64

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ БРУТНИЯ ИМ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ Е 3 ПЪТИ ПО-МАЛЪК ОТ ОБЯВЕНИЯ И СА ЛЪГАЛИ С ДАННИТЕ ЗА ДА ИМ ДАВАТ ОЩЕ ЗАЕМИ И ДА ВЛЕЗНАТ В ЕВРОЗОНАТА!!!ГЪРЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗАЕМИТЕ!!!СЪЩО ТАКА ГЪРЦИТЕ ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА ПРОДАВАТ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ДОРИ И ЗАЯВИХА, ЧЕ КОЙТО ИМ Е ДАЛ ЗАЕМИТЕ Е БИЛ БАЛАМА И ДА ПИЕЛ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!!!КРЪВ ПЛЮЯ ЗАЕМ НЕ ВРЪЩАМ!!! ГРЪЦКА ПОГОВОРКА!

63

Анонимен

преди 8 години

Едно не мига да разбера защо нашите чегеварчета са готови в името на така наречения комунистически инернационализъм вскчко да им простят на гръцките чегеварчета Одисей 1

62

Анонимен

преди 8 години

ДАЙТЕ ПАРИ НА ГЪРЦИТЕ ПАРИ ИМ ДАЙТЕ НЕКА СИ ЖИВЕЯТ КАКТО ДОСЕГА А ЗАЕМИТЕ ИМ ДА БЪДАТ ОТПИСАНИ !!!! :D ПОДПИСАНО ОТ ВИДНИ ИКОНОМИСТИ СОБСТВЕНИЦИ НА ГРЪЦКИ БАНКИ :D

61

Анонимен

преди 8 години

71 от кога в Арена прожектират и икономическите прегледиОдисей 1

60

fripp

преди 8 години

ВСПМО-Ависма, тая фирма знаете ли я. Руска, дето е уж с наложени санкции. Та те вчера са сключили договор със Rolls-Royce за доставка на титан до 2025г. Та като се има предвид каква ресурсна база стои зад страните от БРИКС, малко трудно е да се повярва, че банката им ще фалира скоро време.

59

Кукувица

преди 8 години

На Меркелката така или иначе и се клатят яко краката. За мен това е една жена, която никога не е имала собствено мнение и позиция. Една бивша комсомолка, която струва на Германия с нейната противо-германска и глупава политика, много пари. Нека сега се опита да прокара още една, 3-та програма за подаряване на пари на Гърция и ще се окаже на бунището на политиката. (Където и е отдавна мястото.)Щом BILD-Zeitung пише заглавна страница срещо нея, не очаквам да се задържи дълго.

58

до 80

преди 8 години

Гледал го е в сороският клуб на реформаторите

57

мда

преди 8 години

Който е ходил в Гърция много добре знае, че в ресторантите касови бележки не се издават, следователно не се плаща ДДС!

56

Анонимен

преди 8 години

До наблюдателТя банката на БРИКС фалира още преди да се роди. В Китай се пропука дълговият балон, китайското правителство спешно изкупува от 20 юни насам ценни книжа за да спаси китайската икономика от пълен крах. Загубите на борсите в Шанхай и Пекин за последният месец от спад в цените на акциите надхвърлят 3 трилиона долара, но затова у нас се мълчи и се говори единствено за фалиралата Гърция.

55

Анонимен

преди 8 години

77 а частните банки с чии паеи работят

54

Някой

преди 8 години

До КукувицаБяха само частните, преди да бъде изкупен частният гръцки дълг и той сега да стане общоевропейски, така че ако пак клекнат на византийците, цялата европейска общност, ще плаща. Това го разбират политиците, както и техните избиратели и Меркел, ще извърши политическо самоубийство ако се съгласи .

53

наблюдател

преди 8 години

заглавието е уникално казва само че членството на гълция е много скъпо удоволствие за западният модел ако има все пак куршум тои ще доиде от банката на БРИКС наи вероятно разстрелът ще се забави изведтно време

52

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е ако на власт в Гърция бяха не СИРИЗА а някаква по-дясна партия, дали тези "икономисти" защитници на онеправданите и жестоко експлоатирани гърци от ЕС и МВФ щяха да си отворят устите в защита на Гърция? Сигурен съм, че щяха да пишат за смяна на модела и преминаване към по социален модел за спасяването на Гърция, но сега като не върви това със "социалния модел", започнаха защита на лявото от съвсем неизгодна за тях позиция да винят за всичко Меркел и ЕС.

51

Анонимен

преди 8 години

Успокойте се другари. Гърция няма да фалира. Ние ще фалираме преди нея.

50

П.Петров

преди 8 години

Лечение има. Отрязват влоговете над 100000 евро на 50%, Възрастта за пенсиониране я вдигат с 5 години, вземат мерки за повишаване събираемостта на данъците, отрязват всички субсидии преки и косвени, моминските пенсии, вземат мерки срещу източването на социалната система, покриват си текущите плащания по задълженията и предоговарят по ниски лихви, приватизират държавните предприятия, без монополна позиция на пазара, бюджетен излишък 1 %, ДДС 22% за всичко, поетапно съкращаване на държавната администрация.

49

Анонимен

преди 8 години

Гърция трябва да бъде оставена да фалира, само това ще накара хора като нашите русофили които подскачат от радост на гръцкото "охи" да проумеят че сиренето е без пари само в капана в който се набутаха гръцките леви популисти.

48

ААА

преди 8 години

*** пишурки в Европа се размърдаха и размирисаха!

47

God

преди 8 години

До Анонимен 62Да знаеш Сорос непрестано мисли само за България и как да ни прецака. Той друга работа си няма. Добре, че има такива стожери като теб и Волгин да ни опазят от тъмните сили.

46

God

преди 8 години

Меркел налага икономии и на германците, но те не се оплакват, а държавата им е повече от успешна. Гърците така и не разбраха, че икономиите вървят задължително с реформи на икономиката, които заедно ще постигнат това, което се случи с Ирландия.

45

до 64

преди 8 години

Не. В голяма заблуда сте.