230

Българка

преди 8 години

Аз не съм гласувала, но когато вървеше рекламата за гласуването, това беше първият филм, който изникна в съзнанието ми. Ако бях гласувала, щеше да е за него. Гледала съм го веднъж, не е от филмите, които можеш да гледаш 10 пъти, защото те кефят, но въздействието му е неописуемо! Иначе, харесвам и други филми, но този е моят фаворит!

229

1

преди 8 години

Е не знам как може да сравним Време разделно и Оркестър без име. Жанровете са на светлинни години един от друг и е тъпо да задаваш такива въпроси. Всеки филм си е различен и има почитатели.

228

Ибре

преди 8 години

3-те версии на '' Излел е Дельо хайдутин'' -справка Уикипедия...А какво ли ще си помислят извънземните когато прихванат ''Вояджър 2 и Вояджър 1...? Някой да даде определение за ПОТУРЧВАНЕ....?!!

227

seira

преди 8 години

"ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" - ФИЛМ, ОТ КОЙТО ПРАРОДИТЕЛИТЕ НА ДНЕШНИТЕ "БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ" УКОРНО ГИ ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ И ОТКРИТО ГИ ПИТАТ:ДОКОГА ЩЕ СЕ ТУРЧЕЕТЕ И ЩЕ СЕ ОТРИЧАТЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ СИ ПРОИЗХОД И ВЯРА?!

226

seira

преди 8 години

ИНТЕРЕСНО,НАСТОЯЩАТА СТАТИЯ ПРЕДИЗВИКВА НЯКОИ ВЪПРОСИ:А, ЗАЩО "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" ДА НЕ БЪДЕ "НАЙ-ЛЮБИМ" ФИЛМ?!КОЙ И ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ОТ ФАКТА, ЧЕ "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" ПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА ЗА "НАЙ-ЛЮБИМ" ФИЛМ? ФИЛМ, ОТ КОЙТО ЛЪХАТ ОТКРОВЕНО РОДОЛЮБИЕ И ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД ЖЕРТВИТЕ НА ТУРСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ...

225

Анадолу Експрес

преди 8 години

Турски кривоглави ***, Шейтана ви чака да ви доразработи дупенцата. Жалка "нация" създадена преди 80 години от едно солунско дьонме и съставена от кръвосмешения и зоофилия. Липсващото звено между *** и човек сте вие. Плоски, сплескани глави, къси крайници и мозък колкото на теле.

224

Анонимен

преди 8 години

До Аз, точно аз 315,Защо да те "плюем"? Всеки си има причини да хареса или да не хареса един филм, книга, тоалет, едно поведение, едно отношение.Твоето отношение по темата и към участниците в дискусията, например, изразните ти средства и настройка към хората, говорят ясно за причината, поради която си гласувал точно за този филм.

223

Анонимен

преди 8 години

Не се учудвам, че повечето българи са гласували именно за ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО.Това е филм, изпълнен с ОМРАЗА, а българите най-много ги бива именно в това.

222

Анонимен

преди 8 години

ФИЛМЪТ Е С У П Е Р !!!! ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО . МОЖЕШ ДА ГИ ГЛЕДАШ ПО 100 ПЪТИ И НЕ ТИ ОМРЪЗВАТ

221

ФХ

преди 8 години

Колко години вече му се повтаря на българина, че не е бил роб, а е бил горд, трудолюбив човек. Но не, въпреки това, той казва: "О, не, аз съм роб и искам да си остана такъв". Сега българите са по-големи роби и с много по-ниско самочувствие от когато и да било. И това е благодарение на комунистическата пропаганда и промиване на мозъци. Не визирам конкретно турското робство, а изобщо.

220

Анонимен

преди 8 години

Всички изброени в статията филми ми харесват. Много е трудно да избереш само един от тях, затова не гласувах, а не защото и пари за такива екстри нямам. Да обичаш на инат, обичам, но вече не мога.

219

Анонимен

преди 8 години

Глас народен глас божи.Не гласувам,защото подобен"ритуал"ми е много чужд.Любим филм-"Опасен чар" и "Козият рог'.Що се отнася до" Време разделно" филмът ми идва твърде помпозен и не ме впечатлява особено

218

Аз, точно аз

преди 8 години

Да, аз ... точно аз гласувах за "Време разделно"! И какво? Сега ще ми направите дисекция колко ми е промит мозъка ли? И какво точно искахте да постигнете с написването на тази статия? Народът избрал и изведнъж се появяват "специалисти", които започват да му обясняват как той - Народа, нищо не разбира. Книгата е уникална, филмът е направен по страхотен начин - какво повече? Така че - ДА, АЗ ГЛАСУВАХ ЗА "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО" хайде сега започвайте да ме плюете ...

217

shmatarok

преди 8 години

До Анонимен - споменаващ Макгахан Ако можех, щях да ти дам 100 + и Виктор Юго има пламенна статия във френската преса в защита на българите от османските зверства, но явно и той е поръчков. Никой не мисли с главата си ... чета невероятни абсурди в коментарите - еничираството едва ли не било супер престижна образователно програма, "Време разделно" бил поръчков ... тогава и народните песни са поръчкови, и Ботев и Вазов и Захари Стоянов - всички са пропагандатори.Хора, мислете с главите си !!!

216

vesko02

преди 8 години

Ако някой ще мисли вместо него,българина сам си нахлузва оковите

215

Анонимен

преди 8 години

Не знаех, че има такава класация.Бих гласувала за "Хан Аспарух"- филм, който наистина би въздигнал националното ни достойнство като граждани на една държава със стара история. Нямам робска психика и съжалявам, че 44% от някакви гласували за любим филм имат такава. Това за мен е изключително показателно- българинът обича да се представя със страданието си, не със силата си. Затова е в настоящото си положение и няма изгледи скоро да се измъкне оттам. Жалко.

214

Анонимен

преди 8 години

Точно аз? Не, не и за този жесток филм, целящ изкривяване на възприятията човешки, прекалил с маниакалните фантазии на някой садист. Това не може да е моят любим филм. Ако беше, бих потърсил психиатър, да ме полекува.

213

Отговор

преди 8 години

Да, гласувах за Време разделно.

212

Анонимен

преди 8 години

До Иванотнесени от "вятъра" викаш - )))))))))))

211

Анонимен

преди 8 години

то любов вече не съществува, всичок се свежда до секса и пари.... Пък и във вчера нещата са силон иедологизирани - колко е лошата системаат, този филм няма да се хареса на младите, Революция Z е опит да се придаде ново звучене на Вчера.Осъдени души не би издържал по същата причини - кой иска да гледа фанатици?Време разделон е вечен - ние сме роби на ЕДан партия ( ДПС) и един балкансик диктатор ( ЕРдоган). В настояще свързано сИдил и Косово и Македонсак Албания, Време Разделон е много актуален