75

Исмаил до 160

преди 9 години

То май руския цар е направил от българите крепостни роби...През османско владичество толкова църкви са се построили че сега не можете да ги ремонтирате...Макар че от Москва взривиха доста и забраниха християнството...

74

попонай-Вай

преди 9 години

Дядо ми казваше: Заключи руснака в тоалетна и ще намери какво да яде..ха..ха Путин ги заключи руснаците и май им харесва..ха..ха... А като гледам путеноидите цяла нощ не са спали..ха..ха.. ха правят реклама на гербери и ***...избират си "врагове"тревата си оказва влияние..ха..ха.. А те са заедно в руската мафия..ха..ха

73

Попо Грую

преди 9 години

До одисей 158Дядка, Мокша е друга река, Мокша означава съвсем друго и хайде да почетеш малко, преди да бълваш помия. Направо си ми елементарен с тази детска злоба. И какво ще постигнеш? Не си ли виждаш минусите, не виждаш ли, че всички те мразят тук? Що за нагло държание? Аре, чупка, фосил седерастичен!

72

Бл.Благов

преди 9 години

До АнонименРуският цар след като е победил турците е наредил над църквите да се постави по един турски тюрбан над който да е забит православния кръст!

71

юрист

преди 9 години

Имаме окончателно решение на съд, което не е в полза на Русия. И тя не го признава. Е, това правова държава ли е? Договорите са нищо щом на Русия в конкретния момент не и изнася. Това е поведение на"император". Но , ако се огледа този "император"...какво ще види..........СТРАХ...В ОЧИТЕ НА РУСНАЦИТЕ, В ОЧИТЕ НА СВЕТА....СТРАХ...ТОВА ЛИ ИСКА РУСИЯ ДА ВСЯВА СТРАХ?

70

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Думите му тежат колкото двата балона... - над храма "Св. Василий"... - взети заедно...

69

odessa

преди 9 години

ami ignorirane na zelenata hartia naprimer? i vyrnete na germania zlatoto.

68

Анонимен

преди 9 години

Бедна им е фантазията с какво ще могат да отговорят от Русия.

67

НФБ

преди 9 години

До АнонименРусия и Китай да засилват сътрудничество то си. .След Русия идва ред на Китай. .ако сащ стъпят в Русия ..Китай остава сам и откъснат от суровини. .руско китайското сътрудничество е жизнено важно и за целия свят.да бързат с БРИКС и банката .долара да се изхвърля...дори ако трябва да търгуват само в евро в момента ..сделки в евро са за предпочитане..Русия и Китай да навлизат в Африка и да подпомагат

66

преди 9 години

Русия е бедна и изостанала, след като обеднее още, републиките ще започнат да се церят една по една.

65

Анонимен

преди 9 години

Хората искат да си гледат бизнеса, обаче чичко Сам има да връща 37 трилиона, а чичко Шорош го гонят за данъци от 7 млрд и 800 млн. долара. Откъде да ги вземат ?!

64

Анонимен

преди 9 години

При запор на руски активи, Москва ще отвърне на ЕС с разтваряне на меките си задни бузки.

63

циника

преди 9 години

Да живее Сталин и неговия верен ученик и последовател Путин. Пукайте се от яд ***.

62

Шоп

преди 9 години

До циника Какво е писал не е важно, може да се е преструвал. Ако Сталин не е бил убеден в ползата за самия него, нямаше да обърне никакво внимание.

61

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПреди два часа Белгия е разблокирала сметките на руското посолство, а в понеделник ще разблокира и останалите сметки.Това са фактите, който както си иска да ги тълкува.------------Надяваме се във вторник да ги блокира пак...

60

Шоп

преди 9 години

До циника Не се ласкай, русначе, никой не е молил Сталин. Самият Сталин е бил наясно, че сам срещу Хитлер няма шанс.

59

циника

преди 9 години

Имайте предвид, че когато сядам да троля в полза на Русия винаги си свалям милиционерската фуражка за да не ми стяга главата. Така че не можете да ме надтролите никога.

58

Шоп

преди 9 години

До циникащяха и Полша да я преглътнат, ако Сталин не беше сключил пакта с Германия---------------Значи потвърждаваш, че пактът на Сталин с Германия е причина за войната?

57

циника

преди 9 години

Гълъбчето на мира Сталин е убил едва 65 милиона души, а кръволока Хитлер огромното число от 10 милиона. Кво ще ми говорите, че Сесесерето било виновно.

56

Анонимен

преди 9 години

Подялбата на Полша е излезла солено на ушанките, 20 млн са по-малко. Крим също ще излезе, само гледайте.