11

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Гърците знаят как да се продават. Знаят си цената. Факт !

10

puf

преди 9 години

Brak mejdu bogatata stara Markel i faliralia markata mlad Zipouraki ?! :)

9

Анонимен

преди 9 години

и кога точно Русия нахлу в Източна Украйна ?

8

Кой кого спасява!?

преди 9 години

Кой на кого дължи!?Учудващ е и факта,че говорим за много силни държави,които преди дни бяха се събрали на срещата на държавните и правителствените р-ли от Г-7, а заемите, взети от тези държави надхвърлят 47 трлн.

7

Анонимен

преди 9 години

Сърбия би Бразилия с 2:1 и е световен шампион по футбол за младежи до 20 г.

6

Продължение-от 4

преди 9 години

всячески се мъчат да блокират действията на Ципрас с всевъзможни похвати,за да може Ципрас да се провали и да излезе,че те са имали право,без да ги е грижа,че последствията няма да са само за правителството на Ципрас,но за целия гр.народ.Преди 2 вечери имаше митинги във всички по-големи градове за подкрепа на пр-вото,а на следващата вечер митинг с оранжеви *** под надслов"Оставаме в Европа".Започва да намирисва на "украински сценарий",започват да се насаждат настроения и разделяне на народа

5

do 6

преди 9 години

две думи - Виденовата зиматова ги чака глупачетата гърци

4

Анонимен

преди 9 години

Изключвайте вече тази смешна социалистическа държава с управляващ главун. Да видим какво ще правят без хляб и как ще линчуват Ципрас- палячото!

3

Анонимен

преди 9 години

Прави впечетление,че има заформени два сценария,но водещи до единна цел-смъкването на правителството на Ципрас.Единият е,че"тройката"и евр.лидери по всякакъв начин се мъчат да накарат Ципрас да се промени и да заприлича на тях/вчера Юнкер-учуден се изказа,че му предложил 35млрд.,за да може да управлява до края на мандата,но Ципрас не се съгласил,тъй като де факто това е една спирала,вземане на нови заеми за заплащането на старите и никакъв изход за народа/.Вторият,че бившите управляващи

2

Анонимен

преди 9 години

Saschtoto e bila komuniska saschtoto e umna saschtoto snae kakvo e DDR i BRD a nai ve4e popska daschera tja varva v bog

1

Анонимен

преди 9 години

Защото след гърция следва италия. И с това се слага край на ес. А това, което не успее банковата криза, ще бъде свършено от ордите нелегални имигранти.