112

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Тия ще се психират от злоба.Днес в украинския парламент са дискутирали закон - да не се нарича руската федерация Рурия или Рус, грози го 12 г затвор.

111

шопе,шопе

преди 9 години

Къде са професора и распутин,пешко?Или бачкате на един комп,че дъртия вампир сорос ви еспрял финансите?

110

do KK

преди 9 години

то твоя вече е порен, не се бой!

109

Иван

преди 9 години

Опитали са се да скалъпят версия но не им се получи,да опитат пак!

108

hahaha

преди 9 години

q da vidim nashite putuvci kvo shte napraviat ,nishto celia svet se smee s nashata oshmulena darjava neznaeli bili *** fashagi ,izvine sega niakoi da zapali ykraiskoto zname i da kaje mi neznam che toz parcal e znameto na ykraina ....nali

107

no

преди 9 години

Което и знаме да са скъсали лошо са сторили.

106

Анонимен

преди 9 години

това си е чисто синьо

105

Ъц

преди 9 години

Що ще рече Хохъл? - укропитек еволюирал в неандерталец! - ))))

104

Трикери

преди 9 години

Не никаква пропаганда не е . Скъсали са ни знамето и са знаели че е българско. Дано пукнат тези украйнски простаци. Ако видя тяхно знаме тук и аз ще го скъсам

103

Койчо Коев

преди 9 години

Номера с цветовете на българското знаме е от ясен по-ясен. Петоколонците в кабинета му умишлено са проспали това. В украинското правителство и държава пък все още е пълно с агенти на русия. Те тук, в България правят такива номера, та няма да скроят на Президента ни мърсотия в Украйна..Целта на този саботаж е злепоставяне на България и Президента и. И това не е работа на украинците а на руските *** в Украйна.

102

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 9 години

До .i.-----------------------Вие виждали ли сте вързано с верига куче което само като чуе стъпките на господаря си,който го е вързал-веднага излиза от мърлявата си колибка и се опикава от радост ? И как реагира и оголва зъби злочестото псе ако някой охули господаря му ( например Путин ) ?

101

maxobg

преди 9 години

абе, като снимката ,си е баш руското знаме !!явно тия са далтонисти и не правят разлика м/у синьо и зелено(или не знаят )

100

оптимист

преди 9 години

роската е пич. ще вземе макара и игла и ще ги зашие скъсаните знамена.

99

Я

преди 9 години

А нима оправдаваме късането на руски знамена?На украинското обяснение, че причина за вандализма е това, че укропите са взели българското знаме за руско, аз пък, като си избърха .... с тяхното, ще се оправдая, че съм го взел за тоалетна хартия.

98

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 9 години

Ушанките,*** и пелмените,даже и пирожките не са виновни-те даже не са и руски а китайски но който ги носи или яде--от тук нататък тежко му !--Джуджето направи така че целия свят да мрази Росия с изключение на наште 4 % -ови перхидролници.

97

Румбо

преди 9 години

Ха-ха,голям смях!Пълно потвърждение на фактът,че хохлите са големи ***,хеле ония от Десен сектор!Една лошокачествена снимка от GSM е достатъчна да задейства активистите,които на място естествено са видяли зеления,а не син цвят на ивицата,но нямат толкова акъл да съобразят за какво става дума и просто са изпълнили заповедта.А нашия Плевел освен некадърник,се оказа и голям котсуз-няма нещо в което да участва и да не се получи някакъв фал,вкл. и в чужбина.

96

До пенсионер

преди 9 години

Значи тогава си ходил с ***? Нещо не ми се вярва, *** си носехме от СССР, тук нямаше. Значи, бил си там! Аз пък 1976 г бях в Чехия и не повярвах на ушите си, на какъв перфектен руски ми говореше барманът в къмпинга преди немската граница. "Хлебушки Вам надо? Пиво у нас классное, из местной пивоварни.." Никъде не видях лошо отношение, дето говорехме на руски! *** са носили и Фридтьоф Нансен, и Умберто Нобиле, и Роалд Амундсен, и Скот, и Пири, сега ги носят в канадската армия. Няма лошо!

95

цирк

преди 9 години

Ами, ако знамената са скъсани за това че президента ни, нарече Русия агресор и заплаха сигурноста ни, и за това че доставяме оръжие на украинската хунта. В Украйна има руснаци не само в Донбас.А това че сбъркали нашето с руското знаме е пропаганда.

94

UKRAIN-INFORM-BURO

преди 9 години

До 117--------------------Абе ти толкова ли си неграмотен-не знаеш ли че руското знаме преди октомврийския преврат на сифилистичното джудже--Ленин,е същото което е и днес ?

93

Анонимен

преди 9 години

Тези майдановци и далтонисти ли са или просто прости ?