21

Анонимен

преди 8 години

Ех мечти, мечтииииииии...тази снимка от 95-та ли е?

20

МРАВКА

преди 8 години

НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА НА НАШЕТО МОРЕ НА ПОЧИВКА.ОТ 6Г. ХОДЯ В ТУРЦИЯ.ТАМ ШЕЗЛОНГИ,ЧАДЪРИ,ПАРКИНГ ОХРАНЯЕМ ТИ Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА КОЯТО Е В ПЪТИ ПО-ЕВТИНА .ЗАЩО ХОДИТЕ НА НАШЕТО МОРЕ ДА ВИ МАРОДЕРСТВАТ РАЗНИ ТАРИКАТИ И ДА ЯДЕТЕ *** НА Е.С.? В ГЪРЦИЯ Е ПОЧТИ КАТО В ТУРЦИЯ. В ТУРЦИЯ ЗА 15 НОЩУВКИ НА БАЗА ПЪЛЕН ИНКЛУЗИВ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО ЗА ДВАМА ПЛАТИХ 1480ЛВ. МОРЕТО Е МНОГО ЧИСТИ,ПЛАЖА Е ПРЕКРАСЕН,ОБСЛУЖВАТ ТЕ КАТО ВИП ПЕРСОНА.НЯМА ЗА КАКВО ДА ПОХАРЧИШ И ЛЕВ.

19

SA

преди 8 години

Никой да не стъпва на плажовете на тия мутри,дето дават по 400-500 лева заплата за денонощен труд!Само така трябва с тия!

18

Курбалай

преди 8 години

Отдавна спрях да ходя на море в България. Всичко съсипаха с тези концесии и далавери.

17

Анонимен

преди 8 години

" Градина" или "Царския плаж" е доста обширен.Има и свободни зони.Почитатели сме на плажуването с кърпа и собствени чадъри близо до вълните.Плажът на къмпинг " Градина" е невероятен.И тази година-пета по ред на 15. 07 сме на Черноморец.Обичам спокойствието на градчето, близостта му до Бургас и Созопол, но най-вече красотата, простора на Царския плаж.

16

alatuptatup

преди 8 години

който има пари дава който няма си отива като мене в гърция и си пустинясва банки няма пълен кеф

15

даф

преди 8 години

Лозенец - Оазис 2 шезлонга с чадър = 75лв.

14

УЙ

преди 8 години

А ще може ли да се плаща на "лизинг" или само с ипотечен кредит...??? Питам, че да знам какви документи да си приготвя за наемането на чадъра...

13

до 3

преди 8 години

Появиха се ***

12

mgs

преди 8 години

Струва ми се, че собственици и клиенти на българското черноморие са се изродили в садо-мазо дружинка, с всички екстри, като почнеш с алкохола и завършиш с къпането в собствените си ***. Не мога да разбера защо продължават да ни занимават с клуба си, аз заминавам на ПОЧИВКА (другаде).

11

Анонимен

преди 8 години

Помнете ми думата, че до няколко години няма да може да стъпите на плажа без да си платите. Такова чудо целия плаж опасан с чадъри го има само в България. Какво да се чудуваме, след като мутрите държат целия бизнес.

10

Курбалай

преди 8 години

До ЕлемагИдват разни хора. Идват и се забавляват, защото не са *** като теб, които по цял ден лаят по форумите.

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

До ЕлемагДойдоха "клиенти" които крадат от стоката!Не е истина!

8

Елемаг

преди 8 години

Руснаците дойдоха ли?Или не , заможните украинци?Или чакай,богатите Румънци?Последно кой дойде? :)

7

Анонимен

преди 8 години

"А ти *** ПАК ще гниеш в панелката и ще плюваш(само това можеш)"----------------------------------------------------------------------------------------------------Ще гния, но не желая да ставам спонсор на мутри (повече отколкото по неволя съм)

6

макето

преди 8 години

я предлагам шезлонг и чадър да струват 200 лв та да им се услади почивката на оратаа лично я си платих 2 евро за чадър и шезлонг + 1 биричка познайте дека

5

Г.йове

преди 8 години

са тези, които ходят по каналоморието, щото един вид си просят е.нето

4

слънцето

преди 8 години

дебела сянка е за 30лв.

3

Анонимен

преди 8 години

Скоро зaминвaм, хотел със собствен плaж шезлонзи и чaдъри, aквa-пaрк, лятно кино и няколо бaрa, ол- инклузив. Aми не е нa нaшето черноморие, зaщо дa отидa тaм дa ме тормозят с моите пaри...

2

.

преди 8 години

Е не е скъпо, ама по-добре под маслиново дърво за без пари :))