141

Крим

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ. 273НАТО ще се бори за Украйна? Срещу Русия? НАТО иска ядрена война в Европа? Защо? За съсипана бандеровската Украйна ли? Това дори не е смешно. Това е глупаво.

140

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Русия може да признае ДНР и ЛНР, и след това влиза в ПРАВЕН договор с тях за военна помощ, нали? Ако това се случи, руските войски през деня ще бъде в Киев. С лекота! Обаче Путин не го прави, защото той не иска голяма война.ЕСТЕСТВЕНО ,ЧЕ НЕ ИСКА ГОЛЯМА ВОЙНА ЗАЩОТО ЩЕ ЗАГУБИ И ЩЕ Е ПРИНУДЕН ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ,А ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ И НАТО ЩЕ ОТГОВОРИ СЪС СЪЩОТО ! И ПО КОНВЕНЦИОНАЛНО И ПО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ РУСИЯ ОТСТЪПВА НА НАТО ,ЗАТОВА ПУТИН НЕ ИСКА ГОЛЯМА ВОЙНА !

139

Крим

преди 9 години

Русия може да признае ДНР и ЛНР, и след това влиза в ПРАВЕН договор с тях за военна помощ, нали? Ако това се случи, руските войски през деня ще бъде в Киев. С лекота! Обаче Путин не го прави, защото той не иска голяма война.

138

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

НАЙ-ХУБАВОТО Е ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ МИЗЕРУВАТ ,А ЗАПАДЪТ НЕ !

137

xlcr

преди 9 години

''Но остава фундаментален проблем: следвоенна Германия по същество е една окупирана от САЩ държава.''Това е действителното състояние на нещата. За сведение, най-голямата американска военна общност извън пределите на САЩ е разположена в Германия. Само в и около Кайзерслаутерн живеят 50000 хил. американски военни със семействата си.

136

Алекс

преди 9 години

Промиването на мозъците от соца спря, но отсреща остана.

135

Анонимен

преди 9 години

Някой ЕЛКИ явно получават оргазъм коментирайки путин и росия

134

Astarot

преди 9 години

...пише Роджър Коен във в. "Ню Йорк таймс"Ноу комент от тук нататък :)

133

GRUM

преди 9 години

stavai STRANA O G R O M N A I A

132

****

преди 9 години

Браво ***, забъркала си много ароматен микс от американски пропагандистки клишета. Местните *** верват ли ти? С вонята свикнаха ли?

131

до м.радев

преди 9 години

объркал си хапчетата , пак си взел халюциногенни хапчета . Привиждат ли ти се зелени човечета , с антенки на главите .

130

Елиезер Вайсман

преди 9 години

Евреин , нацист и журналист като тези които са съдействали на нацистите в концлагерите ...

129

Анонимен

преди 9 години

След второто изречение си викам "а, кой ли е автора?".Не останах изненадан.

128

до 278

преди 9 години

Ако новините по телевизията с видео са непроверени, тогава не знам ти пък откъде си набавяш такива . Може би от щаба на герб ?!

127

до 266

преди 9 години

Спал си на мокри вестници и си сънувал .

126

до 267

преди 9 години

Това е истината, не желая да живея в чужбина, искам да си живея в България !

125

Анонимен

преди 9 години

Коя пък е тая "бедна, малка Дания" ?! Французите точно и ясно казаха, че Русия не се готви за война, следователно не е заплаха за никой. Нито разгръща командни пунктове, нито подготвя медицинско осигуряване. Точно това правят от няколко години Нато. Създадоха дори и у нас командни пунктове и минаха по болниците ни да видят за какво става дума. Даже дадоха пари на някои погранични болници. Така че наистина крадецът вика дръжте крадеца.

124

БУЛ ТРАС

преди 9 години

Петте държави победителки от ВСВ си разпределят планетата.САЩ,Франция,Великобритания ,а от другата страна Русия Китай.От тях две са с богат ядрен арсенал и извиват ръцете на другите.Капитализма не е съвършенна система,но досега е най-добрата.Умен и способен ли си я хвалиш.Глупав и мързелив ли си я критикуваш.Русия традиционно е антисемитска държава,докато нейният аналог е със стабилно еврейско лоби на всяко ниво.И най-вече в Холивуд и банкерството.Форт Нокс е частни ръце на еврейски фамилии.

123

Хахаха

преди 9 години

Напишете в тубата jack abramoff и ще видите какво е институционализирана корупция в прав текст.Крадеца вика дръжте крадеца, препоръчвам на Коен да изгледа поне филма на Кевин Спейси преди да се прави на експерт по руските въпроси :-)

122

Анонимен

преди 9 години

Ето сега погърсих в Гугъл - "detroit real estate"и какво намерих:Дървени бараки, които се продават на цена от $4,500 дооколо $20,000 (най-често срещана цена).Ако краварите нямата тази агресивна политика, товсички имоти там ще се обезценят поне 10 пъти,което значи 10 пъти по-малко данъци и по нататък всичко се сривакогато няма реално производство.Затова се правят войни в Ирак, Сирия, Украйна и къде ли не по света,само не в страната на краварите