68

защо

преди 9 години

Следваща стъпка - ''спящи полицаи'' на магистралите - тесни и високи. През 100м ще е добре. И най-мощните автомобили няма да развият и 120км/ч. Понеже ставаме все по-дебели - купони. 200г хляб и 100г месо на ден. А пък в тъпата Англия взели книжката на Моуриньо. За 10 мили/ч над разрешеното. Я да вземат нашия челен опит!!!

67

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е ДА СИ *** СЕЛЯНИН. ТА АЗ АКО ИСКАМ НА ТОЗИ ПАВАЖ МОГА ДА ВДИГНА 200 КМ БЕ СЕЛЧО. САМО ЧЕ И ДА ИСКАМ НЕМОГА ЗАЩОТО ИМА СВЕТОФАРИ ПРЕЗ 200 МЕТРА. ТАКА ЧЕ И АСФАЛТ ДА СЕ НАСТЕЛЕ ПАК НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИЕ ГОЛЯМА СКОРОСТ. ТОЗИ ПАВАЖ Е ОСТАВЕН ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ЗАРАДИ ТАНКОВЕТЕ КОИТО ИДВАХА ОТ ГОРНА БАНЯ ЗА 9 СЕПТЕМВРИ КОГАТО СЕ ПРАЗНУВАШЕ ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕРИСКА ГЕРМАНИЯ. А СЕГА ПРАЗНУВАТЕ 10 НОЕМВРИ ОКУПАЦИЯТА НА БГ ОТ КРАВАРИТЕ.

66

Петърчо

преди 9 години

Да , защото няколко легнали полицая , тук-там , ей така на места където пешеходци се налага да пресичат булеварда , няма да решат проблемите нали?

65

Валентин

преди 9 години

Г-д Диков, най-добре се връщайте в пещерите. Там джигити няма да има. А и да си починем от вашия гений също ще е полезно.

64

Анонимен

преди 9 години

Аз се надявах Граф Игнатиев и Гурко да ги затворят напълно за автомобили, а пък то какво - герберастките слуги на Олигархията ще ги разширяват. Ами вземете направо ги забранете за пешеходци, то и без това по тротоарите са паркирани само автомобилите на мутрите ви.

63

Обективен

преди 9 години

Дали улиците и булевардите ще са състезателни писти, зависи от КАТ. Ако КАТ работеше, нещата щяха да са съвсем други, но в България КАТ не работи както е по закон и следователно КАТ трябва да се закрие, за да намалеят драстично нарушенията по пътищата.

62

Анонимен

преди 9 години

С тези павета се вдига страхотен шум и не отговаряме на стандартите за шум, нормален в Европа. На някого пука ли му за това. Паветата трябва да се махнат, не са те начинът да се ограничава скорост. Ако е за скоростта, има светофари, може "легнали полицаи" и т.н.

61

Анонимен

преди 9 години

Тоя герберастки крадец и мошеник още ли е главен архитект ?

60

До гл.арх. Диков

преди 9 години

Г-н архитекте , моля заповядайте на моята улица "Проф.Вайганд" Западен парк. Имаме асфалтиран участък, който много ме притеснява. Колата ми върви гладко и ме преспива. Но когато стигна моя блок всичко се оправя. Има 100 м павета, които пренареждате и изглаждате всяка година. Тогава се събуждам и знам , че съм пристигнал на точното място. Освен това никой от съседите няма камъни в бъбреците! Та ако е възможно да махнем оня гаден асфалт и да опънем едни павенца и там! Благодаря предварително!

59

дикOFF-вън

преди 9 години

Алоо... Диков, знаеш ли по каква настилка на пътя се вдига повече шум? По асфалт или по паваж? ***.....

58

Peter

преди 9 години

Пълен и*иот е този. А шума, праха...? Този булевард е бич за Хиподрума, Лагера и др.

57

Ок, ама

преди 9 години

Като е така с паветата защо не сложат навсякъде?Поредните безмислени оправдания. Да пуснат и карети - те не могат да вдигат такива скорости - все пак са до 2-4 к.с. :)СМЕШНА "дЪРЖАВА", още ПО-СМЕШНА администрация!

56

Джигит

преди 9 години

Жалко ;(

55

Джигита

преди 9 години

Значи главния архитект признамва че джигитите определят настилката така ли ?

54

До 63

преди 9 години

Извинявам се ако съм засегнал някой - не местоживеенето те прави човек , а манталитета. Преди 80 г софия е била 40000 жители. Няма такъв прираст , че да станем 2 000 000 . Следователно 90% от софиянци са селяни по произход. Което не е обидно. Лошо е душицата да остане дребна.

53

Софиянка!

преди 9 години

До Народа асвалт не ядеКогато отидеш да живееш в някой град е нормално да си плащаш местните данъци там! Но провинцията не е подходящото място за работа, нали!? модерно е в София! така че... като идваш в София си плащай данъците тук, а не да мрънкяш и да раздаваш акъл! Ние акъл си имаме и искаме да живеем нормално, а не *** !!! (не казах селяни!) да идват на готово тук, че и акъл да раздават!

52

Анонимен

преди 9 години

Ако направим една улица както трябва , то 10 години няма нужда да се пипа. Следователно тая фирма , която я е правила няма да има как да я ремонтира всяка година по 3 пъти. Значи няма да има и приход от същата улица. Лошото е , че изборите са на 4 години. Същата фирма трябва да спонсорира партията , която и даде да прави ремонта. За 10 години - 2 пъти спонсор , 1 път взимаш пари. Не излиза сметката :)

51

Анонимен

преди 9 години

Тъпо е да се обиждат хората от провинцията, все сме българи. Да не ни разделят и за това.

50

geri

преди 9 години

ТРИСТА ПЪТИ СЕ ПИСА,ЧЕ НАЙ-НАПРЕД ТРЕБВА ДА СЕ УСТАНОВИ ОТ КЪДЕ ИМАТ ТЕЗИ *** ТЕЗИ СКЪПИ КОЛИ,ДА ИМ СЕ ПОРАЗРОВИ МАЛКО МИНАЛОТО,ЗАНИМАНИЯТА И Т.Н А СЛЕД ТОВА СЪД И ЖЕСТОКА ГЛОБА!!!!!! И ОТ КОИ СЕЛА СА ДОШЛИН ТЕЗИ ДЖИГИТИ!!!!!

49

?!?

преди 9 години

Toва ли е решението срещу нарушителите бе? Да се оставят паветата? Ами защо не оставите и дупките и не сложите и противотанкови съоръжения против тях?