84

До Василев

преди 8 години

За всичкото това е виновно БСП( БКП) и тн които за 45 години живяха на заем . МВФ не е виновно за това, че някой взимал заеми нито за това, че някой крал нито за това, че някой спал. А причината за изтичането на хората от Българя е пак горната шайка и овчедушието на хората. Защото не може 10 % да правят тази мизеря ако останалите 90 си мълчат.

83

сакън

преди 8 години

Не знам дали ЕС се разпадне, ако Гърция излезе от него, но съм сигурен, че това ще стане, ако ЕС се огъне пред рекета й. Създаде ли се прецедент, отиде коня у ряката!

82

да

преди 8 години

До Анонименами като искаш да промениш България първо се хвани на работа,***..ама няма как да стане при условие,че си пълен некадърник,който го играе виртуален бунтар против системата..какъв българин си ти, бе чуждопоклонник жалък..за такива клоуни като теб много е лоша Българията и е много хубава чужбината..ама не можеш да мръднеш от тук...защото и навън ще разберат това,което и тук знаят за теб..че не ставаш за нищо...папагал !!!!

81

почти пенсионер

преди 8 години

Приблемът с Гърция е повече принципен. Не става въпрос толкова за самите пари, а за това как после поне 5-6 държави в подобно положение ще се наредят на опашката и ще искат същите компромиси, при това с пълно право. А как ще дисциплинират сиромашките държави като България, Румъния, прибалтийските. Ако някой политик в бъдеще тръгне да ми обяснява, че се налага да мизеруваме, щото от Брюксел така изисквали, веднага му казвам да се гръмне.

80

Анонимен

преди 8 години

ФАШИСТИ ! Убихте продукцията ни и ни заляхте с вашите *** !

79

Гольовци смешни

преди 8 години

Юнкер имал лице на мъдър и сериозен човек,а Ципрас на ***?????Капиталистическа България била пример на цял свят??????Абе вижте си президента!!!Или все едно слушам външният министър:made in USA.Абе палячовци триполови,оставете гърците да се оправят както си искат.Какво ви бърка вас?Или ви е яд,че ония излапаха 315 милиарда и въобще няма да ги върнат.А вие дръжте вожда за шлифера и яжте филия с мас,както той е ял като малък.

78

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевА бе Василев. Ти съвсем като в работническо дело звучиш. За пръв път в историята ,цял народ.Къде го научи този стил?

77

Анонимен

преди 8 години

Абе от Брюксел ли се размириса така лошо,на кисело зеле?

76

(-_-)

преди 8 години

Гърците са повече от 30 години в ЕС. За разлика от нас успяха да запазят много неща. Та, яжте си пластмасовите домати и се пенсионирате пост-мортем щом сте по-светци и от папата.. ЕС си отива и който се усети навреме ще има по-добро бъдеще. При нас също ще дойде момента да плащаме и тогава изведнъж от отличници ще станем 'мързеливи' и 'корумпирани'..

75

Цецо до 104

преди 8 години

Аз се борих.Учих.Сега работя в Австрийска компания.Настройчик на ЦПУ-1350лв.Габрово.Работих и в Лондон.Озеленител.900паунда.Еми в Бг ми е по-лесно и съм по-щастлив.Всичко е строго индивидуално и всеки ,в крайна сметка,си гледа интереса.Затова съм за ЕС.

74

българин

преди 8 години

До Анонимен 113:"Евразийският съюз е един огромен непретенциозен пазар, ...няма...права на малцинствата, ....30% от запасите на газ в света"1) "непретенциозен пазар"- за слаби производители/търговци/инвеститори2) "огромен", но с покупателната сила,ограничена да приходи от газ, нефт, др. суровини и оръжие3) да, няма права на малцинствата - нито измислени, нито реалниЕС е развит пазар с висока покупателна способност, с права и изисвания, а МВФ дава финансиране. Евразийският съюз е на книга.

73

Анонимен

преди 8 години

До даА ти що не вървиш на майната си, а вониш тук, платене ***. Ами *** да станеш метла или *** за под в някоя банка, или руло тоалетна хартия за дебелите мазни банкерски ***, на които служиш. Кой си ти, дето ще гониш българите от България, безроднико. И без това ни стопиха и унищожиха.

72

да

преди 8 години

а, бе някой хора тук да не са на гръцката заплата..голямо напъване.голяма орална любов..колко е ужасна БЪлгария и колко е хубава Гърция..ами вървете в Гърция, бе ***..границите са отворени..на никого няма да липсвате

71

Българин

преди 8 години

Другарю , ами като е толкова хубаво в Евразийския съюз защо не отидат комунистите и социалистите да живеят в Русия или Китай ами всичките и децата им са в САЩ и Западна Европа . Да пишеш глупости по форумите е лесно .

70

mgs

преди 8 години

До до 77Гърците доказаха, че са толкова *** да повярват на популисти. Така както ние повярвахме на царчето, дето щеше да ни оправи.Популизма е това, което съсипва демокрацията и политиката. защото с лъжите вървят ръка в ръка с всичко от което се отвръщаваме в управлението на държавата - като се почне от корупцията и се стигне до религиозния екстремизъм.

69

Анонимен

преди 8 години

Тия защо не опитат едно военно положение под формата на учения на НАТО. Да разкарат комунистите и после да си проведат реформите спокойно. Е малко ще по мащабно и дълго учението но така ще най чисто. Русия и Турция ще са извън играта а самите гърчоля няма да се самоизбият.

68

българин

преди 8 години

До Одисей 1 - 93Тук ими много комунисти, комунистчета и комунистченца, главно от "Атака", БСП и АБВ, много с руска кръв и съветска закваска. Затова, съвсем правилно цитираните от вас нови данни за БВП на глава в ЕС, през паритета на покупателна способност и като процент от средното за ЕС, няма да го впечатлят особено. Данните показват, че всички източноевропейци, които са СЕ ОТКЪСНАЛИ от Русия, живеят в страната си вече по-добре от гърците и 1,5 до 2 пъти по-добре от нас. Без комунистите.

67

Анонимен

преди 8 години

Какво му е на Евразийския съюз и на БРИКС? С какво са по-лоши от ЕС и МВФ? Евразийският съюз е един огромен непретенциозен пазар, който не се интересува дали краставиците са прави и кокошките щастливи, не се опитва да обезличи и обезроди нациите в него, няма третополови и измислени права на малцинствата, да не говорим, че 30% от запасите на газ в света са на Евразийския съюз, това означава и по-евтини суровини, в БРИКС са държавите с най-бързо развиваща се икономика... С какво ЕС е по-добър?!

66

да

преди 8 години

До Анонименама не го получават..купона свърши:))))

65

да

преди 8 години

гърците цял живот са работили само едно - да бъдат роби на Запада..уви..уволниха ги..ще си умрат от глад без работа..роба не може да бъде друго освен роб на някой..ама никой не ги иска..това им е проблема...колкото и да се напъват..не могат да се продадат..прекалено евтини са