24

морски

преди 8 години

Ха ха, елате да видите колко е "празно", а сезона още не е започнал. Хващам се на бас с всеки един тук, че ще имаме поне толкова туристи колкото миналото лято!

23

до 33

преди 8 години

Ами Руснаците да се сърдят на вожда си, тай заграби ли земи от съседите си? Заграби и то след като ги заплаши с нахлуване на армията си. Диктаторите трябва да се мачкат в зародиш преди да са запалили света, а от действието да тоя страдат най-много самите руснаци.

22

До 30

преди 8 години

Абе друго си е като туристите са без *** -най-често пенсионери от Германия и Англия ,които не харчат и един лев повече от това ,което им е в ол инклузива.Изсърбват си супичката и се пекат на слънце.Нищо лошо ,само ,че туризма се издържа и печели от оборот .А по-оборотни туристи от руснаците поне за сега в България няма-ядат и пият здраво ,пазаруват здраво и ползват всички атракциони.И не ги мисли ущанките-Путин ги прати под строй на почивка в Крим

21

преди 8 години

Платените *** на Путин пак се развихриха. Хванете ги, осъдете ги на 30 гадини затвор за държавна измяна и да се приключи. Тия работят срещу България денонощно и то по поръчка на един долен комплексар.

20

до 21

преди 8 години

Дай на твоя "приятел" телефона на хотелчето. Ще звънна и опитам да направя резервация. Хайде, чакам!

19

Анонимен

преди 8 години

Какво значи, че руснаците няма да липсват? Нали ако към очакваната бройка се добавят и половин милион руснаци, това са си приходи от половин милион хора отгоре. Стига сте замазвали очите на хората за грешките си в управлението.

18

ahmed

преди 8 години

ТОЗИ ПЪЛЕН БЕЗХАБЕРНИК Ръ.Дръ. трябва да не се допуска до никакви медйини изяви - ог А-Я лъжи, сънища, инсинуации - този не виждал жив турист или пък да е вложил или изкарал 1 лв. в туристическия бизнес

17

Анонимен

преди 8 години

Този измислен експерт е като мечката ,която малкото мече е попитало.Мамо тази година ще има ли мед ?. А тя казала-Тази година ще има мноооого мед.А по какво позна мамо ?. Амиииии-Иска ми се . Ами след като всичко ще е цветя и рози защо вдигате шум тогава.Какво е реалното състояние знаят хотелиерите и ресторантьорите по морето.А то хич ,ама хич не е добро

16

Анонимен

преди 8 години

Проблема на нашето Бетономорие не са цените. Ако има качество което оправдава тези цени, няма проблем. Но качество отдавна няма. Простотията вилнее в различни форми без стратегия за бъдещето. Да се "избута" сезона, да се нагушат с пари, до следващия сезон всичко ще се забрави и глупаците прекарани миналия сезон ще дойдат отново с надеждата, че ще има подобрение. Естествено такова нямаше. Рапона и *** с идиотските си изказвания спомогнаха за спада и бъдещата неяснота в туризма водеща до фалит.

15

Бай Иван

преди 8 години

Хотелиерите да отворят един сайт за резервации в Гърция и ще разберат къде им е проблема.

14

Анонимен

преди 8 години

Съвсем подивяхте с тия руснаци. Не се ли усещате, че сте смешни ?

13

Десислава

преди 8 години

"Драстичното намаляване на цените,би довело до освобождаване на персонала и намаляване на качеството на услугите".А,не може ли да доведе до 100% печалба,вместо 300%,които си слагате?

12

Анонимен

преди 8 години

Имам приятел с малко хотелче на южното Черноморие. Много руснаци му идваха а някои с години. Тази година, 2015, няма и запитване дори от тях!!!!! Какви 300 000 повече? Този е съвсем изперкал.

11

Анонимен

преди 8 години

Драганоооооов, блажени са верующите и тяхно е царството небесно.

10

маке

преди 8 години

ако знаете на халкидики ква таверна има леле мале що мастички там съм изпил ако повърнем на бело море ке викате узакис море

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Сезона така се засилва, че докато стане силен-ще свърши!

8

Анонимен

преди 8 години

Експерт , институт , Сорос ....Мила родна картинка.Когато не си вложил нито лев собствени пари в някакъв бизнес , а се изхранваш от платени лакардии е лесно.И да не се случи това , което си предсказвал - на кой му пука.

7

Анонимен

преди 8 години

Държим на количеството вместо на качеството и после се чудим защо събираме само утайките. С такива "експерти" нямаме нужда ни от война, ни от душмани!

6

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахаа...не бе, направо 1 милион ще са повече от миналата година туристите..да та е.ав платения *** аз тебе......експертееее...

5

Анонимен

преди 8 години

А помним ккви ревове бяха за руските туристи и що псувни отнеосаха всички от русофилистичните и кремълските ***. Както всичко в русия - буря в чаша вода.