82

Бай Дельо

преди 8 години

Гледам снимката и плача. Какъв честен поглед каква искреност струи от тия жълтеникави очета...Ами словата? Каква ерудираност, какви думи и епитети " държавност, ескалира, диалог, манипулиране " и т.н . Ето това НЕЩО олицетворява българският политик.Тънък намек " Параграф 22" не плащат щот не са законни, а не са законни щот не плащат.В ДПС на такива юнаци им викат ***. Какво стана с политическата к.рва Х. Бисеров?

81

чужденец

преди 8 години

До Една добра идеяИ кой ти каза, че не могат да гласуват? Могат, но не ходят. В Италия за да гласуваш, предварително минават по къщите, дават ти един формуляр-заявка, и след като се съберат тези формуляри, тогава се изготвят избирателните списъци. Така няма мъртви души.

80

Анонимен

преди 8 години

Всички незакони постройки особено на чужд терен веднага да се събаря!Който няма дом има квартири, това е интеграция...

79

Анонимен

преди 8 години

Как гласуват, щом нямат законни адреси? ???

78

Анонимен

преди 8 години

До Анонименразвъждат ги защото им трябват точно за изборите и чрез дибилната интеграция да крадат\ Народа ще ги храни и ще търпи тарикатлъците им

77

Анонимен

преди 8 години

До Една добра идеяИ Италия имат голям проблем. Северна Италия издържа *** на южна Италия. На Венеция й писна и иска да се отдели но не знаят че като ги залее морето и са умряли от глад

76

Анонимен

преди 8 години

Всичко е далавера на управляващите. Чрез развъждането и отглеждането на тези невменяеми изчадия управляващите крадат

75

Една добра идея

преди 8 години

В Италия ромите не плащат данъци,но и не могат да гласуват.Не е зле като за начало.

74

Анонимен

преди 8 години

Че данък сграда не е единственият данък в тази държава, който се плаща. Аман от простотии. И лидерът им е като тези които представлява. Глупост. Писна ми да ни говорите глупости! Работете и си запрятайте ръкавите просто или се разкарвайте.

73

Анонимен

преди 8 години

Да си построят законни жилища. България не е длъжна да озаконява нередностите и престъплениията

72

Този шикалкави

преди 8 години

Никой не е съгласен да пребиват баба му и дядо му, за да им вземат последните левчета.Никой не е съгласен, в парламента на родната му страна да заседава и да прави далавери някакъв дребен мошеник, станал депутат поради недомислиците в закона.Тези увъртания за незаконните постройки като пречка за плащане на сметки и данъци е елементарно хитруване - хем да не им търсят пари за досега, хем да им узаконят незаконните постройки.А после пак няма да плащат с аргумента, че са безработни и нямат пари

71

GR

преди 8 години

Ромите са манипулирани, когато си продават гласа "Смях в залата и бурни аплодисменти". Ромите имат само права, но не и задължения! Те са подкрепяни от ДПС ( Движение за права и свободиии).

70

Анонимен

преди 8 години

С КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ Е ТОЗИ УР... КАКВО ПРАВИ ТАМ И ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ, ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ

69

Анонимен

преди 8 години

5% роми,10% турци в България!!!!!!!!!!Колко според вас от турците са еничери?????????

68

Един от малкото

преди 8 години

Когато Бенковски е вдигнал Априлското въстание се е обрекъл на гибел за да чуе света за кланетата в България и да сложи край на робството .....молил се е всеки ден на бог да го напътства, да стигне до правдата за да не го кълне и проклина потомството след смъртта му .......Сега ние, потомството на Бенковски и вс.др. , трябва да се молим те да не ни проклинат за това което продадохме и предадохме ....това за което те си дадоха живота без страх ....за нас и за майка България !

67

ХХХ

преди 8 години

Погледнете човека на снимката ! Бат Сали ! Това е народен представител на Република България .....НАРОДЕ ???????? Какъв ти Герб какво ти ДПС ? Черквите тънат в разруха ....хубавите черкви и манастири са ръководени от тъмни структури .......а джамиите са лъскави та да се виждат от небето чак !

66

0

преди 8 години

До Анонимен 89При популация с такива темпове узаконяването ще бъде безкраен процес

65

мъде-ратор

преди 8 години

Ромите са мои братя

64

Анонимен

преди 8 години

Спрете да обиждате ромите! Те са най-хубавата част и най-достойната от българското общество!

63

anonimen

преди 8 години

do tozi,deto pishe,che Balgaria e izkustvena darjava,shte mu kaja,che turcia e izkustvena darjava, tezi zemi sa bili Vizantia,taka che kraino vreme e da se razparchedisva turcia .