21

Анонимен

преди 8 години

НИКОГА ЛАДА КОЛКОТО И ДА Е МЛАДА !

20

бд

преди 8 години

Хубавите и не толкова хубавите нови коли са скъпи, и като гледам как се обезценяват а състоянието им е горе долу същото,си мисля-дали цените са реални,и кое налага през 1-2 години да излизат нови модели/вътре все по тесни и всички си приличат-ръбести и остри/Карам две нови и две употребявани коли .При новите единствено шума е по малко.Другото е в полза на по старите автомобили.Избора е личен.

19

Анонимен

преди 8 години

Булгаристанеца си умира от кеф да си купи някоя стара разнебитена немска талига от германеца Хасан и после да налива цялата си мижава заплата в ремонти. Затова *** е известен като автоморгата на Европа, защото всичкият бракуван *** се продава у нас като "нов внос". Ама ходи да обясняваш на пешо ***, че 20 годишното му избушено беимве с лепенка "m-power", не е нищо повече от стара ламарина дето не става и за рециклиране. Важното е да я кара лятото щото джама не се затваря...

18

коцкар

преди 8 години

Предпомитам 30 годишна интелигентна потдържана жена пред 18 годишна неграмотна кифла със бричове и щкембе. Предполагам и с избора на коли логиката трябва да е същата.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21Новото си е ново. Мирише си на ново и ти е кеф да го караш.Колкото до това за Мерцедес и БМВ - Донякъде е така. Мощни, удобни коли, които ти дават усещане за сигурност... до момента в който не ти се наложи да влезеш в сервиза... и тогава се почва едно плащане...

16

Анонимен

преди 8 години

Подкрепям 21.Правете каквото искате, всеки да си преценява сам за себе си.Само гледайте да не пречите на другите. И помнете, че каквато и да е колата, всъщност е само куп ламарина и не е по ценна от никой живот.

15

свинаря

преди 8 години

Карал съм и скъпи коли и да ви кажа честно няма никакво значение дали колата е нова или на хиляди километри ако е запазена,горе долу усещането е едно и също. Какво му трябва на един обикновен човек да се качи в колата и да отиде там за където е тръгнал

14

Анонимен

преди 8 години

Карайте каквото ви е кеф пичове, и нова кола съм карал, в момента карам 23 годишна Хонда. Живота е един, не си ли имал Мерцедес или БМВ все едно не си карал кола, само тва ще ви кажа, звучи като клише ама е истина.

13

пътник

преди 8 години

Един съсед си взе Пасат комби 2002г./каран в Италия/ за 6500лв, е това е българина мре да хвърля пари за немски коли, да ама всичко след 97г е едно и също, пластмаса и бушони и после тия в атокъщите надуват цените като луди, като ни знаят манталитета!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Може и да е по добре пасата след като е ремонтиран основно

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Ако ти си купиш нова Дачия, а аз 5 годишен Пасат на 100000 км. и след пет години сме изминали по 100000 км. при равни други условия, моята кола ще е в доста по-добро състояние от твоята

10

Анонимен

преди 8 години

Дачия дръстър са сполучливи не са като тези дето ги карат таксиджиите

9

Анонимен

преди 8 години

Покупката на автомобил е свързана с финансови възможности. Аз лично предпочитам да си купя пет годишен среден клас немски автомобил, отколкото нова Дачия. Излизат едни и същи пари.

8

Анонимен

преди 8 години

То с тези триста евро заплата всичко ми е поне трета употреба ,но малко ползвани . Дрехите, колата, жената,ама аз се правя че не забелязвам и им се радвам, като на нови.

7

Анонимен

преди 8 години

До 1Когато видиш западно-европеец да обикаля в Бг по автокъщите ела да ми се обадиш.

6

Анонимен

преди 8 години

Карам си опела от 92 и не ми дреме. Гори 7/100 газ и 4/10000 масло,давам по 6 лева на година за кит и всичко е 6

5

Анонимен

преди 8 години

Статията е инструктаж за *** беге.Същото инфо може да получите във всяка селска кръчма.

4

Анонимен

преди 8 години

До .Измамите също са огромни :).

3

Анонимен

преди 8 години

Преди 3 години си купих Subaru WRX STi 2010та година от Германия. Видях обява в mobile.de и се обадих, след което отидох на място и го взех. Изгодно излезе, предвид факта, че колата е на 5 години. Проблеми няма никакви. Преди това си купих Lexus IS 300, пак на няколко години, пак по този начин. До ден днешен я карам и проблеми няма. И двете коли ги купих от частни лица- немци. Не араби или подобни индивиди, които не си поддържат колите. У нас също се предлагат добри попадения, но са скъпи.

2

дядо Гошо

преди 8 години

Абе друго си е да вземеш нов съветски автомобил след 10 години чакане. Получаваш го опоскан от Мототехника. Гумите изкарват цели 3000 км. На третия месец започваш със самоделните ремонти, щото в "Сервиза" се чака и трябват връзки. Освен това като катастрофираш няма да лежиш в болница, щото със сигурност гушваш букета.