18

аде

преди 9 години

Всички религии са създадени с една цел: контрол на масите. "Религията е опиум за народа". Колкото по-малко религия в културата ни, толкова сме по-свободни. Откак са ни покръстили, вече 1000 години, от тях 700 сме били под робство. "Преклонена главица сабя не я сече". "Като те ударят по едната буза, обърни и другата"... Така се правят роби.

17

знайко

преди 9 години

до.Милконе говори за АНТИХРИСТА щото нищо не знаеш за него!христос съди на духовно ниво,горе в царството небесно докато АНТИХРИСТА съди психически и физически тук на земята.тва не означава че АНТИХРИСТА е по лошия

16

Ортодоксален

преди 9 години

Този папа определено си е от Illuminati. Четете за Illuminati в интернет. Гледайте клипове Ютуб. Непрекъснато излиза информация напук, че Гугъл се опитва да я цензурира.

15

муспи

преди 9 години

Папата служи на световното еврейско правителство. Католицизмът скъсва с християнството като се отделя от Православната църква под натиска на тези евреи. След това от тях се отделиха протестантите, които после се разделиха на над две хиляди секти, всяка считаща се за права и по демократично не се интересува от другите. Всичко това е на еврейска издръжка. От къде вземат евреите толкоз пари? Всички пари и правителства са техни - ние сме най бедните, - значи ние издържаме папата.

14

Анонимен

преди 9 години

Не можеш да имаш двама господари! Не можеш да служиш на Бога и на Мамона!Не става!Ако не служиш на Бога, значи си слуга на Мамона!

13

Анонимен

преди 9 години

Папата знае ли на кого служи?Пътят към Ада е осеян с добри намерения.

12

Анонимен

преди 9 години

Това е естествено най-голямата глупост , да искаш от някой да премахне защита си , да остави дома си отключен.. Ако има будали да вярват..

11

Анонимен

преди 9 години

Само, че това не е посланието на Бог. Първата Божия заповед гласи"Аз съм Бог твой да нямаш други богове освен мене, не им се кланяй и не им служи"! А също Бог и казал"който не е с мен е против мен"! Мисля, че е очевидно, че папата не е с Бог, и по подразбиране е против него. А също и ЕС. Христос е очертал границите, а папата казва, че не трябва да ги има. Това което няма да го има обаче е Папата ЕС и Рим, ако продължават така.

10

Милко

преди 9 години

До анализаторТи си се предал да следваш гнусотии вместо това което е право и редно. Но ако не се покаеш за делата си един ден ще пожънеш своята отплата. Мене който ти говоря правда наричаш луд, това не ме притеснява обиждай ме колкото искаш - това е благо за мене. Но помисли за безсмъртната си душа защото този който сее зло ще пожъне гибел. Искаш ли да прекараш вечността в мъки защото си следвал дявола? Покай се и се отречи от гнусотиите си, приеми вярата в Иисуса и върши правда!

9

Милко

преди 9 години

Истинското Християнсто, Словото Божие и вярата в Иисуса Христа е хляба и виното небесно. Който ги яде и пие и спазва ще види живот вечен който ги отхвърля ще умре. Нека всеки се покае от злите си дела и да приеме Иисуса Христа за Господ за да се спаси от погиване на душата.

8

Милко

преди 9 години

До анализатор 10Скрий се някъде и се засрами с твоите извращения, с твоите гнусотии и уродства. Докога ще се опитваш да пречиш на правите пътища Божии, да нарушаваш древния закон, да представят доброто за зло а злото за добро, да наричаш прекрасното - отвратително а отвратителното - прекрасно. Дано Бог ти въздаде за неправдите ти и да получиш възмездие за нечестивеите ти дела.

7

Милко

преди 9 години

Господи Боже Вседържателю разруши новия световен ред и въздай на слугите на дявола според голямото им нечестие според Словото си че Ти не забавяш да въздадеш лично в лицата на враговете си. Унищожи ги Всемогъщи защото се дигнаха против Тебе и ще се възрадват Твоите хора - тези които се уповават Тебе и пазят вярата в Иисуса Христа. Амин.

6

.

преди 9 години

Тони Блеър-военопрестъпник и Моше Кантор в статия в Таймс,ще се борят за закони криминализиращи т.нар.холкост(кой от многото?само един)в подзаглавие"Расизмът и дискриминацията в името на религия трябва да се спре със здрави ,нови закони".Исус каза да гледаме знаците на времето!Ние сме против расизъм и дискриминация,но служим на Бог на небето и единствения Спасител Исус Христос,следователно ще спазваме това ,което Бог учи в Новия Божи Завет.

5

Милко

преди 9 години

Папата е забъркан с дяволския нов световен ред който цели разрушаване на националните държави и създаване на планетарно правителство оглавявано от слуги на дявола, една армия, една полиция на терора, една религия - религията на антихриста, на звяра, на изчадието на дявола който ще се обяви за бог в отново изградения храм в Йерусалим както е казано от пророка "Кога видите мерзостта на запустението да стои на свето място".Ето към това се стреми папата, тоя ***.

4

Милко

преди 9 години

Има хора, неразбиращи хора, хора непознаващи Словото Божие които казват - "ето вижте папата, той е близо до проблемите на хората, той приема геьовете и различните, какъв велик човек, обединител" бла, бла, бла и т.н. Това са хора невежи които не разбират че той е агент на лукавия. За да го разобличите трябва да сравнявате думите и делата му със Словото Божие, има ли съответствие или няма съответствие? Няма никакво съответствие! Думите и делата му са противни на Божието Слово!

3

Исус е Господа

преди 9 години

Да има мир-да!Виждаме какво става в Средния изток където ционоуахабизма сее варварство и терор!Дотук обаче.Християнството не само една"друга религия".То е признание за единствения Спасител и Господ Исус Христос Божия Син.Даже и мюсулманите признават,че е Месията.Ако някой претендира да е Божи служител,то се познава по това,което учи и думите на Исус"Аз съм пътя,истината и живота,никой не достига до Отца освен чрез Мен"

2

Анонимен

преди 9 години

До 1 А ти си зелник!

1

Милко

преди 9 години

Папата е антихрист, не не ми възразявайте ако се поинтересувате от историята на Ватикана ще разберете за какво говоря. И сега в думите му няма нищо християнско, той е едно със света. Говори обратното на Словото Божие което казва вярващите да се отделят от невярващите. Нямайте нищо общо с безплодните дела на мрака, но ги изобличавайте. Доктрината на екуменизма - събирането и уеднаквяването на всички религии и появата на нова световна такава е религията на антихриста който ще се представи за бог.