33

Анонимен

преди 9 години

Почва се сега плюенето срещу ваксините от разни антиваксъри... Те само това чакат - случай 1 на милион, за да направят някакъв генерален "извод".Като с всяко лекарство, и при ваксините в редки случаи има странични ефекти.Кое обаче избираш - риск 1 на милион от странични ефекти, или наследствена обремененост от рак с доста по-голям шанс за развитието му?

32

Касап Гочо

преди 9 години

Тая ваксина за папинезнам си кво не е ли за да може да мърсува малката *** на воля? Аз вместо ваксина съм им показал на моите армирания маркуч и съм им обяснил как ще ги съдера от бой а чуя че мърсуват!

31

Неа

преди 9 години

Освен това ваксината не пази от всички щамове и се слага на няколко години ...

30

Неа

преди 9 години

Много харесвам коментар номер 18 на наблюдаващ . Съвсем наскоро четох че вероятността да се заразиш със човешки папилома е над 60 процента , около 6 процента се разболят от рак , но трябва да има и други фактори на лице освен вируса т.е още не е ясно защо някой заболяват а други носители не ....

29

Анонимен

преди 9 години

Тази ваксина имаше огромна рекламна кампания в медиите. Фактът, че производителите отказват да помогнат на момичето е направо чудовищен. Дано се оправи или поне подобри състоянието й!

28

Анонимен

преди 9 години

За 4 години тестове разбраха, че ваксината предпазва от рак, развиващ се 30 и няма дълготрайни странични ефекти?!

27

Анонимен

преди 9 години

До Момо Я дай факт колко "много" е помогнала тази прославута и толкова рекламирана ваксина?

26

Анонимен

преди 9 години

Целта на ваксините е да се намали раждаемостта бе! Ваксината имунизира срещу 'българи' и явно работи!

25

Момо

преди 9 години

До НаблюдаващСъгласен съм с теб, но в тозии случай ваксината е поставена ДОБРОВОЛНО!Риск - печели, риск - губи. Е, в този случай е загубила и загубата е наистина много сериозна, но доколкото разбирам никой никого не е насилвал, за ваксинация.

24

Shark

преди 9 години

Абе не разбрахте ли че тези ваксини са опасни бе. Колко още млади хора трябва да пострадат. Хора, не си слагайте ваксини нито против грип, нито против този рак на маточната шийка. Нищо не давам на никой от семейството ми да се слага. Цялото семейство мразим спринцовките, ваксините и дори мразим вземането на кръв за изследване. Но го правим от време на време. Но ваксини - НЕ, НИКОГА!!! Защо мислите че нарасна толкова много процента на бездетни семейства?! А!!!

23

нм

преди 9 години

И за това не е виновна само и единствено ваксината, а и кортикостероидите с които са я натъпкали. Само с няколко инжекции ми унищожиха здравето и тялото и няма да го забравя никога.Точно от тях се развива синдром на Къшинг и може да се отключи диабет и тн. А в България ги бият за какво ли не.

22

Анонимен

преди 9 години

Не мога да повярвам,че се дава гласност на такъв случай.Това е добър знак.Преди години попитах моята лекарка за тази ваксина (тогава нямах и най-малкото подозрение какво всъщност представляват ваксините) и тя каза,че рискови групи са жени с доста безразборен сексуален живот.А се пропагандира да се ваксинират деца!Като ваксината срещу хепатит Б абсурдно е бебе да се зарази,но това в първата ваксина в живота му.Пари,пари,пари...много пари.

21

mery

преди 9 години

Преди години, когато беше нашумяла тази ваксина и аз мислех профилактично да ваксинирам дъщеря си, а и тя имаше такова желание защото майка ми е болна от рак на матката, но се консултирах със спецалист гениколог, и той ми каза че тази ваксина се поставя след определена възраст на детето, и след доста специални мед. изследвания. Това ме отказа от поставянето на точно тази ваксина!

20

do 21

преди 9 години

Сигурен съм, че ако има такава скрита кампания, световният ти нов ред, ще иска да се отърве от хора с ограничен мозъчен капацитет, като теб, че да вземе човечеството да се развива напред.

19

до 14 МОМОНА

преди 9 години

МОМОНЕ ТЕЗАТА ТИ Е ПРИЕМЛИВА,АКО НЕ ДЕЙСТВАШЕ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД,В КОМУНИЗМА ТАКА БЕШЕ ,СЕГА ЖИВЕЕШ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД И СИТУАЦИЯТА Е РЕДУЦИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ИМА МИЛИОНИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ТРЯБВА ДА СИ СЛЯП И НЕУК ЧОВЕК ДА НАРИЧАШ ГЕНОЦИДА КОНСПИРАЦИЯ.

18

Анонимен

преди 9 години

Убийци !!!

17

Анонимен

преди 9 години

С ваксините никога няма 100% гаранция, но изпитаните ваксини като тази срещу дифтерия, коклюш и прочие са задължителни. Вирусните могат да намалят ефекта от грипа, но не и да го избегнете. Ваксините срещу рак са в сравнително ранен стадий и не са особенно тествани. В страни като Германия, лекарите сядат с хората и говорят за рисковете и предимствата. Ваксините са и тествани доста, но накрая, когато човек се съгласява и подписва за ваксината, той приема и рисковете! Просто няма 100% гаранция.

16

Наблюдаващ

преди 9 години

До Момо и tarbuhНаясно ли сте какъв е рискът да заболеете от това, срещу което се ваксинирате, и съответно рискът ваксината да ви затрие като жив труп за цял живот? Освен, че рекламите и кампаниите на СЗО и прочие и са ви облъчили колко хубаво е да си направите ваксина, реални данни за вас нямате.Та дори и 1000:1 да е отношението на "спасени" и затрити, знаете ли за това едно момиче на колко години е щяло да заболее от рак? На 16, на 40, на 75... или НИКОГА? А ваксината я е затрила на 13 !

15

Анонимен

преди 9 години

Тук става въпрос за ваксини Церварикс - няма доказателства, че те предпазват от Човешки Папилома Вирус - има много исзледвания точно за обратния вариант, как се отключват всевъзможни автоимунни заболявания, като Грануломатоза на Вегер, която се среща при 1 на близо 100 хил. и синдром на Кушинг, който засяга в 90% от случаите жени на средна възраст,а не млади момичета.

14

Анонимен

преди 9 години

НЕ ВУРВИ ЛИ РЕКЛАМА НА ТАЗИ ИЛЮМИНАТСКА ГЛУПОСТ?ПЛАНЪТ НА ТАЛМУДСКИТЕ МЪДРЕЦИТОЧНО ТОВА КАЗВА,ЛЕКАРИТЕ ТРЯБВА ДА УБИВАТ И ЗАРАЗЯВАТ С НЕЗНАНИЕТО СИ КАТО МИСЛЯТ,ЧЕ ЛЕКУВАТ,МНОГО ДОБРЕ ЗАМИСЛЕНО,ЕБОЛАТА НЕ МИНА НОМЕРА СЕГА ИМА НОВА БОЛЕСТ СЪЗДАДЕНА В АМЕРИКАНСКИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ПАК ОТ ПРИЛЕПИ ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ СЕГАШНАТА Е ПО СТРАШНА ОТ ЕБОЛА В КОРЕЯ ВЕЧЕ ПЛАЧАТ.РЕДУЦИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО НО ВИЕ СПИНКАТЕ ОЩЕ ГОВОРИТЕ ЗА ВАКСИНКИ КОЛКО СТЕ СЛЕПИЧКИ.