46

Анонимен

преди 8 години

Когато Щатите на искат да си цапат ръцете с мръсни сделки, използват за целта марионетки като България.

45

Анонимен

преди 8 години

Нали българската "независима преса" обяви пострадалите американци едва ли не за туристи, дошли да ловуват мечки гризли и да ловят сьомга.

44

Анонимен

преди 8 години

Билдербергите от Ройтерс се изсраха яко на мутрата на ББ и на нешовия шеф -павияна в Бялата къща .

43

Анонимен

преди 8 години

Партньор на САЩ = съучастник на световния тероризъм.

42

Анонимен

преди 8 години

Соросоиднте недоносчета скоро се очертава да чукат камъни по кариерите на поправителните лагери.Нека да ги светна какво става в момента в света има яко пренареждане на силите.САЩ е фалирала страна и Родшилд и Сорос се изнизаха от там ,единия в посока Хонг Конг,а другия Нова зенландия .Най голямата банка на Родшилд HBS напусна лондонското сити и се установи в Китай ,изданието на Билдербергите Ройтерс с разкритията за Анево потопиха САЩ и Борисов,а за капак Путин се среща с главния шеф Папата

41

Анонимен

преди 8 години

Tova az vi go pisah oshte v Sabota v edin ot parvite komentari vednaga sled kato izlezna novinata za chastna firma vav voenen zavod

40

ЕКСПЕРТ-продължение

преди 8 години

За изтекъл срок на годност това е БЛЯ БЛЯ.Първо как ще гръмне ,нали има взривател-за НЕЗНАЕЩИТЕ за да се сведе по ОГНЕВА линия той, гранатата трябва да излети и набере определена скорост т. е. ТОЙ Е ИНЕРЦИОНЕН,освен това ако не улучи цел след 1000м полет той си има самоликвидатор ,но това е тема за по УЧЕНИ от експертите.ТА ТОВА ЕЧЕТИВО ЗА РАЗСЛЕДВАЩИ И ПРОКУРОРИ.Мнение на ефр. експерт с две годишен стаж в БНА като гранатометчик изстрелял съшата граната 123 пъти.УРА да живее БНА!

39

Анонимен

преди 8 години

Ne tarsete prichinata v chujdite strani. Nas ni rakovodi politicheska mafia. nezavisimo dali sa GERB ili BSP ili DPS horata sa edni i sahsti Mafiata na Balgaria e na vlast i dnes. Stroitelia na pateshta i cherkvi Boiko Borisov se okazva yatak pod prikritie na islamisti djihadisti i hristiano ubiici. Negovoto dete si jivee v Amerika a toi prodava balgarskia narod na vsiakakva ***.Sluchaia s legaliziranata ot mafiotskoto upravlenie firma ni posdkazva che B. Borisov i Plevneliev sa s mafiata

38

Анонимен

преди 8 години

Ислямистите са африканските комунисти.По същество разлика между тях няма-прилики колкото щеш.1-проповядват че тяхното учение е единственото правилно.2-Налагат се със силата на оръжието.3-Не признават други религии.4-Убиват без съд5.Финасират се чрез тероризъм и отвличания.6-Достатъчно *** са за да Искат световен ислям.-така както комунистите искаха световен социализъм.

37

Анонимен

преди 8 години

*** много скоро ще ходят на почивка за вечни времена.. Има глобално разместване на Силите , Ротшилд и банка HBS се местят в Хон Конг , Билдербергите се събират до 1 седмица на 15 км,. от мястото в Бавария където бе срещата на Г7.. Тази статия в Ройтерс е пусната от Билдербергите , които нещо не харесват Боко и Обама

36

Анонимен

преди 8 години

НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА -/сНИМКИ НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ СТЕНАТА НА ПЛАЧА? ВИЖТЕ СНИМКИТЕ И ЩЕ ВИ СВЕТЕНЕ ОТ КАКЪВ ЕТНОС Е МУТРАТА И ДАНО ТОГАВА ПРОГЛЕДНЕТЕ ,КАКВИ (ХОРА) УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ,ОТ КАКЪВ ЕТНОС СА ТИ ДАНО ТОГАВА ДА ДОСТИГНЕТЕ ДО ОТГОВОРА ,ЗАЩО СМЕ НА ТОВА ЖАЛКО ДЕРЕЖЕ.

35

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че вече имаме доказателство, че освен че ИД са американски проект и работят за САЩ, също така водят техните войни с оръжие, коeто американците им осигуряват. А имат наглостта да говорят за хибридни войни.

34

Анонимен

преди 8 години

Българските Медиите и ЦРУ криеха но Билдербергите от Ройтерс ги прецакаха..

33

без заблуда

преди 8 години

Американците, пострадали в Анево, купували оръжие за Сирия? Или за Украйна? Или за Ислямската държава? Или за Ал-Каида? Или за Сомалия? При всички случаи за Цру, най-голямата терористична организация в света!

32

Анонимен

преди 8 години

Медиите ни, подчинени на Вашингтон, първо криха националността на "чужденците", а после в продължение на дни цензурираха информацията с каква цел са там американците. Чак когато Ройтерс изнесе информацията, че са тук да изнасят оръжие за ИД, решиха, че повече не могат да крият това.

31

Анонимен

преди 8 години

Бойко Борисов и *** покрайн него на съд за военни престъпление и подкрепа на тероризма

30

ЕКСПЕРТ

преди 8 години

УВАЖАЕМИ,КОРИФЕИ -ЕКСПЕРТИ не ставайте за смях в очите на обикновените редници-гранато метчици от родната КЛЕТА БА!Взрив в АНЕВО-ИЗОБШО НЕ Е ИМАЛО това е категорично,КАТЕГОРИЧНО!Независимо как е стреляно с гранатомета,от окоп ли от коляно ли,лежешком ли-клетите са пометени от РЕАКТИВНАТА СИЛА на стартовия заряд,стояли са в зоната на забраната от 15 градуса и по блиско от 30м.В този участък не се стои иначе ето резултата.А гранатата изобщо не е гръмнала осколочната има поразяващо действие 100м-ее

29

Анонимен

преди 8 години

*** храчки защо никакви ви няма да коментирате по темата,а ?

28

Анонимен

преди 8 години

Американците изнасят оръжия за противниците на Асад? Доколкото помня Асад се бие срещу ИД... :)

27

Анонимен

преди 8 години

"Ройтерс вече излезе с информация, че американците, които пострадаха при взрива на полигона край село Анево, са тествали оръжия за сирийската опозиция."От Ройтерс откриха топлата вода, скоро може да се усетят, че американците идват у нас да изнасят и оръжия за Украйна.