21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - ако соца не беше дошъл можем само да гадаем, никой не знае със сигурност какво щеше да се случи, не се прави на Господ. Факт е че при "развитата" икономика и култура масово населението не можеше да чете и да пише. Соца построи училища, детски градини и читалища във всяко кътче. Хубаво стана, че си замина, но трябва да приемем история не само с черни или розови очила. В нашата мила родина вече всичко опря до "сорсоиди" vs "комунизди"...

20

М

преди 9 години

Цяла България се подиграва на евросоциалистите! Това е бившият премиер, който излъга собствените си съпартийци, че няма да заминава за Брюксел! По негово време бяха спрени всички еврофондове и еврочиновниците го мъмриха за огромните кражби в България! И си го избраха той да ги ръководи! Значи целта им корупция и гепене!

19

Анонимен

преди 9 години

Еваларка бат Серго! Хейтърите ще си хейтят.

18

Анонимен

преди 9 години

Горд съм от нашия ПЕС.Да мълчат ***. ФИФА,ФАФА и Фофа , ЕС са най-демократичните институции. Млад,умен и виждащ:"в момента, в който спреш, тръгваш назад", а за ЕС-"Липсва й посока, сраведливост и солидарност". Това е клонинг на Ленин и Рокфелер. Роден в украинска клиника, закърмен с най-доброто от прикрития яростен русофобизъм, издигнат от своя ментор-агент...-Президент. Да е честито на ЕС,ПЕС,левите-бъдещето :Да преоткрием нашите ценности! ПРЕОТКРИТИ БЯХА ПАРИТЕ. Да го дууу...ат масите!

17

Тъп Свиркаджия

преди 9 години

Тоя (станиШеф) уоу вижте какво отрик докато пиша това - Стани Шеф хаха :)Та исках да кажа тоя СтаниМишкоф сигурно бая се е продал.. може и други неща да е правил или да са му правили, за да се докопа до ПЕС....Като знам колко много хора с обратна ориентация има е Европа (нищо против тези хора), най-веорятно и нашия се е присъединил в гилдията им :)Евала баце...за там си

16

Анонимен

преди 9 години

До Кр.ГеоргиевЗа твое голямо разочарование, челото ми е високо, а простаци у нас няма, нито пък е имало сред роднините ми и по бащина, и по майчина линия.Простаците ги търси сред вашия електорат - нали ги възвеличавахте, докато съсипвахте България чрез онова недоносче, което наричахте "социализъм". И не ми обяснявай, какво било "постигнато" по времето на соца. Помисли какво ЩЕШЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ, ако не бяхте съсипали онази нормално развиваща се икономика и култура, която заварихте!

15

AЦЕТО

преди 9 години

До винетуБЪРКАШ БРАТО,ТАМ ГО НЯМА ЦЕЦО ТА ИЗБОРИТЕ ДА СА УПОРОЧЕНИ

14

Направете си изводи

преди 9 години

Общоизвестно е, че от цяла Европа, в България токът е най-скъп. това се постига чрез облагането с уговорени такси. Изтъкват, че било тайна кой е подписал този договор, смазващ народа. Ясно е, че комисионата е била огромна. Всички обаче знаем, че тези безобразни договорки бяха направени по времето, когато управляваха Царят и Станишката.Цяла Европа знае това, но европейските социалисти преизбират Хамстера за свой лидер.ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО "МИЛЕЯТ" ЗА НАРОДА СОЦИАЛИСТИТЕ - "милеят" само на думи!

13

TPE3BEH

преди 9 години

Горките те!

12

Анонимен

преди 9 години

chervena svinia ....

11

Мите

преди 9 години

Браво аз се радвам когато един българин постигне безспорен успех

10

Кр.Георгиев

преди 9 години

Ей това е България, вижте се, цяла Европа го одобри и избра, в този форум шепа нискочели простаци пускат хули и оплювки срещу човека с който би трябвало да се гордее цялата страна.Не случайно на запад от Белград ви наричат "свинете на Европа" , не случайно и вечните приятели на България руснаците се отказаха да имат работа с вас. Имало е славни времена в историята ни и славни деди и бащи. Но сега вече е леш, *** до простака, *** и *** населяват територията. Да *** дано всичките

9

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Този индивид ми е толкова неприятен колкото, бившия кмет на София/настоящ премиер и център нападател на Бистришките тигри/. Мауму стара голямо, търсенеза лидер на ПЕС е паднало щом опряха до С.С.

8

винету

преди 9 години

Колко познато. Кога при социалисти или комунисти е имало нормален избор. Да си припомняме ли и нашето соц. минало. Ама този освен да ги закопае, друго няма да постигне. Щял да ги води към победа на следващите избори. А, бе шльоко....

7

к

преди 9 години

Е интересно как е спечелил от първият път,като не е имало други кандидати.

6

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Що ми се...струва,че това място не е добре платено.*** нали е свикнал завалията на мижави заплати,веднага се...хваща.

5

Анонимен

преди 9 години

Неочаквано спечели единствения кандидат !

4

nilesev

преди 9 години

Тоя унищожи БСП, наред е ПЕС.

3

Анонимен

преди 9 години

Щом тоя плъх е шеф на ПЕС представям си останалите колко некадърни мишки са, раздайте си богатствата на бедните г-да социалисти.

2

социалист

преди 9 години

дреме ми на к^ра! Нито БСП , нито ПЕС-овете са соц.партия - крупни, диви капиталисти!