4

Анонимен

преди 8 години

Къде отиде конкуренцията :-)))). Капитализмът е яко сдухан и става все по сдухан ... едни чупят коли и са жертви ... а другите ... тези дето возят по евтино и са им счупени колите ги чака затвор :-)))))). WTF ?

3

Анонимен

преди 8 години

Въобще целият убер трябва да бъде забранен, ако смята да продължава да не се съобразява с правилника. На бакшишите са им наблъскали хиляда правилника и регулации, за да се гарантира безопасността на клиентите, а мошениците от убер ги заобикалят. Всякакви психопати и тарикати могат да станат убер шофьори и никой не следи състоянието им, защото не фигурират като шофьори.

2

Анонимен

преди 8 години

Да конфискували колите - популизъм чиста проба.Сега вече човек да го е страх, да качи някой познат в колата. Не можеш ли да докажеш роднински връзки - гориш.

1

....

преди 8 години

Нарича се CARPOOL ! Означава с една кола се предвижват от точка А до точка Я максимално количество хора, които плащат само за бензина, без такси, без надценки. Полезно е за намаляване на емисиите на вредни газове, помага на природата, пази въздуха по чист и пести пари на граждани ! Защо да го забраняваме за някакви си 500 обирджии ? Да го духат такситата !Като не им харесва конкуренцията да си направят диктатура .