75

Анонимен

преди 9 години

Защо все с Гърция и народът и се захващате и плюете не знам????Защо не плюете Люксембург с 500 МИЛИАРДА ЕВРО дълг дето е,ами Белгия,Холандия.........те с какво са по различни,бре????Защо не затягат ТЕ коланите,да си намалят пенсии и заплати,защо не въвеждат ТЕ валутни бордове???Защо след като сме отличници според ББ имаме минимална заплата 180,а тази заплата не я вземат и да затягат колани в Люксембург!!!Защо ли????Защото така ви къпят медиите,,че дълг трябва да се плаща!!!ДА,НО ОТ КОЙ????

74

чобан

преди 9 години

Бе е е е!

73

Анонимен

преди 9 години

Хората(белите)отдавна са се научили,печаташ хартийки и потребяваш световния ресурс. Г-7,седемте държави най-големи длъжници в света,е и? За нас е отреден валутен борд и подхилването на големите,какви бедни диваци сме,а Тиквара нищо не може да схване,и вади кестените на шефовете

72

РАД

преди 9 години

До 73Тиквата си е тиква, но не виждам какво общо има това с простичкия факт, че гърците трябва да плащат! Точка!Основната характеристика на кредитните пари е,че са ЧУЖДИ И ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ!Нека си го "мести" от единия в другия крачол Ципрас. Накрая само да не му го наместят кредиторите отзад, а после и любимият му народ

71

az

преди 9 години

къде се обаждаме ние бе? бананова държава ще дава акъл, барабар петко с мъжете...

70

българин

преди 9 години

До Анонимен 76:Явно, описваш себе си. Само дето вероятно не си дърто, тъпо. Извънредно тъпо. Вероятно - атакистче.

69

ДУДИ

преди 9 години

Вижте; как следва да се дьржи един дьржавник; а не да го критикувате. Жалко; че скоро американците ще му видят сметката; понеже незнае; че е трьгнал да пикае сешу вятьра; не разбира; че искат да му ограбят и разпертушинат страната му. Това е световен империализьм; а не шега работа. ВМЕСТО ДА ГО КРИТИКУВАТ по добре е да го позддравят;че байа издьржа.

68

РАД

преди 9 години

До ДимиПарадоксът е,че гърците не приемат условията,за да не си загубят стандарта на живот. Само че,ако фалират, ще го влошат в пъти повече,отколкото,ако приемат условията.Та не знам за какво отстояване на националните интереси от говориш.А достойнството? Повече от 15 г. живяха с чужди пари и не направиха нищо, за да имат работеща икономика, а след това в продължение на няколко години се усукваха и симулираха реформи и шантажират ЕС. С цялото си "достойнство" искат опрощаване!

67

българин

преди 9 години

До Дими 70:Леко, пръдле, да не се наакаш от ентусиазъм! Нито аз, нито родителите или роднините ми са били комунисти, затова пък дядо ми е бил македонски комита - войвода, пребит до смърт от гърците след Илинденското въстание, защото много им пречел на погърчването на българите в Македония. Но, оживавя, зорлем. А такива недоразумения като тебе да дават квалификации за мен и психиката ми е направо жалко. Разбра ли, комунистче недоносено? Гърците имат дългове и трябва да си ги плащат, комуненце.

66

Историк

преди 9 години

Дами и господа. БЪЛГАРИ!Имайки в предвид, предизвикателствата на 21 век за целоста и единството на нашия малък народ, дължа да отбележа следното:Взимайки под внимание, че след близо 26 години "демократичен" преход, над 90% от населението ни води скотски живот, напълно логично е, че произлизаме от скотите!Надявам се,че това е напълно ясно на целия народ.Въпроса е,какво сме способни да направим,като единна и неделима нация от сега нататъкза просперитета на България?!

65

Русофилската измет

преди 9 години

е инструктирана да хвали Ципрас и да плюе ЕС.

64

доц. д-р боко боков

преди 9 години

дими, ти нещо явно се шегуваш, че малаките били водели скотско битие. дори и да беше така, да се разпростират според макрорамката в бюджета откъм приходна и разходна част.

63

Дими

преди 9 години

До българин : Нито си българин - нито свободен , а що се отнася до психиката ти - нямам думи !Комунист може би си бил ти или родителите ти които са те научили да нямаш собствено мнение а да слугуваш на силните на деня ! Гърците отстояват националния си интерес и той не е да плащат непосилни лихви и да живеят като скотове ! Научи какви дългове имат "големите" и какви реформи правят за да ги върнат и тогава критикувай Гърците !

62

доц. д-р боко боков

преди 9 години

мутрата е дал мъдри съвети, защото вече е оправил *** престъпност, корупцията по етажите, социалната сфера и конкурентоспособността на националното стопанство и иска да предостави безплатно челен опит по държавно управление. пиарите на тиквата явно ги е страх да му кажат, че се превръща в обект на подбив

61

кк

преди 9 години

Споко всичко е цирк.Ще им напечатат два вагона евра.

60

Анонимен

преди 9 години

Икономиката на Гърция е тотално разсипана.Затягат все по-вече обръча около Гърция,щото някои искат доста да папкат.По данни на Амер.геоложки институт в Гърция има залежи на петрол и газ за около 10 трлн.долара.Освен това кредиторите искат увеличаване на ДДС на 23% за туризма, за да затварят все повече хотели и да се изкупят на безценица от чужди фирми.

59

българин

преди 9 години

До Дими 55:Нещо, СЪВСЕМ СА ТИ ОБЪРКАНИ понятията за достойнство. Гърците, с последните си действия, демонстрират всичко друго - хитрост, пресметливост, наглост, изнудвачество, солидарност, но НЕ И ДОСТОЙНСТВО. Какво достойнство може да има длъжнок, който е изплюскал парите и не иска да ги връща? А робска психика явно имаш ти, комунистическа. За жалост, също и още много българи. Борисов е селски тарикат. Но да драскаш, че гърците имали достойнство, просто показва, че си сбъркано комуненце.

58

гръцко стадо балъци

преди 9 години

гърците ако имаха политици днес нямаше да просят пари..в Гърция има не политици,а народ от балъци и овце,които всеки мошенник,обещал им 300 000 безплатни жилища може да преметне:))))разбира се,че Ципрас и Варуфакис ще се правят на големите националисти и ще отхвърлят предложенията..тия не си знаят броя на сметките в Швейцария...с мн милиони на влог..не с разкопчана риза..по бански ще сана следващите преговори..с милиарди в банката тия могат да го играят от националисти до марсианци..не им дреме

57

Анонимен

преди 9 години

A Samoa i Vanuatu dali i te sa udarili edno ramo na lihvarite ot MVF...??A za nasia sersemin...triabva da znaes koga da si otvarias ustata i koga da mulcis...

56

българин

преди 9 години

SPD е социалдемократическата партия на Германия. Щом са толкова загрижени за гърците, защо не вземат да съберат пари - от "социалдемократите", "социалистите", "зелените", комунистите, "левите" като Сириза в Германия и Европа, и готово - ще помогнат на гърците да си плащат вноските по дълга и всичко ще светне в Европа. Може да учредят фонд на името на видния си лидер и бивш премиер на Германия - Герхард Шрьодер, сега на ОГРОМНА заплата в Газпром. Той може да даде пример с дарение от заплатата си.