129

до 167

преди 8 години

Всъщност ЕС на нас ни плаща. Не колкото на Гърция, но ни плаща.Не знам за е.ането, но определено, ако утре към нас секне потокът пари, който идва от запад, ще се превърнем от бедна държава в държава, която се намира в централна Африка.

128

Анонимен

преди 8 години

Хумаоитарни помощи и на нас трябва да отпускат, а не да ни ги продават.,,Секанд хенд мания,, и ,,Секанд хенд бутик,, голям майтап. Като политиците и звездите ни.

127

до 166

преди 8 години

Нека да си говорим за Гърция след месец, два. Дотогава еуфорията ще е минала, а кесията ще се е изпразнила окончателно.И тогава пак да питаме тия щастливи хора как се чувстват...

126

Анонимен

преди 8 години

Ами нас защо ни е...т, без да ни плащат?

125

Анонимен

преди 8 години

Божееееее,най-бедните и най-мизерните в ЕС тръгнали да се радват,че гърците ще вземат заплати като тях!!!!!На какво се радвате бре?????Че,няма да сме сами в мизерията и беднотията ли???С прегръдки и целувки по Европата няма как да се получи!!!!Там са научени да си прегръщат и държанките!!!!На принципа са:"Този,когото го храним,после го ......м"!!!Така,че научете се да казвате отвреме на време"НЕ" след като не е в наш интерес!!!!

124

Анонимен

преди 8 години

Божествени еллинидес, със сламка да ги изпиеш!

123

Рънте

преди 8 години

Все още имат шанс-мястото на финансов министър е свободно. Да изберат Милен Велчев да им изкупи дълга.

122

Shark

преди 8 години

до 157. Е ми да, така е. Само че трябва да им се покаже на гръчолята, че който яде и пие трябва да си плати и сметката накрая, защото иначе тази сметка ще дойде от нас, всички които сме членове на ЕС ще им плащаме сметката. Затова надейте много да защитавате гърците, да вярно, умеят да се борят за правата си, но в този случай те не са в правото си. Ако те не си платят, тези пари ще ги връщаме ние, т.е. кредитора ще си ги вземе както казах, по един или друг начин.

121

1

преди 8 години

Гурция няма да фалира просто така. Ще отнеме време :) Интересно ми е какъв ще е отговора на европейския съюз. Трябва да е цивилизован от една страна и да им дръпнат кранчето от друга. За мен е загатка ка се прави това :)

120

Българин

преди 8 години

До SharkПриятелю,Ти се опитваш да разсъждаваш, като честен нормален човек. Само че гърчолята не мислят, че трябва да ги връщат кредитите. За тях кредитора е ТЕРОРИСТ (според Ципрас и Варуфакис) и затова логиката им е друга.

119

Shark

преди 8 години

До 155. Всичко е вярно, което си казал, само няма да се съглася, е тези, които наливаха пари в Гърция няма да си ги получат. Ще си ги вземат и още как. Да си видял кредитор да не си е прибрал дължимото, по един или друг начин. Освен в случаите когато длъжникът (обикновено физическо лице) не работи, няма доходи и няма имоти, т.е. няма какво да му се вземе. Да ама с Гърция нещата не стоят така!

118

Анонимен

преди 8 години

Гърците казаха НЕ защото са богати и хич не им пука,че държавата няма да връща кредитите,които е взела.В гръцките банки има 400 милиарда евро депозити на населението.Освен това Гърция е туристическа страна ,има и селско стопанство добре субсидирано от държавата/поне досега/,така че Гърция няма да фалира,просто тези,които наливаха пари в страната,няма да могат да си ги получат обратно.

117

лупито

преди 8 години

ЦИПРАС и НЕ ПОДЕБИ ама СЕГА КАКВО ПРАВИМ - банките затворени евракис нема ляба сварши пасти ша ядем

116

Shark

преди 8 години

Чета тук разни мнения- гърците били горд народ, не били като нас, борели се и т.н. Всичко това добре, ама колкото и горд да си, като си взел едни пари на кредит ще трябва да ги връщаш. Нали така?? Помня през 93-та, бях в Гърция, на всеки ъгъл стоеше табела с обект, направен с пари от ЕС, и гърците наляво и надясно парадираха с това. Тогава защо не протестираха, всички са били наясно че това са пари на кредит, нали? Защо народа тогава не каза - чакайте бе, как ще връщаме? А сега протестират!

115

istinata

преди 8 години

Da germanzi holandci i anglichani nishto nerazbirat ot finansi.razbirat gurzite bulgarite i rusnacite

114

Граничар

преди 8 години

Солидарност с гръцките хора! Милиардите не са откраднати от тях. Те си имат отгледана олигархия Папандреу,Онасис, Ниархос..които са гепнали паричките, а сега се крият зад СИРИСА и прекарват гръцките хора да плащат. Защо да виним хората в Гърция. Нека сме солидарни с Хората и да гледаме към Хората в България.

113

хаха

преди 8 години

Какви изгорени мостове?Каква хуманитарна помощ?Стига глупости гърците казаха не на кредиторите а не се отказват от европа вие още малко и ще ги изкарате северна корея

112

Граничар

преди 8 години

Кризисен мениджмънт! Това е което ни е нужно сега. Когато нещата се сгомняват - те се сгомняват до край...! Когато Гърция и Сърбия са зле, печелившия е България. Колкото по-зле, толкова по-добре. Помнете: - Македония в ЕС преди Сърбия! Сега ние тежим повече в ЕС,НАТО и на Балканите..Необходимо е да се предвиждат и най-лошите варианти, като се търсят възможностите за нас в тях.

111

Сакис

преди 8 години

Това, че на българите ви доставя удоволствие да ви мачкат, да ви съсипват икономиката, да потъпкват правото ви на достоен живот, не означава, че и другите народи са като вас. Смешни сте в упорството си да изисквате от другите народи да изпаднат до вашето положение.

110

nimpo

преди 8 години

До vdchДа сами се освободиха но с помощта на Английската флота. Вдигнаха въстания понеже знаеха, че англичаните ще дойдат и това е 1817г. И от тогава ги дондуркат че до сега. А нас априлското въстание никой не дойде и фесовете ни изклаха и руснаците ни го набутаха в последствие.