45

Анонимен

преди 8 години

ДО КАТО НЕСЕ ВЪРНАТ СТАРИТЕ ВРЕМЕНА ,НЯМА УПРАВИЯ , И ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ

44

44 калибър

преди 8 години

За нещастие на обикновените хора преди години комунистите създадоха мутрите, За щастие на обикновените хора, преди много години полковник Колт създаде пистолета...

43

Анонимен

преди 8 години

СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ РУСИЯ НИ ИСТЪРВА КАТО НАРОД , СЕГА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ЩЕ ЩЕ ДА СПИ СПОКОЙНО А ТЕЗИ ИДИЬОТИ В БЕЛЕНЕ ,

42

Анонимен

преди 8 години

Ембака-какво е това

41

реалист

преди 8 години

Белото, белото, шофират насмъркани, а белото прави супер агресивни хората! Като го хванат трябва разстрел, ама в тази ***.....

40

в-к "Струма&quo

преди 8 години

През месец октомври 2012 година Чачев -Ембака бе арестуван, след като се опита да разбие складовото помещение в двора на полицейскотоуправление в Сандански, за да си "върне обратно" конфискуваните от негови хора контрабандни цигари в размер на 80 000 лв. Часове след ареста с решение на прокурор Елена Гоцева той бе освободен.

39

бг

преди 8 години

Единствения вариант е да се сформират групи,които тихомълком да изчистват мършата.Като се почне от престъпници до политици работещи срещу българските интереси.

38

Юнкерс 88

преди 8 години

Трябва да се организира протест с искане за свободна продажба на огнестрелно оръжие както е в америка.Това ще подпомогне и оръжейните ни заводи.Трябва и подписка да се направи.Също така неизбежната самоотбрана да падне и да се замени с действие по собствено усмотрение и пълна либерализация на използването на огнестрелните оръжия.

37

Юнкерс 88

преди 8 години

Имаше пак така един случай преди години някакви самозабравили се мутри тръгнаха да бият един моторист засекли го и тн.Ама тоя се оказал бивш жандармерист извади патлака и му пуснал един през черепа на единия.Това потвърждава думите ми само свободен достъп до огнестрелно оръжие ще спре терора над народа.

36

Анонимен

преди 8 години

Този Ембак трябва да умре преди да го намерят ... нарязан с бръснарско ножче

35

Анонимен

преди 8 години

В държавата на МУТРИТЕ такива брутални безобразия вече са ежедневие !Пак гласувайте за МУТРИ на идващите избори - те били, видите ли, "алтернатива" и "опозиция" на *** !ХАХААХАХАХАХАХАХАХДа бе, верваме! Ами нали точно ТЕ (висшите *** и тъмночервени генерали) ги създадоха, укрепиха, напоиха и угоиха тези животни !До степен че ги изпуснаха от контрол и сега почнаха да им се качат на главите.Искаха да отвратят обикновения българин от СВОБОДАТА, да му убият НАДЕЖДАТА!

34

Анонимен

преди 8 години

България отново е МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА Никой не може да отрече това твърдение, никой. След като е възможно някаква селска мутра да се опияни дотолкова от чувството си за безнаказаност, че да излезе от колата и да бастиса с камък по главата служебно лице, което правомерно го спира, защото движението по пътя е забранено, очеизвадно е, че живеем в МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА. България отдавна е само територия мутрафонско гето, държава на ишлеме за такива като Сашо Котарака и Шишко. Борисов, как не те е срам, Борисов, след мутренското убийство на магистрала Струма?! Баща на три деца бе убит

33

Анонимен

преди 8 години

Спете спокойно граждани! Всеки ден убиват хей така по някой от вас/нас, държавата нехае и просто отчита ... "Ами то често се случва"... Бравус на управляващи и правораздавателните органи значи, успокоиха ни!

32

Анонимен

преди 8 години

до това води безнакаността, в която живеем от '89 насам! безнаказаност и анархия , но не и демокрация. Думата демокрация се използва от тези, които искат да ни видят като 16-та СССР република, но такова животно в България няма и никога не е ималокакто казах нужни са само КОНТРОЛ и НАКАЗАНИЯ.. жестокив следващите години наказанията трябва да са нечовешки, за да станем човеци200. лева за паркиране в градинка са малко

31

Анонимен

преди 8 години

Дано да го намерят и да го линчуват след това, разбира се.

30

LE

преди 8 години

Bivchite kolegi na Tvheviev obiaviavat cena za glavata na ubiicite . Niamat viara na sadiite i policiata.Mnogo ot nas sa besni ,tozi pat niakoi chte si plati soleno . Vreme e vsi4ki da se dignat , no vsi4ki .A ne kato mi6ki da se kriat niakoi i posle pak depotati -mi6ki .Super kolega i priatel leka mu pras .

29

Европеец

преди 8 години

Има ли съмнение някой от вас, че Ембака е покровителстван от най-високо ниво (разбирай - ДС) за всичките си зулуми, мръсотии и гадости, навторени досега?Някой от вас помисля ли си изобщо ако някой простосмъртен човечец направи и 10% само от дивашките изпълнения на тази класическа мутра, какво ще му се стовари на главата?Ще го разкостят просто!А това *** си прави простотиите без да му пука!А луксозната му къща с какви средства е изградена?НАП,"патриотите" лесно скачате на колиби?

28

Irish man

преди 8 години

Крайно време е да се въведе смъртното наказание, и понеже ЕС няма да позволи, негласно да се приеме , че който убие такъв убиец като този, няма да бъде съден или най малко ще получи условна присъда. С удоволствие лично ще затрия тоя изверг

27

Хъммм

преди 8 години

Държавата я правят хората и бг такива почти неостанаха, абе то и по време на империята не са убивали хората ей тъй за добър ден.

26

Анонимен

преди 8 години

500год живот е било изградила се държава хората ги оземли ли изградили инфраструктора и наи важното запазили българия а кои е християнин кои не е има кои да каже