74

До 74

преди 8 години

НАТО няма да защити никой драги еврогеецо.Я кажи защо Кипър още е разделен на две.Какво става като Турция реши да го окупира.Ами нищо ,окупира си го а ат НАТО им изпратиха телеграма ,че това което направиха хич ,ама хич не е хубаво.И толкоз.Това ще стане и ако Турция реши ,да превземе България-ще го направи за два дена и никой гък няма да и каже.Или ти очакваш германции англичани да дойдат да умират тук за да те защитят

73

Анонимен

преди 8 години

"ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО Е КАК СТРАНАТА СЕ СПРАВЯ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ". ТЯ ИЗОБЩО НЕ СЕ СПРАВЯ, ПОПИТАЙТЕ ВСЕКИ УКРАИНЕЦ.

72

до 79

преди 8 години

За 2-пъти по-малко години, "демокрацията", внесена от ФАЩ, направи населението на България от 9млн. на 7 млн. Както и да е, всички си спомнят с носталгия "съветското робство" и с отвращение сегашното-американско робство!

71

Генчо

преди 8 години

Абе какво стана с пенсиите в КРИМ ? Нали путин беше обещал да ги удвои след като го завладя. Какво стана ? забрави си обещанието май ..........

70

защо стана

преди 8 години

До до 66Държавния преврат в Украйна на избрания демократично президент Янукович бе фитила на проблемите около Украйна.Може Янукович да е имал прегрешения,но е факт ,че бе избран на неоспорвани избори.А и следващите избори бяха близо.

69

NATO LEGION

преди 8 години

Чудя се защо Украйна не се присъедини към НАТО? Тогава *** ще е принуден или да върне обратно в матушката зелените си човечета и да спре войната или да рискува военна конфронтация с НАТО, което би означавало края на руската империя на злото. НАТО е гарант за независимостта на Европейските държави!

68

Анонимен

преди 8 години

До Аз от 73:) леко ще се олигавиш!(P.S. числото дето си написал x10 ;) )

67

до 78

преди 8 години

Ми ако няма руски войници в Украйна за кво изобщо путин се занимава с нея бе :D. Има руски войници и когато лъсне истината за жертвите които дават там на путин ще му припари под дупето като трябва да обясни на народа си защо го е лъгал.

66

Анонимен

преди 8 години

Много интересна статистика ни показва пост 63:Русия вече се нарежда по БВП сред страните от Африка! Спада е главозамайващ!

65

Анонимен

преди 8 години

До НаблюдаващОстави го тоя АЗ ! виж че е чел учебника хванат наопаки!

64

до 76

преди 8 години

СССР окупира България за 45 години и избива много повече от 5000 души. Колко са жертвите на Белене само ?

63

До 71

преди 8 години

Нахлул е някой в шортите на ***.До сега от Украинското гланокомандваме винаги са твърдяли ,че руска армия в Украйна няма.Ти от къде черпиш твоята информация.А ти естествено предпочиташ сега в Крим да беше Американския флот но това не стана само заради бързата реакция на Русия.Иначе виж ,че пристанищата в Одеса оня Наакашвили вече ги дава на чужди фирми.И сега аз виждам само колони с храни и медикаменти да влизат от Русия в Донецк ,а родната им Украйна им отряза тока ,газа и пенсиите

62

Аз до 73

преди 8 години

Бачкаш за 320 лева и мразиш зубарите ли ? Че взимат хубави заплати ? Ах ти жалки атакисте .....

61

тъп народ

преди 8 години

САЩ са бомбандирали СОФИЯ , убити около 5000 души, летеца герой ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ прави таран на американски бобандировач

60

Наблюдаващ

преди 8 години

До Аз до 62"Ако *** си беше седял в руските граници и не късаше парчета територия от съседите си на НАТО щяха да му ръждясат оръжията. Нямаше да има нужда от НАТО."Не думай... НАТО отдавна обслужва интересите на САЩ - да се вклинят между Европа и Русия и Азия, да контролират нефто- и газо-потока през Украйна и да поемат пълен военен контрол над Черно Море. По това те работят вече 10 години, още от времето на "оранжевата" революция. Путин просто прие бягащия от фашизираната хунта Крим.

59

до 66

преди 8 години

И според теб балтийските държави как ще се защитят от руска инвазия ако не са в НАТО. Путин ЗАДЪЛЖАВА съседните държави да влизат в НАТО. Глував, истеричен, КГБ агент.......

58

Анонимен

преди 8 години

До Аз (до 62)*** си зубър!

57

до 66

преди 8 години

Те и руснаците обещаха да пазят териториалната цялост на Украйна в замяна на отказа на Украйна от ядрените и ракети. И кво този дето трябва да я пази я разкъса. Сега като видят как лъжат руснаците по-малките държави като Иран няма да вярват на никой и няма да спрат ядрените си програми. Заради такива с териториални претенции като *** светът ще се напълни с ядрено оръжие. Което е мноооого зле за всички.

56

до 66

преди 8 години

Не Украйна НАХЛУ в Русия, а Русия ОКУПИРА украински територии!И то по най-варварският начин, с методи на болшевиките от преди един век!Нищо не се е променило в тази средновековна монархия!

55

кой решава

преди 8 години

До до 56Геополитическите проблеми се решават от САЩ и Русия.От останалите се иска съгласие в едната или другата посока.Несъгласие не може да има.Големите решават,малките изпълняват.