57

Di

преди 8 години

Има голяма разлика между ГРЪЦКИТЕ БАНКИ и БАНКИТЕ В ГЪРЦИЯ. Просто е нелепо да се пише такова заглавие!

56

Анонимен

преди 8 години

Гърците се оказаха изключително глупав народ.

55

Сафридис

преди 8 години

Варуфакис кацнакис на еуропеакис куракис и сега само fuckis-fuckis. Ohi, ohi, охи

54

Анонимен

преди 8 години

Ситуацията с гърците е все едно да дадеш на грък хиляда евро заем, а той вместо да ти ги върне да иска още и да предлага да почне да ти дава обратно по едно евро на месец, за да не си наруши стандарта на живот. Колко точно ще го търпите такъв?

53

Анонимен

преди 8 години

Сега вместо малко по-високи данъци и такси, гърците ги чака брутален колапс.

52

BG

преди 8 години

До АнонименИ България ще отиде на кино. Какво си мислите?! Знаете ли колко българи работят в Гърция и на тези пари разчитат още 4-5 човека от семействата им, които са тук в България?! Като останат без работа, пари и се върнат, ще има бунтове и сътресения при нас. Отделно от това, Гърция ще отсвири всякакъв контрол и ще тегли майната на всичко, т.е. половин милион емигранти/бежанци безконтролно ще тръгнат насам през границата и ни е спукана работата.

51

каймакам

преди 8 години

А иначе те са богати

50

каймакам

преди 8 години

До П. Петров. Днес заемите на гърците са трохи в сравнение на тези от 80 - 90 години. Тогава близо 80% от дълговете отиваха за военен арсенал. Именно за това гърците претендират че цифрата 350 милиарда ги ощетява и трябвала да е мах. 80.

49

Анонимен

преди 8 години

Идва ред на бурканбанк, пирамидите и фалшиво евро. Български банки и фирми, отпуснали заеми на гърци също ще изгорят. Български работници и пенсионери в Гърция също остават без пари и ще трябва да бягат.

48

Чипрас

преди 8 години

СИРИЗА и Ципрас са творение на гръцките корабовладелци, които са налапали 80% от кредитите на Гърция. Сега играят за да не ги върнат. Нещо като нашите кредитни милионери. Като фалира гърция, драхмата ще е едно към 1000. Да ви напомня нещо това? Сега Ципрас играе руска рулетка. Мъртвият ще е само Гърция и гърците. Ниархосите и Онанасисите пият по уиски за бог да прости Гърция. Ако Путин му се хване да го спасява, отива и той. Но Ципрас ще е милионер....мъртво пиян от кеф.

47

П.Петров

преди 8 години

Вината на Ципрас е, че е същия като предните-популист. Прекомерната социалност води до мързел, ниска производителност, дългове и много повече мизерия за всички. Изпитали сме го на наш гръб - след 45 години социализъми 10 години разграбване сметката дойде при Виденов.

46

П.Петров

преди 8 години

Трънки за въоръжаване, бюджета им за армията е от 2 до 4 милиарда долара годишно, което е нищо в сравнение със социалните разходи и разходите за заплати на държавните служители.Причината за гръцкия дълг е яко крадене, шуробаджанащина и замазване на очите на простия народ с безумно щедри социални политики.Гръцките политици теглят заеми, канят всички гърци на таверна, власт имащите си разделят по някоя пачка с приятели , изнизват се по терлици и оставят сметката да я плащат ***.

45

каймакам

преди 8 години

И сега гърците пак са на грешен път. Приближават се към IMF (МВФ) а тази организация е като торба без дъно. Плащаш плащаш и все си длъжник

44

Кукувица

преди 8 години

До Кълвач......Абе, кат си казал- да караме на ред. Да няма обидени, нали така?

43

Анонимен

преди 8 години

ГРЪЦКИТЕ БАНКИ В БЪЛГАРИЯ СА САМОСТОЯТЕЛНИ НЕЩО КАТО БАНКА ВИКТОРИЯ ДЪЩЕРНА НА КТБ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БАНКА ВИКТОРИЯ ЗАТВОРИ НЯКОЛКО ДНИ СЛЕД КАТО ЗАТВОРИ КТБ НО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ВСЕКИ МОЖЕШЕ ДА СИ ИЗТЕГЛИ ПАРИТЕ!

42

Кукувица

преди 8 години

Ще умра от смях........Превъоръжаване! Знам аз това превъоръжаване в скъпи жилища в Лондон, Берлин и Париж. Пишеше в интернета, че са си купили тонове злато......нещастните гърци. Насмукаха се като кърлежи с пари (е на бедните дупе да им е яко) ама политиците и техните приятелчета напълниха швейцарските банки.

41

каймакам

преди 8 години

Вината не е в днешните гърци а в по старото поколение. Харчиха милиарди за превъоръжаване че Турция щяла да ги напада :). Помня как Хелмут Колл им даваше пари при условие да купят тоя танк или оная подводница. ....и балъците се хващаха на това. Нали и двете страни са в НАТО и за какво да се рлашат. Така се натрупаха тези 350 милиарда.

40

Кукувица

преди 8 години

Бе не знам за банкоматите, ама на тази последната гъркиня от снимката бих и опростил дълговете само за около 20 минути.

39

Божо

преди 8 години

До брейчугун, тези пари са използвани за запушване на устите точно на такива червени *** като теб, които избират популисти, обещаващи да смъкват звездите от небето !!! НЯМА ЯДЕНЕ БЕЗ РЕД И ТРУД, а комунизмът точно това обещава !!! ВСИЧКИ ПОПУЛИСТИ СА САМО ПЛАГИАТОРИ НА ГНУСНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМАМА !!!!!!!!!!!!

38

Иван

преди 8 години

Здравейте!Имам банкова сметка в Пиреус Банк.Ще мога ли да тегля пари от нея или тя също ще е замразена?????