12

ъ

преди 8 години

Аман от тези гърци бе! Да ги изселят някъде в Африка и Гърция да бъде заселена най-после с бели хора! От гърчин европеец не става. Доказано е през последните няколко хиляди години.

11

Анонимен

преди 8 години

Гръцкият Жан Сидеров срина държавата за няма и 6 месеца.

10

do 1

преди 8 години

А може и поредната криза

9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До българин"... а Чърчил е казал, че е лоша, но по-добра още не е измислена"А, някой опитвал ли се е да измисли ?!Защото, ако се уповаваме на тази мисъл на Чърчил отпреди 60 години ще живеем още 600 в тази очевидно несъвършена и несправедлива система !

8

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !..........Няма да е по-добра от настоящата. Предават по гръцка тв, че Ципрас е приел мерките, предлагани му от кредиторите.

7

Анонимен

преди 8 години

Остава въпросът кой ще е гръцкия Костов?

6

ВАЛКАТ ОТ СЕЛО

преди 8 години

UN димек ООН ще пуска от товарни самолети чували с жито с НЕМСКИ ПАРАШУТИ от WFP СВЕТОВНАТА ХРАНИТЕЛНА ПРОГРАМА над Атина и Тесалоники

5

Анонимен

преди 8 години

Едно време гърците са ни копали картофите, сега пак ще стане така. Да видим как се прави земеделие без евросубсидии.

4

българин

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Древногръцката "демокрация" е РОБОВЛАДЕЛЧЕСКА. Съвременната тръгва от търговците в Холандия (сред тях има евреи), англиканите в Англия и най-вече ЕВРЕИТЕ във Франция и Швейцария. Демокрацията е ДЪРЖАВНА, а не "световна" система, а Чърчил е казал, че е лоша, но по-добра още не е измислена. Гърция ЗА ТРЕТИ ПЪТ ФАЛИРА в рамките на тази система. Дано не се надяваш СИРИЗА да измислят по-добра. Или пък - Русия, или Китай. Защото няма.

3

Анонимен

преди 8 години

са че ми строите турски поток, как ви "литна" путин, са не може да се оправите 100 години, демокрацията не е тръгнала от тая гърция, а от древна Елада, сега по тия земи живеят тарикати с "неизвестен" произход!

2

българин

преди 8 години

Това писание доста замъглява ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ анализи на немската преса, освен това, повечето цитирани издания са социалдемократически, т.е. - по-леви от правителството, въпреки че то е коалиционно СЪС социалдемократите. Загрижеността за МВФ е трогателна. Обаче се е прокраднала основната мисъл на експертите - финансиращите МВФ (разбирай главно САЩ) може да свият кранчето, щом инвестициите му нямат възвращаемост. А МВФ се оттегли от гръцките "преговори", чака РАЗУМНИ НЕПОПУЛИСТКИ оферти и ПЛАЩАНИЯ.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

От Гърция е тръгнала демокрацията и пак от Гърция може да тръгне новата световна система. Каква ще бъде тя, предстои да видим ...Дано е по-добра от сегашната !