70

Пиночет

преди 8 години

До славянинРусофилите като тебе се делят на две- добри и лоши, добрите са на 2 метра под земята, и докато не направим всички русофили "добри" в основоте на стадион В.Левски нещата няма да се оправят

69

Анонимен

преди 8 години

Без лустация няма демокация - това трябва на България жестока и безкомпромисна лустрация на всички, които са имали взимане даване с червените московски разбойници, и докато не ги ликвидираме просперитет в България няма да има

68

до славянин

преди 8 години

"Който си живее живота на чужд гръб накрая свършва на бесилото нали знаеш!?"Знам, нали Русия така се срути - мислеше си, че вечно ще паразитира върху Германия чрез муфтене с газ, ама и надянаха бесилото.Урок и за другите *** и паразитчета по света.

67

до 117 от славянин

преди 8 години

Ама гледай да не се появи в България някой нов Сталин, че да впрегне на работа всички ''демократи'' в съответните трудови заведения!

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 117Нов Пиночет трябва да зарови дълбоко всички Тиквунести!

65

до 103 от славянин

преди 8 години

В сащ още преди повече от 10 години, цветнокожите (черни, латиноси и жълти) беше обявено от тамошните демографски статистици, че са 102 милиона, т. е. 1/3 от цялото население! До 2050-та, а според някои и до 2042-ра цветнокожите там вече ще бъдат мнозинство! Честито на останалите ''печеливши''! За сведение - в Калифорния испаноезичните отдавна са мнозинство! В други райони - *** отдавна са мнозинство!

64

Ах морето

преди 8 години

Такива новини могат да изгонят и малкото ни морски туристи!

63

Анонимен

преди 8 години

Докато в тая дъжава не се появи един Пиночет, който да бетонира в основите на стадион В. Левски всички кремълски червенви мафиоти,нещата няма да се оправят

62

до 109 от Стар Набор

преди 8 години

Какви учения правят ЧАСТНИ ФИРМИ, така ще е докато на върховете на държавата стоятАМЕРИКАНСКИ АГЕНТИ !

61

до 103 от САЩ

преди 8 години

Афроамериканците са около 25% -30%, Латиноамериканците гонят 30%, белите са вече по-малко от 50%. Sorry !

60

МРАВКА

преди 8 години

МАЛКО НИ ИНТЕРЕСУВА КОИ Е НА МЯСТОТО И КОИ ЗА КЪДЕ ПЪТУВА. ИНТЕРЕСНО Е КАКВО ПРАВИ АМЕРИКАНСКИЯТ *** ТАМ? МНОГО НЕЯСНО НИ УВЕДОМЯВАТ ЗА ПОЛИГОНА,ЧИИ Е БОЕПРИПАСА,КАКВИ УЧЕНИЯ ПРАВИ ЧАСНА ФИРМА?

59

Анонимен

преди 8 години

Не чакайте някога да излезе истината за тези взривове, докато по върховете на държавата ни седят бивши комунисти и кремълски агенти, така ще е ..... взрив след взрив

58

ОБЯВА ДО 95

преди 8 години

Изтърван от специализирано лечебно заведение третополов ***! Описание - гледа тъпо, дрогирано и неадекватно, по прашки и със седембагреник в ръка, със силно разхлабена долна халка, леко спинозен, разнася опасни венерически и други заради, при намиране да се извикат незабавно спешна медицинска помощ, ХЕИ и МВР!

57

ХХХ

преди 8 години

Американци тестват оръжия на частен полигон в България заедно с частна фирма !?!?!!?!?!?!?Тестват се сериозни оръжия без държавен надзор или го крият от народа ? Нещо не е чиста тази работа ама да видим до кога !

56

Стар набор

преди 8 години

Частни фирми се грижат за нашата сигурност. Пълен абсурд !Ами щом и държата е частна, има все пак някаква логика...

55

до 89

преди 8 години

"В Русия определено има повече бели хора отколкото оттатък атлантика!"Ама 20% са азиатски музлими, а в САЩ *** и музлими заедно са под 10%.

54

<><>

преди 8 години

Какво са тествали там на него полигон ? Тези хАмериканци какво са правили там че ако не беше станало това никой нямаше да чуе че се тестван някакви оръжия ? Защо хАмериканци тестват с частна фирма тези гранатомети , гранати и т.н. ? Да не би да подготвят въоръжение на горките емигранти и бежанци или просто са се забавлявали че нямали какво да правят ? Дайте малко яснота!

53

славянин

преди 8 години

Паразитиращата на гърба на човечеството атлантическа гад усеща подсъзнателно края на своето паразитиране и затова и истерията и няма спирачки!

52

АНТИ

преди 8 години

Сигурно ще плащаме обезщетение за загиналия и ранените ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ!

51

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е как за този "десен" министър на икономиката, явно частник е *** дума!