27

Анонимен

преди 8 години

до АнонименМилен Велчев взе кредит 1 милиард при доста висока лихва. Тогава нямахме никаква нужда от кредит. Милен Велчев получи тлъста комисионна от лихварите. Никой не е задължавал Милен Велчев да уреждда 1 милиард кредит за Българяи когато страната няма нужда от кредит.

26

Анонимен

преди 8 години

***, разберете веднъж за винаги. Никой не те задължава да вземаш кредит!

25

?

преди 8 години

Кредиторите им били налагали непосилни условия...ами като нямате икономика от къде пари бе гърци мързеливи, а и някой на сила ли ви кара да вземате милиарди за да поддържате изкуствено стандарта си на европейци ???

24

Анонимен

преди 8 години

Нато е излишен разход на пари и Гърците го знаят и ще гласуват да излезнат от него така е редно!

23

АТАКИСТ

преди 8 години

ГЪРЦИЯ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ БЕЗ ЕС И НАТО!!*** ЩЕ ИМ ПОМАГА А ГЪРЦИЯ ВИНАГИ Е БИЛА С *** ТЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЛЕЗЕ В ЕС И НАТО!

22

Бачо Киро

преди 8 години

Изключително подла и *** роля са играли фанариотите в българската ни история. Целта им е била да заличат изцяло националното ни съзнание, да ни погърчат и от България спомен да не остане. Хич не ги жалете, защото и те не са ни жалили. Долно, двулично племе!

21

Анонимен

преди 8 години

най-хубавато, което може да се случи е Grexit, но САЩ и ЕС не искат.Ще им наливат пари да безкрай.

20

Анонимен

преди 8 години

Спасяването на Гърция досега струва доста скъпо на ЕС и САЩ минус 500 милиарда евро.

19

bggr

преди 8 години

Moje da nauchim koi e bg poslanik - konsul i dr. v bg diplomisii vo elada? Pa moe i fotografii na bg konsulstvata ,Demek rabotlivite im mesta, da turnat v bulmedi ite?

18

Анонимен

преди 8 години

"Ще разбере ли Гърция, че ЕС и НАТО са важни за нея?"За кво НАТО бълнува тоя бе, проблемите на Гърция касаят само Гърция и ЕС. Къде е ЕС, къде е НАТО в цялата схема...

17

Анонимен

преди 8 години

KOLKO MNOGO IKONOMICESKI VEZDESASHTI IMA V TOZI SAIT,A ZASHTO LI BALGARIA E TAKA BEDNA?

16

Анонимен

преди 8 години

Преди нямах мнение за гърците.Но последните месеци мнението ми е много положително за тях,изправиха се сами срещу целия инвестиционен банкерски свят,МВФ,СБ.За разлика от северните си съседи,чиито политици поради миналото си,знаят да казват единствено "Йес" на силните на деня.Сега разбирам защо гърците не са били под типичното османско робство и са се освободили много по рано от нас.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"които са им оптпуснали, като заем, но чужди пари това си е от както свят светува при банките - управление на чужд капитал в полза на банкера!"...Де да беше така... Когато банката дава кредит, създава парите просто така, от въздуха. Обезпечени са с труда или успеха на бизнеса (бъдещи) на този който взима парите. Ако той успее и създаде нов продук всичко е ОК. Но ако не, тези пари са без покритие и това води до инфлация. Само банките имат право да правят пари от въздух.

14

Анонимен

преди 8 години

""""""Ще разбере ли Гърция, че ЕС и НАТО са важни за нея?"""""""Колко са важни?1974 окупацията на Северен Кипър от Турция,съюзник на Гърция в НАТО!Никаква реакция от НАТО по въпроса с окупираните територии от Турция.За Гърция най-важна си е Гърция.Така трябва да е.Останалото е "цивилизациона медийна" пропаганда от съюзниците на Гърция в НАТО срещу Гърция.

13

Анонимен

преди 8 години

като се замисли човек че гърция съществува от няколко хилядолетия,какво ли са правили преди хиляда години аджеба гърците без НАТО и ЕС...мъка..то пак в тоз ЕС голям келепир...смях..

12

Анонимен

преди 8 години

Швейцария не е в НАТО и/или в ЕС ;)Швейцария са най изтормозени от Гръцкият дълг, защото местните банкерчета до оня ден доволно протриваха ръце от такива заемополучатели, като Гърция, Испания, Португалия, Ирланция (видяхме ги тях вече), Румъния и България или - Много сме силни сме.Нека простичко да започнем на чисто на нула, защото и нашите магистрали и палатите в Бянкя и футболните отбори на Бистрица ще ги плащат децата ни, нали1? Заема трябва да се връща.

11

Анонимен

преди 8 години

гърците ще получат запеки тук се появявам аз ...........имам малък бизнес с слабителни........но скоро ще се превърне в голяма империя

10

Анонимен

преди 8 години

Нито НАТО нито ЕС нито който и да е има правото да се вмешава във вътрешно-държавните работи, на която и да е суверенна и демократична страна! В крайан сметка пакта НАТО се видя, че е поредната измислица за да може да се цоа членски внос, а бе по времето на борческите групировки раздаваха стикери и поне познаваш кой те "пази" и кой те "застрахова", а тук всички генерали начело с нашият Генелайнисимос!

9

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОГЕЙЦИТЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ЗАСТАНАТ В ПОЗА ПАРТАЕР С ХВАНАТИ ПАЛЦИ И РАЗТВОРЕНИ БУЗКИ. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!

8

Анонимен

преди 8 години

И защо да са важни за да се плаща членски внос срещу вятърничави истории?!?!Принципно най добрата стратегия за Гърция е да анулира дълга, т.е. предните са го взимали предните да го плащат и точка. В крайна сметка пострадали от Гръцката криза са банкерите, а надали някой в който и да е форум, чат или сайт ги обича особено когато трябва да им връща пари, които са им оптпуснали, като заем, но чужди пари това си е от както свят светува при банките - управление на чужд капитал в полза на банкера!