯ ДЕНОНОШНО,ДА ПИЕМ И ДА ПОВРЪЩАМЕ КОЛКОТО ИСКАМИ,КАТ СА НАПИЕМ ДА СЕ КОЛИМ ПОМЕЖДУ СИ?ЩО НИ ОГРАНИЧАВАТ СВОБОДИТЕ?ХЕМ НИ ДАВАТ ДОСТАТЪЧНО ПОМОЩИ ДА ПРАЗНУВАМЕ ДЕНОНОЩНО,ХЕМ НИ ЗАБРАНЯВАТ,КВО ДА ГИ ПРАВИМ ТЕЗИ ПАРИ?

76

Анонимен

преди 8 години

Ловувай си на воля ;) сезонът е открит целогодишно! После искам да показваш трофеите!

75

МОРСКИЯ

преди 8 години

И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ ТРАДИЦИЯ ДА ХОДИМ НА ЛОВ . САМО ЧЕ,НА ПОЛЯНИТЕ,ПО КОИТО ХОДИМ ИМА НЕЗАКОННИ РОМСКИ ГЕТА !!!ЗАЩО НИ НАРУШАВАТ ПРАВАТА ЗА ЛОВ?ЩЕ СЪБАРЯТ ЛИ НЕЗАКОННИТЕ КАТУНИ ИЛИ ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА СИ ЛОВУВАМЕ ВСЕ ЕДНО ЧЕ ГИ НЯМА?

74

Георги

преди 8 години

До коментар #70 Брат, оправи ми деня! Чакам момента с нетърпение, в който да ни поведеш срещу напастта!

73

Анонимен

преди 8 години

Античовешко е единствено нещо, което застрашава съществуването ти. Забраната за надуване на чалгията не влиза в графа "жизненоважни" за човешкото оцеляване.

72

кукуруку

преди 8 години

Много просто - този мехмед да отиде в Турция и там да организира ромска свадба - да види тогава баш дискриминация и чок толерантност. Просто що годе умните турци вече не се хващат на бръщолевенията им, дпс е със затихващи функции - могат да лъжат само най-примитивните хора, които мислят само за секс и ядене. Познайте кои са те.

71

муспи

преди 8 години

80 изчерпва проблема, може само да се уточни - ние не убиваме евреи, което е самоубийство!

70

x

преди 8 години

като е традиция, малко по на югоизток...

69

Шикелгрубер

преди 8 години

Май ви липсвам,а?

68

st.anger

преди 8 години

това е тъпо, та чак смешно. всъщност си има начин да 'празнуваш' както си искаш:искаш разрешение от общината, плащаш на охранители, на полиция, на пожарна и няма проблем.но то и плащането май беше дискриминация,нали?

67

Игнат

преди 8 години

Винаги съм се чудил какво ли ще стане, ако се хванем с групата ни и вдигнем сцена до махалата и ударим няколко денонощни парчета за 2-3 дни? Малко не сме по неравноделните ориентализми, ама щом те могат, значи и ние можем. Нали сме с равни права? Леко е античовешка музиката ни, но то се претръпва след първите 10-15 часа грохот и вой. Ако общината разреши, веднага пускам запитване за наемане на апаратурата и потегляме да строим сцената! Поздрави от един лежерен бас китарист!

66

Анонимен

преди 8 години

Вече никой не може да ме убеди в противното, че България и българите целенасочено се унищожават!

65

Анонимен

преди 8 години

През втората световна война геноцидът над ромите е бил превърнат в традиция за германците, ама са им я забранили в последствие. Дали не е време германците да обжалват пред съда в Хага :)

64

Анонимен

преди 8 години

В Германия има зали за семейни тържества. Има и правила. Само тук им се привижда дискриминация. Прави са щом сме допуснали да се стигне до тук.

63

муспи

преди 8 години

Проблемът има и друга страна. Тези сватби са голямо перо за ромите. Те имат повече пари от българите, но сватбите са ежедневни, поне през ден! Имаше вече предложение разноските да се поемат от държавето, поне да се увеличи пособието, но не, бугаринът е стиснат! Е, нека се бием тогава, да видим кой е по як! Ъа, също така - да дживее алаха и неговия пророк моамет! Вън от бугария бугарския господ с миризливите си църквета! Веднага четири минарета на Ал. Невски, отлагане вече да неме!

62

Анонимен

преди 8 години

Тая работа е като с бездомните(а и не само) кучета-имат право да ни хапят,но ние нямаме право да решим проблема!