29

s

преди 9 години

Не съм криминалист, но ... един фатален удар с нож в сърцето ...?!!!! Само на мен ли ми се струва, че за това се иска много сила и хладнокръвие и опит! ... и/или обездвижена жертва ... някак си ... В последно време по улиците ни се напълни с хора, които не се церемонат да кълцат жени и деца! Вече е трудно да наричме нещата с истинските им имена ... било език на омразата и е подсъдно ... !!!

28

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че не спи спокойно, защото полицията може да то открие и да го осъдят. А не защото е убил. В България убийството е нещо нормално, по време на прехода младите целта им беше да се докажат в някоя групировка и да направят първите 5 убийства - с толкова можеха да си купят БМВ петица запазен на старо. Така са възпитани повечето. Няма никакъв проблем да живее с убийството, сред нас има убийци известни хора които си живеят добре, уважавани са и имат прекрасен сън.

27

Bubbles

преди 9 години

Много са възможностите за това какво и как се е случило.Познавайки много такива деца трениращи бойни спортове, трябва с неодоволствие да кажа че -по-голямата част от тях са здраво комплексирани и лесно избухливи. Ако Георги е бил такъв не е изключено да са го намушкали при самозащита. Ся знам че много хора веднага ще скочат да го защитават с твърдението че съучениците му са казали че бил тих и кротък, но забравяйте че тихите води са най дълбоки...

26

Анонимен

преди 9 години

Обаждането някак си се явява ненавременно и безполезно след като се обажда и на приятелката си,сякаш търси помощ или съчуствие от родителите си,които сигурно са далеч и е невъзможно да притичат на помощ,а в следващия момент звъни убедително на приятелката си,но какво и е казал се не разбра,колко кратко също щото вече тя е била почти на място,преди приятелят му да звъни повторно,та от всички тези му разговори на Георги гласът му негов ли е при сравнение за да е истина,че е точно или има ало,ало.

25

КуРти

преди 9 години

Значи две са опциите или наистина родното МВР за пореден път прикрива някой, което никак не би ме учудило, но според мен в момента им лъсва ПРОФЕСИОНАЛИЗМА като цяло, такива са си, толкова си и могат, те са добри в рекет, икономическо и политическо изнудване и нищо повече, мутри с пагони, това и на децата е ясно. Криминалните сектори умишлено бяха съсипани и сега елементарни случаи не могат да разрешат.

24

Анонимен

преди 9 години

Сигурно не му пука! Както и на тези които обезкостиха България и спретнаха геноцида над народа и! И ще спат спокойно докато дойде времето за възмездие!

23

Трагателно

преди 9 години

Трогателно.Това мило същество е разсъждавал чрез собственото си съзнание , морал и етика.Хубаво е , че сред младите все още може да се наблюдават човешки същество.Но е допуснала огромна грешка.Капитализмът е животинско общество , при което съвест морал и етика няма , просто няма.

22

Toni

преди 9 години

До до ToniОфф прав си противореча си. не мога да мисля повече. Искам да го хванат и да го линчуват. Да го дадът на народа, но тогава ако го пребием ние няма да сме по - различни от него. А пък за момичето прочетох, че била на 16 г. Ми жива и здрава да е.

21

Toni

преди 9 години

До до ToniЕ за къв ме взимаш да защитавам убиец. Аз съм за ако го заловят да го окачат на въжето дори. Въпросът беше, че вече всеки пише писма и романи без да е минал по тоя път. Спи ли!? - Еми ако е *** или бежанец или още по - вероятното - некое наркоманче как нема да си спи? Особено при ромите, които имат навика дори и да се избиват по между си... Ако съм оставил впечатление, че го защитавам - извинявай. Просто не ми хареса писмото, но това е мое мнение. Не го налагам на никого

20

Анонимен

преди 9 години

Веднага да се разследва тази Ваня!

19

Анонимен

преди 9 години

ТИ ДЕТО СИ ПИСАЛА ПИСМОТО ,НЕ ЗНАМ ИЗВЕСТНО ЛИ ТИЕ ,ЧЕ РАДИКАЛНИТЕ ИСЛЯМИСТИ НЕ СЪЖАЛЯВАТ,И НАЙ ВАЖНОТО НЕ МОГАТ ДА ЧЕТЪТ НА БЪЛГАРСКИ.СТИГА С ТЕЗИ ЗОМБИАНИ МОЗЪЦИ И АЗИ ТОЛЕРАНТНОСТ БЕ НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ,НИЕ МАЧКАМЕ НЕ НАС ДА НИ МАЧКАТ КАКВИ СИЛНИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ Е РАЖДАЛА МАЙКА БЪЛГАРИЯСЕГА ЕДНИ МЕКИ ,НЕЖНИ ПЛАЧКАТЕ БИЙ И ТРЕПАНЕ ОПРАВЯ САМО ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ ТОВА ЗАСЛУЖАВА.

18

Анонимен

преди 9 години

Zashto prevrushtate tova ubiistvo v evtin cirk be bokluci ochilati , malko dostoinstvo nqmate li ??? Tuk trqbva da zadavate vuprosa zashto 1 sedmica ne mogat da namerqt s vsichkite kameri i stanalo posred bql den ubiistvo ...izvurshitel, zanimavate tuka s pisma ...

17

Toni

преди 9 години

Ах Ванчее. ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ - НЕ ГО ЗАЩИТАВАМ!!!Има два типа хора - едните когато направят беля и веднага отиват да помагат било то тя да е направена съзнателно или не. Другите са българите - прави нещо лошо и бяга, а после се разкайва.Ванче ти знаеш ли как се реагира в такава ситуация. Знаеш ли дали сега не стои в някой ъгъл и не се самосъжалява и бичува. Не Ванче ти знаеш само да хейтиш. Как може да се поставяш на мястото на някой - отговор няма как - защото не знаеш на него какво му...

16

Анонимен

преди 9 години

Ами ако не може да чете. Ами ако може да чете, но не може да разбере написаното. Все повече се навъдиха такива: нискочели, ***, морално неграмотни.

15

До 11

преди 9 години

Най-вероятно е някой съученик

14

кучо

преди 9 години

Ние ги хващаме - те ги пускат.И така, до края на света...

13

К'с

преди 9 години

Онбашия. ти се надявай да ги възпиташ добре и да ги научиш на любов и семейни ценности и тогава няма да имаш тревоги нито с футбола, нито с автомобилите или наркотиците.

12

ГанЬО

преди 9 години

че ще го хванат ще го хванат, после само бесилка на площада

11

Анонимен

преди 9 години

Спя, спя...

10

аЗ

преди 9 години

Доста крайни коментари. Какво лошо име, че едно 16-ет годишно момиче е написало своето искрено писмо, възмутено от това, което се случва. Аз виждам тук болка, възмущение и гражданска позиция. Или е в критическата, както твърди един от коментаторите?. Злобата и арогантността ще ви погуби, българи