10

Слаба ракия

преди 8 години

Ами да пращат тия ус тюлените да видим и ония айбрамсите къде РПГ-29 "Вампир" ги дупчи като топъл нож масло... Ама Не защо войски на нато не влязаха в Югославия а пускаха бомби та убиха 1200 души цивилни при това 400 от тях деца???

9

Джона

преди 8 години

Всичко се започна от дъртия Буш, после 2 мандата на напереното краварче Джорж и сега чакаме с нетърпение Джеф. Да видим и той какви ше ги ***. Създадоха династия, после Путин бил цар.

8

Анонимен

преди 8 години

САЩ въдвориха хаос в региона, сега искат други да вадят кестените от огъня!

7

Той е

преди 8 години

правителството на САЩ не иска да изпраща американски сухопътни войски в Ирак, отбелязва в. "Ню Йорк таймс".Ааа,а колко искаше,и бърже прати войски,като трябваше да овладее иракския нефт?!Измислиха куп фалшиви обвинения на Саддам,само и само да оправдаят незаконната си инвазия, ама виж, сега не искали!Ами да,сега вече няма нефт и келепир,ще трябва да се бият за идеята,а къде сте видели,американец да се бие за идеи?Няма ли далаверка, не го търси!

6

Какво се

преди 8 години

чудите? ИД си е точно Садам Хюсеиновия Ирак, недоубит от войната в Залива. Това е положението. Всичко се връща като бумеранг върху сегашните управляваши в Ирак, които без американските войски са си гашници или нежелаещи и неможещи да се преборят за властта! Сбъркана или нагласена работа, всеки сам преценява.

5

Шоп

преди 8 години

Да ги оставят да се избият и толкова. Това са убити и безволеви хора, живели 30 години в тотаслитаризъм, познато е. Или да си бият или да ***. А ИД се въоръжава от Путин.

4

Tina

преди 8 години

Ако САЩ искат местните да се справят сами с проблема ИД - нека просто да не им пречат.Сирия, Ирак, Хизбула, Египет и Иран заедно могат да се справят. Имат въоръжението и подготвените войски.Но САЩ знаят много добре, че срещу този съюз ще се изправят Турция, Саудитска Арабия, Катар. /България пък ще помага с кланници за агнета - Да прости Господ!/Май нещата са по-сложни...САЩ забъркаха невъобразима каша и не знам как ще излязат от нея...Лошото е, че страдат невинни.

3

ss

преди 8 години

USA ги създаде сега въоражава двете страни продава си оръцието за ресусрси и гледа кървав сейр, и се прави на управител на света.

2

ами

преди 8 години

Няма по нагли от тия ***-американците!Толкова народ загина заради тях....Целта им е да съсипят и Европа и ще го постигнат....за съжаление!

1

Един

преди 8 години

Когато Либия, Ирак и Сирия бяха спокойни държави дори и диктаторски, американците решиха, че трябва да ги освободят от тежкия живот. Сега когато наистина имат нужда от подкрепа, те им казват да се оправят сами. Жалко! За съжаление ние сме следващите!