11

социолог

преди 8 години

Както и да се избираме винаги ще сме недоволни , защото това ни е в природата . Всеки българин реве , че е беден , а всеки има лека кола и апартамент и къща в някое село . Ако ще и с дедектор на лъжата да избираме депутатите накрая ще кажем, че дедектора е манипулиран . Бъдете сигурни в това. Сега мразим ГЕРБ , БСП , ДПС , Атака , РФ и всички партии и казваме да си ходят. Да ама управлението или се избира на избори или с военен преврат .

10

Край

преди 8 години

В кой 15-20 хил град колкото е един район хората ще изберат мутра, или чалгаджия или Сидеров. Мажоритарния избор е избора на разума на мнозинството - не намират предстватилство изчанчените идеи. Сидеров например няма да е депутат при мажоритарен избор.

9

Анонимен

преди 8 години

Мажоритарно звучи много модерно, обаче на практика вече се оказа катастрофа. Мажоритарни са и доктор генерал Бойко Борисов и учителката Фандъкова, но Борисов беше изгонен с камъни през 2013 г., а Фандъкова не иска да се справи с корупцията в софийска община и събарянето на незаконните строежи.

8

Край

преди 8 години

Мажоритарни избори не искат вождовете на партии защото изчезва властта им да ви назначават депутати с "листи" за които вие да гласувате Но даа не избирате. Партии в България реално няма - това са мафиотски групировки с тумби от клинтелисти след тях.

7

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има краен мандати за депутати ... не може едни и същи НАГЛИ, КРАДЛИВИ, ПРОСТИ, ОТВРАТИТЕЛНИ физиономии да са в парламента от 20 години.Това отвращава хората и ги демотивира да гласуват.

6

Край

преди 8 години

При 100 % мажоритарни избори в два тура от 1 район влиза само кандидат събрал поне 50% плюс 1 от гласувалите. Това значи че в този район този човек се ползва с доверието на болшинството. При такива избори са невъзможни Гошо ***, Лъчо Мозъка, Баракова, Бареков, Сидеров, Владо Кузов и пр. *** които сега се назначават за депутати. Такива избори ще променят България и за сега са ви забранени.

5

Анонимен

преди 8 години

Изисквания за мажоритарни кндидати, трябва да включат задължително висше образование-магистратура и поне десет години стаж по специалността. Здрави психически и с добра говорна култура.

4

Анонимен

преди 8 години

При мажоритарно парламента ще се напълни с мутри, чалга звезди, бармани, стриптизьорки, азиски, герп калинки и спортисти които няма да приемат качествени закони и ще си гласуват само високи заплати.

3

ДС

преди 8 години

Хитра лисица е. Играе ва банк. Всичко или нищо. Така ще сретне останалите хрантуткоци (депотатите) и никога няма да стане.

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ние в Кривунделово сме за...пълна анархия.То до сега си беше същото,но ние сме за още по...пълна.

1

Шеф на НС

преди 8 години

Който цепи НС, НС ще му го нацепи!