28

Анонимен

преди 9 години

Даваш ли даваш, моме Роска, българска земя на *ка вяра? Давам, ефендим, как да не давам, сал дето не ме питате....

27

чучолигарчо

преди 9 години

ПлюФФФкооо....

26

Йово

преди 9 години

Някой ще ми каже ли къде е имало съветска военна база в България през 60-те, 70-те и 80-те?

25

:(

преди 9 години

Предложения няма, защото на роби и предатели като Роско и Тиквата се ЗАПОВЯДВА !

24

Чекист

преди 9 години

А така Роска... С двете ръце и на колене...

23

Анонимен

преди 9 години

СТУДЕНТЧЕТА ДЕТО СКАЧАХА И ВИКАХА КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН ,ШЕ ВИ КАЖА ЕДНО САМО МАЙМУНИТЕ СКАЧАТ ХОРАТА НЕ СКАЧАТ ,НАЛИ ДЕНСУЙТ МИ ЛИ КАКВО БЕШЕ БРОЯХТЕ ИМ ДНИТЕ.ПАЛЯЧОВЦИ ОТ ЦИРКА СЛУГИ НА МАСОНИТЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЗАЩО ЖИВЕЕТЕ И ДИШАТЕ.В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ СТРАНИ Е ЧИСТ КОМУНИЗЪМ ВАС ВИ ЛЪЖАТ,ГРАБЯТ И РАЗПРОДАВАТ БЛАГАТА ВИ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ!

22

Анонимен

преди 9 години

Лицето Румен ... е срам за България.

21

умерен неумерен

преди 9 години

България е протекторат на САЩ и само Вицекраля на България, американския посланик, може да разположи американски тежки оръжия на нашата територия. Плевела никой не го пита.

20

Аз помня

преди 9 години

Спомнете си тоя как лъжеше навремето, че няма да се кандидатира за президент. Кой ли го взима насериозно....Сега пак лъже.

19

Анонимен

преди 9 години

КЪВ ШЕНГЕН БЕ МАСОНСКА СЛУГА?КЪДЕ СКАШ БЕ КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН ЮЕ ЕС ЕЙ ,УКАЙНА КТО НЕ ПРЬ|ГА ТОТ МОСКАЛЬ.КОЙ Е РЕЖИСЬОРА В ДВЕТЕ СЛАВЯНСКИ СТРАНИ А ЖАЛКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕНЦА СЛУГИ НА ФАЩ.

18

Цветанка

преди 9 години

Хем им се иска,хем не им стиска....като взимат предвид гладна за желязо"армия" И щом си докарат железата.пардон техниката още на третата нощ ще им бъде направена"инвентаризация" от специалисти....Да не коментирам повече че ме боли стомаха от смях с нашите"управници"....

17

Анонимен

преди 9 години

От снимката единственото което мога да прочета в погледите на двамата е: " Ама само как си прекарахме снощи, бедна ви е фантазията"

16

Анонимен

преди 9 години

Toдор Живков бе на светлинни години повече икато визия, интелект, морал, пред товачучело на снимката.

15

Аш съм шъглашна

преди 9 години

Към напълно уместния коментар на 19 с популярен виц: - Аш шъм шъглашна!- Ти ши шъглашна, ама кой те пита.Колкото до Plevny cowboy, палячото не спира да скача. Вместо 2% за наука и образование, той ще ги отделя за кръвен данък на Империята. Що се отнася до правителството, BTV преди час обяви, че при евентуално запитване от Империята то ще се отнесе "отговорно". Горкият говорител, пак сбърка, имаше пред вид "безотговорно".Нашите отговорни политици ни вкарват методично в поредната катастрофа.

14

непукист

преди 9 години

Чехъла заявява нещо си ,но истината е ,че никой не ни бръсне за слива и на слугите се спущат решения които трябва да изпълняват ,а не да обсъждат.

13

Анонимен

преди 9 години

Do 2018 nama da go ima evrogeiskua sauz..plana za novia svetoven red se provali..idva vremeto na karmichnata razplata

12

Анонимен

преди 9 години

*** пак се появи !

11

хаха

преди 9 години

На снимката : Плевнята как с две ръце хванал Анибал Каваку Силва ,все едно го гали с горната...Прилича на геи парти ,този мекоговорящ "президент" ...пълна пародия на държание и говор.Как го избраха тези гласуващи с кои акъл - без акъл.

10

Анонимен

преди 9 години

Тука само коментират дали САЩ щели или нещели да разполагат оръжие на наша територия. А България има ли думата по въпроса. Никъде не видях да се коментира какво иска, или какво позволява България. Май че никой няма да ни пита. Това си има дума - васалство. С нас се държат като със слуги. Знае се кой дава заповедите и кой изпълнява. Скоро чакам САЩ да решат дали да им лъскаме обувките или не.

9

Антисоросоид®

преди 9 години

Росице, ти и Буда отричате за разполагането на натовска техника така, както Даниела Митова и Николайчо Младенов лъжеха, че България не въоражава ислямистите в Сирия. Видяхме какво се оказа накрая!