12

Анонимен

преди 9 години

Когато жена ми раждаше, 8 часа висях на входа без никаква информация какво се случва. Трябваше да вдигна ОГРОМЕН скандал за да ми позволят да се чуя с жена си! Това, през 2015 г .. е абсурдно ! Нямам никакви претенции срещу лекарите - става дума обаче за жена ми в ситуация в която не може да взема адекватни решения и за детето ми, което се ражда в момента !Да ми забраняват да знам какво се случва е .....

11

Анонимен

преди 9 години

Който е измислил този метод, заслужава лоботомия.

10

Анонимен

преди 9 години

по добре изобщо да няма здравеопазване в глупландия, всеки да оцелява както може и после направо да се закрива

9

Анонимен

преди 9 години

Всеки който е навит на подобен метод, да го използва върху себе си (при жените) или да е съгласен да го използват върху жена му.

8

искам да кажа

преди 9 години

За обидите и крещенето по родилките разбира се трябва да се вземат някакви мерки. Историите, които чуваме са брутални, но искам да кажа, че благодарение на точно този метод на натискане на корема на родилката сестра ми е оцеляла при раждането и не се е задушила в родовите канали.

7

край

преди 9 години

При нормално раждане Майката и бебето ходят по ръба на живота. РИСКА плаши и акушерки и доктори за това могат и да викат и изплющят някой шамар и да дърпат и да натискат. Това е. Който си мисли че раждането е разходка в мола а не обратното на смърта е много глупав и наивен и дразнещо инфантилен.

6

rocky

преди 9 години

V zivota chovek ne se izka4va, a sliza! Louis Ferdinand Selin

5

край

преди 9 години

раждането е фронт - на фронта закони няма. всичко е позволено. утре ще искат да се забранят ползването на трион при ампутация или шамарите при вадене от безсъзнание. Живота е насилие.

4

до 2

преди 9 години

Като си траят така ще продължаваме, има съд, медии НПО и т.н.

3

До 3

преди 9 години

Там е работата, че няма съд !

2

Анонимен

преди 9 години

дрън дрън дрън дрън само едно и също,всички реват,всички са обидени ,всички са накърнени,всички имат права.който е виновен - има си съд, който съд е длъжен да работи !!!

1

Моя позната получи

преди 9 години

дископатия, защото, докато раждала, натискали кръста й отзад с голяма сила. А беше само на 19 г. тогава.Една от състудентките ми се оплака, че докато раждала, една от присъстващите медицински сестри буквално се качила върху корема й. Тя спортува активно, има отлично развита мускулатура и е дисциплиниран човек. Изпълнявала е всичко, което са й казвали хората от медицинския екип и недоумяваше защо сестрата се е качила върху корема й - от това не усетила никаква помощ за "излизането" на бебето!