83

до Европеееецааа

преди 9 години

Ето ти една новина от вчера свързана с евроатлантическите ценности""""Белгия прие закон в който секса с 14 годишни подрастващи ще е законен"""".................е това какво е?????Отговора е ясен--извратени и арогантни убиици на човечеството.....

82

Анонимен

преди 9 години

167 Кой е казал че Лукашенко е против ЕС

81

цезар

преди 9 години

Всеки който е против ЕС е диктатор.

80

Дядо Петър

преди 9 години

"Последният диктатор в Европа"А КЪДЕ ОСТАВЯТЕ ЛИЛИПУТИН?

79

f

преди 9 години

До Европеец 161ами никой няма да оспори това което ще даде и може да даде някой гей но личните им изживявания интимни мисли идеята за отвори и тяхното използване след като не е свързана с някаква обществено полезна дейност не ни интересуват те също трябва да уважават това ни желание нека не се натрапват а да си вършат работата кой както и където може и проблеми нама да има според мен изобщо се отклонихме от темата но карай :)

78

Анонимен

преди 9 години

хихиих да се чете : под средноевропейския Одисей 1

77

Анонимен

преди 9 години

160 Стандарта им е по средноевропйския , така че хич не е висок Одисей 1

76

Европеец до 157

преди 9 години

Точно, природата ги е определила как да бъдат и мъжете и жените и всичките между тях, затова трябва да ги уважаваме еднакво, а не да дискриминираш примерно жените, щото не били способни на "мъжки патриотизъм".Всеки трябва да е свободен да даде максимум от каквото може, и да получи съотв. признание за това.

75

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Аз не разбирам защо е диктатор, в Беларус си има избори, дори сега се е подготвил един ляв конкурент на Лукашенко.Просто Беларус се развива добре, стандарта е висок и хората са щастливи с Лукашенко.

74

до европееца

преди 9 години

Виж как ти е объркано мисленето--сравняваш мъжете с жените--то природата го е определила как да бъде--ама с тези триполови ценности--как да ти го обясня....

73

BASTION

преди 9 години

Одисей 1ИМА , НЕ ИСКАМ ДА жИВЕЯ В ОБщНОСТ КЪДЕТО МЕ ИМАТ ЗА 3 - ТА РЪКА чОВЕК , А РАЗНИ АМУДжИ И АФРИКАНЦИ СА ПРИВИЛЕГИРОВАНИ ! НЕ ИСКАМ И ДА жИВЕЯ В МИш -МАш ОБщЕСТВО , ИСКАМ СРЕД БЕЛИ

72

Анонимен

преди 9 години

А бе вие само гейове ли са ви в тиквите , толкова ли сте прости , само прости хора могат да се вълнуват непрекъснато с тази материя . Друго няма ли , друго не виждате ли селски дисове Одисей 1

71

BASTION

преди 9 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РФ ! *** ЦЕННОСТИ МЕ ЗАДУшАВАТ И МИ СЕ ГАДИ !

70

Европеец до ХХХХХХХ

преди 9 години

"ти да си видял гей да е патриот????"Как да ги видиш, като те сега се крият. Нали това е смисълът на реформите - да излязат на светло. Било то като войници, работещи или потребители... По някои сметки са 10% от населението - 10% неусвоен потенциал!Иначе по твоята логика и жените не могат да са патриоти, щото нямали мъжество...?

69

Анонимен

преди 9 години

do 134 - Me4tatel bezumen , obraz nevuzmojen si , baino.

68

Европеец до Тито

преди 9 години

Нали това обяснявам: тая "основна мисъл" винаги са я изкавали и винаги се е оказвала грешна.Днес е същото.Иначе най-голямата американизация на Европа се случи след войната - да си чул някой да се е оплаквал и Европа да е потънала по онова време?Най-голямата ислямизация на Франция се случи след незвисимостта на колониите й - да си чул Франция да е потънала по онова време?И днес имаме същата фалшива тревога. С цел отколоняване от истинските проблеми - десните и леви екстремисти.

67

Анонимен

преди 9 години

До ХХХХХХХХХДа добавя че вече в Холандия ,партията на педофилите има мандати във месната власт--демек има представители в общините.И искате да кажете че това е нормално?Я стига-всеки трезвомислещ човек знае,че евроатлантическите ценности са убийствени за човечеството.

66

ХХХХХХХХХ

преди 9 години

До Европеец до 124....ти да си видял гей да е патриот???? --няма такова животно.И точно тези"ценности" се прокарват от Брюксел по една много проста причина--хората с пороци(гейове,наркомани,педофили...)се управляват много лесно--просто имат какво да губят.А на политиците това им е нужно-послушен електорат.

65

Анонимен

преди 9 години

134 хахахахахаххаа ,а бе все разападане на Америка сънувате а тя все по силна става

64

Анонимен

преди 9 години

137 така ли зъбара , голям си еркек пред монитора