181

Анонимен

преди 9 години

Нима е останало нещо като нация?.

180

Атълмейн

преди 9 години

Райчев ционистката ти реторика няма да мине ****муно. Нали от ционистите идва престъпната и морално деградираща реторика за мултилултурализма за да отслаби всички други нации с тая нелепа идея докато в изрел правят точно обратното, там е най-големия расизъм. Защото те едно правят сами а друго искат от останалите в стил правете каквото говоря а не каквото правя. И само не ми се измъквай с вечното "сравнението с Изрел е неуместно" защото е изключително уместно!

179

CC

преди 9 години

До 272.Ами как какво става, става това че Днес.бг е един сайт който бълва провокации и междуличностна и етническа омраза. Постоянно, мине не мине време се пише за пушенето - носторйват се пушачи против непушачи, или се размахва етническия проблем. Някой плаща на това сайтче да сеят раздор в обществото. Иначе когато кажеш нещата с истинските им имена трият коментарите, много милеят да не засегнат чувствителните душички на определени контингенти. Не им се връзвайте, също и на оня шизофреник Райчев

178

G.I.JOE

преди 9 години

Искам си обратно омразния АК47, 62 година, сумката с трите пълнителя и противогаза. А кво да правя с тях, ще намеря. Ми дайте го този етнически конфликт. Ще се сетим, че някога казармата беше задължителна и братята въртяха основно кирки в КЕЧА. Другите помним как се щрака затвора!

177

Анонимен

преди 9 години

Военните казват:"Ако искаш мир готви се за война".

176

Атълмейн

преди 9 години

Райчев ти ж*лка тв*р, не си ли ти един ционист и българофоб? Ти сам си се обявил че нямаш никакъв морал а се интересуваш само от парите а си тръгнал да учиш далеч по достойните от тебе. Всичките ти приказки са лъжи а ти си слуга на слугите на дявола, дано ти се въздаде скоро за отровните ти думи *** тв*р. Това което господарите ти искат няма да се случи в България, проклетия мултикултурализъм няма да стане в Булгария, смесването няма да стане в България, падението няма да стане в България

175

Анонимен

преди 9 години

рядко съм слушал толкова глупости на едно място. Пъров при ромите няма хора над 30-35 години, втоор те не могат да си позволят старчески дом, трето те не искат да живеят извън гетата, защото всичко е насочено към експлотиране на индивида, докато българите мислят за това дали на индивида може да му се осигури достойна старост. Старческият дом не е наказание.ОСвен това не мисля, че искането някой да си плаща данъците и акт 16 е етнически конфликт. Не виждам защо са замесени турците?

174

zeus

преди 9 години

Добре, че народа ни не е бил на това мнение 500 години, понеже всички щяхме да сме с *** в момента. Не може да се иска от нас да се примирим с това беззаконие. Ако държавата не желае да се справи с проблема остава да се справим ние, с всички последствия, които ще понесат и управляващите за бездействието си!

173

Анонимен

преди 9 години

Днес бг, влизам и на първа 2 статии за етнически конфликт, като в едната стои в заглавието ключовата дума "гражданска война". Какво ви става бе хора?

172

Анонимен

преди 9 години

Райчев,не ни сравнявай с бивша Югославия.Там проблемите бяха на друга основа.Май малко си чел или умишлено ни заблуждаваш.Ти най-добре знаеш,че при бай Тошо имаше дисциплина и ромите не смееха да гъкнат.Свободата която им дадохте те превърнаха в слободия.Това трябва да промените,*** не да ни давате *** съвети.

171

Анонимен

преди 9 години

Аз пък предлагам ако искате мир в бг. Трябва да признаете етническите малцинства иначе мир никога , или се махайте

170

Анонимен

преди 9 години

хайде сега, ромите са тук от столетия и никога нито са били роби, нито са живели в резервати. просто от османската империя досега все са минавали метър, все са били под радара, все са си правили каквото си искат. по времето на соца ги караха да работят и да ходят на училище и никак не им се искаше. просто в 21 век това не може да продължава. искат да имат материялни блага, които не могат да бъдат набавени с правене на дървени лъжици или гъносване, затова - крадат, нямат какво да предложат просто

169

патриот

преди 9 години

Аз предлагам всеки гражданин, който няма завършено средно образование да кара казарма 6м. Нещо като строителни войски.Там да се обучава в ред и дисциплина,да полага обществено полезен труд.

168

Анонимен

преди 9 години

Днес е бил нападнат свещеника в село Гърмен от 7 ромчета.Взели са храната и са поискали пари.Човека е в шок.Докога ще търпим?

167

F-YOU

преди 9 години

Predatelite i bezrodnicite nikoga ne svarshvat. Sorosoid mrasen .Ne se napluska komun neshtasten.Predi 9ti biahte internacionalisti ,sled 10ti stanahte globalisti. Vazhnoto e da ste vse otgore na hranitelnata veriga.PREDATELI NESHTASNI KOMUN SVINI

166

Анонимен

преди 9 години

>Докато някой го пали, можеш да вземеш мерки срещу подпалвача, твърди социологът.напълно съм съгласен !!!значи Андрей Райчев в затвора за разпалване на етническо напрежение

165

Защо триете, бе?!

преди 9 години

Тц, тц, тц... хора не си правете труда да драскате в тоя *** сайт. Всички мнения с голяма доза истина и сериозност биват изтривани! А преди да стигнеш до там, че да си напишеш мнението изглеждаш една дузина реклами и забравяш за какво изобщо пишеш.А, най-порнографското е, че този сайт публикува по три новини на ден, за целия ден, а останолото е преписки и превод на разни безмислени статийки от чужди сайтове и най-якото - галерия от няколко десетки снимки - всяка с отеделна импресия на стра

164

346

преди 9 години

Тоя дърт комунист да не ни дава примери с изкуствено създадена ос СССР държава. Конфликтът в Югославия си беше съвсем естествен резултат от геноцида им над българите в македонско, и на други народи живели тук преди "обединяването" им. *** от друга страна, никога не са извоювали територии тук и никога не са имали държава, за да имат претенции, че нещо им принадлежи. Тая комунистическа пропаганда си я набутай някъде.

163

Анонимен

преди 9 години

До НАЦИСТкато в ДНР и ЛНР? нали

162

тцЪ

преди 9 години

Т.е. току що признахте, че *** са мнозинство и са по-неконтролируеми от албанците!