8

Анонимен

преди 8 години

Не трябва да вършиш добро в името на Бог, а в името на Човека. Ако вършиш нещо от страх за Божие възмездие или отплата, то не истинско добро.

7

Дейвид

преди 8 години

-10, понятие морал включва християнски морал и начин на живот и поведение приложен реално. Реално изпълнение на двете най-важни заповеди-да обичаш ближния и да обичаш Бог с цялото си сърце и душа .Та като обичаш ближния си-няма да крадеш от него, няма да присвояваш от еврофондове, няма да прибираш рушвети на митницата, няма да продаваш дрога и да убиваш децата, няма да лансираш неморалната чалга и силиконовите празноглави "певици".. Въобще много неща се включват тук, не много-а всичко!

6

Мисля си

преди 8 години

нали знаете приказката за християнина и наводнението. Той чакал Бог да му изпрати помощ и три пъти връщал спасителните лодки, защото смятал че Бог лично ще слезе да го избави. Накрая като се удавил Господ горе го попитал защо не е приел спасителните лодки които му е бил изпратил... поуката е да не бездействаме , бездействието не е ВЯРА!

5

Мисля си

преди 8 години

за пръв път като гледах филма не ми направи впечатление да е по истински случай. в последствие разбрах за историята. Наистина впечатляващ живот и дейност! Напълно одобрявам носенето му на оръжие в Южен Судан. Там сиатуацията е такава, че няма как да се защитиш друго яче!

4

-10

преди 8 години

Дейвид, да те чуем какво включваш в понятието "морал"!

3

-10

преди 8 години

Голям поклон за свършената работа от него за децата, но ако обича да спре да се представя като Божи човек. Много му липсва за това!

2

онбашията

преди 8 години

филма много ме изкефи, въпреки че не одобрявам това което прави тоя човек

1

Анонимен

преди 8 години

Тук казва, че не е желал да ходи в Африка, а във филма този момент, до колкото помня, липсваше. Иначе е поредното доказателство, че черните хора са слаби в главата. Избиват се едни, други, вкл и деца.