87

Анонимен

преди 8 години

А когато двуличния запад въведе забранителен списък много се кефехте, а?Ха сига, шъ ривети!

86

Берлин

преди 8 години

Януари бях за малко в Маями. Значи летището гъмжеше от потни *** по потници, които се бутаха, за да влязат час по-скоро на вража територия. А една бабушка американците я върнаха и тя като наду гайдата - орева орталъка. :)))

85

Чудно защо...

преди 8 години

Нима Русия няма право да води собствена си политика и да преценя кой да влиза на тероторията и?!? С какъв аршин се мерят санкциите спрямо Руски граждани и защо се вдига олелия за контрасанкциите на Москва, нима няма право или някой трябва да и нареди как да се държи политически в собсвената си сърана?!?!?! Кой ще потърси отговорност на самозабравилите се от запад за наложената "демокрация" в арабско, африканските и ИД натрапена им...нима е допустим подобен лицемерен двоен стандарт?!?

84

Анонимен

преди 8 години

До Шоп И като назначат ИсааКашвили . И по една вратовръзка...и ще цъфнат и вържат.. А ааа ,междувпрочем ,Тиквата е комунист . Долен ,гаден ,комунист и с фес .Главата в *** си да навреш , Тиквата е комунист ,дървен.

83

Шоп

преди 8 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Тодоре, вие трябва да плачете заради тези новини. Ако наистина отсеят украинския генералитет, тогава на опълчението ше им се е*е мамата. А щом вече се мисли в тази посока, значи рано или късно ще се случи.

82

Анонимен

преди 8 години

Нашият юнак ще е ..о.рал процепа . Било като разузнавач прикрит зад посланник ,или *** на друго ЦРУ. Сто на сто ,руснаците са му гледали ,,сейра,,тогава и сега когато са го ,притоплили ,,за действие ,аут.Явно отдаавна са го ,,осветили,,. И сега нашите ,,*** ,,с пръст в г..з.

81

Анонимен

преди 8 години

Защо Днес бг нищо не пише ,че саакашвили е назначен за губернатор на Одеса вУкраина-------------- Е, и какво като го е назначил за губернатор на Одеса?

80

Минджев

преди 8 години

Притрябвало им е на "достойните ЧЛЕНОВЕ" на престижния клуб да посещават Р.федерация , където геьовете са не само нежелани , а и преследвани ????

79

7/8

преди 8 години

Европейски политици днес отправиха критики срещу черния списък с 89 души, на които е забранено да влизат в Русия,???????????????????????????????????????????????????????????????Четейки подобни простотии се убеждавам , колко необходима е трета световна война. Не съм за войната , но някой всячески иска тя да се реализира, но забравя , че след нея победители няма да има ,защото най-вероятно това ще е последната война ......

78

Расате

преди 8 години

Това е отговора на Москва срещу черният списък на Брюксел.

77

Анонимен

преди 8 години

Само остава един джин да излезе от нея и да каже : ЗдраствуетеОдисей 1

76

Анонимен

преди 8 години

Тази църква със шарените кубета да не би да е на Аладин и вълшебната му лампа Одисей 1

75

Анонимен

преди 8 години

Защо Днес бг нищо не пише ,че саакашвили е назначен за губернатор на Одеса вУкраина ,а Грузия издирва бившия си президент саакашвили за мошеничество,,,,а порошенко го назначава на дльжност губернатор на Одеса- смях и нищо повече,,

74

Иван

преди 8 години

Сигурно са го написали и преди мен, но стара мъдрост е "каквото повикало, такова се обадило".ЕС (ръководителите) са просто марионетки, а не самастоятелни политици. Погледнете ББ. Другите са същите, можо би, малко по-рафинирани, но това е ЕС!

73

уффф

преди 8 години

"политици, които водят кампании за Украйна и за човешките права, демокрацията и гражданското общество в Русия"Говорите на свинче за звънче... какво може да разбере *** руски мужик от демокрация и човешки права? Та той живее като животно и в алкохолен делириум от векове!

72

перфидно лицемерие

преди 8 години

С присъщото си перфидно лицемерие Европа не признава ДНР и ЛНР. Същата тази загрижена за човешките права и европейски ценности Европа, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

71

до 93

преди 8 години

Не го каза Лавров а Рогозин си направи майтап.Лавров е един от най уважаваните политици при него няма празни приказки каквото каже е истина.

70

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До Василев.У ВАС В БГ СТАНДАРТА ВИ Е МНОГО ПО -НИСКО РАВНИЩЕ ОТ РУСИЯ АЗ ПОЛУЧАВАМ 120 000 РУБ В МЕС.А В ОБЩИНА ГЪРМЕН ЗА ТРИ ЛЕВА ГЛАДНИЯТ НАРОД ПРЕБИХА ПОПА.ЕДИН МЕТАЧ ПОЛУЧАВА 25 000 РУБ. В БЪЛГАРИЯ В ПАЗАРДЖИК МЕТАЧКАТА ПОЛУЧАВА 280 ЛВ.РАЗЛИКАТА Е МНОГО ГОЛЯМА -ГЛАДНИКО ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ .РАСЪЖДАВАЙ ТРЕЗВО

69

Анонимен

преди 8 години

ХАХАХАХА. ЗНАЧИ САМО ЕВРОГЕЙЦИТЕ И КРАВАРИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ЗАБРАНЯВАТ А РУСНАЦИТЕ НЕ! ТАКА ЛИ??? А ВИЕ ОБЯСНИХТЕ ЛИ БЕ ЕВРОГЕЙЦИ ЗАЩО ЗАБРАНИХТЕ НА РУСНАЦИ ДА ВЛИЗАТ В ЕВРОГЕЯ И ПРИ КРАВАРИТЕ? МАЙ ИЗОБЩО НЕ СТЕ И ПОМИСЛИЛИ ДА ДАВАТЕ ОБЯСНЕНИЯ. АКО Е ЗАРАДИ АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ РУСНАЦИТЕ СА В ПЪЛНОТО СИ ПРАВО ДА СИ ГО ВЪРНАТ. ПРОЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ КРИМ ДО 62 ГОДИНА Е БИЛ РУСКА ТЕРИТОРИЯ. ОБАЧЕ УГРАИНЕЦА НИКИТА ХРУШЧОВ ИМ ГО ПОДАРЯВА НА УКРАИНЦИТЕ. Е СЕГА РУСНАКА СИ ГО ВЪРНА.

68

sfrjj

преди 8 години

До Василевдокато пишеш по-малък без тире си оставаш с недостатъчен интелект за да разбереш руската природа и душа