15

до виждам

преди 9 години

вместо , да се правиш на умен , и да гледаш в чуждата паница , ходи и се хвани на полезна работа "умнико" .И такива като теб , които плюват всичко хубаво в тая държава , което води до прогрес и успехи , трябва да се изправят на съд , защото оплюването на успелите по честен път , трябва да е наказуемо , злобарьо.

14

Анонимен

преди 9 години

ако има много такива учители , като него , България ще преуспее . Единственото , което ми направи лошо впечатление , е че учениците му , които са почти всички в престижни Университети , не искат , да правят нещо , за Българи , а са станали това което са , благодарение на България , и и той преподаваше в мизерни условия , преди да се премести , да преподава в Казанлък , а никой от добре платените му бивши ученици , не направи нещо , като дарителска кампания от бивши негови ученици.

13

Виждам

преди 9 години

До StormПърво не е Нютон .Второ интегралното и диференциално смятане при физиката се постига с диференциални уравнения.Трето векторните диференциални са едни от най сложните .Четвърто моделите с преход от полярна към декартова са своеобразен връх в науката.Признавам си , аз съм *** и предпочитам да съм *** , при такива бележит мислители които виждам в този форум.

12

до аса

преди 9 години

ще се жени , за която си иска , за да се ожениш за някоя *** , се иска съгласие и от двете страни , защо не кажеш на собственика на Плейбой , че трябва да е в затвора , защото се жени за млади жени . Който си може , си го може , а теб няма коя , да те иска , защото си много злобен

11

До 11

преди 9 години

Завърших средно пред далечната 1989 г., точно преди да започнат Великите реформи в образованието.На времето още в 6 или 7 клас учихме вектори, в 9 клас - скаларно произведение на вектори и, без да имам претенции да разбирам от физика, нямахме затрудения да преминем от една КС в друга. То и сега се учи комбинаторика в 11 клас, но децата, които ходят на състезания по математика я изучават още от 3 клас и добре се справят.

10

до виждам

преди 9 години

явно много злоба има в теб , защото се смяташ за гений , но неоценен . Човекът се е доказал в практиката , той е учител и неговите ученици учат в много престижни Университети , а ти си интернет "гений" , *** който плюва всичко по-добро от него . Коментарите ти , в google ли ги копира , за да изглеждаш умен

9

tototo

преди 9 години

....тези които немогат да опишат движението на свободно движещите се тела в земните условия да спрат да пишат тук!!!!!.....

8

Storm

преди 9 години

до ВиждамКакво е извършена работа за единица време, не е толкова трудно за разбиране.Диференцирането и интегрирането не са толкова сложни, особено ако си разбрал как се прави числено и графично. Нютон точно това е правил. От него са тръгнали нещата.

7

Виждам

преди 9 години

До АнонименТака си мислиш.Диференцирал е работата и е получил мощност .Това встрани , пък показва , че става въпрос за такава работа която се извършва при движение , защото е използвал векторно представяне на скорост и сила.Няма полза от подобни лъжи.Учителя сигурно е феноменален , но на черната дъска написаното не е за ученици.

6

Виждам

преди 9 години

До АнонименТози учител вероятно е великолепен.Написаното на черната дъска е абсолютна лъжа.Тези деца , за да могат да смятат задачи по физика с методите на висшата математика и да правят преходи от полярна към декартова система , или са извънземни , или могат да усвоят това което във висшите училища се постига за пет години , те да го постигат за пет дни.Абсолютна лъжа и пропаганда е това което показва черната дъска , за тези деца , абсолютна лъжа.

5

аса

преди 9 години

До номер 6Смяташ, че е нормално, даскалите да обарват ученичките ли? Той вече е много стар и вероятно вече не го прави, но както няма бивша ***, така няма и бивш педофил.

4

аса

преди 9 години

Теодосиев е изключителен, като преподавател по физика. Но в живота е малко педофил. Два пъти се е женил за свои ученички. Ако не беше онова, което е като учител, щеше да търка наровете. Според мен едното неутрализира другото и не е редно да бъде предлаган за награди.

3

Виждам

преди 9 години

Тези които драскат с лекота минуси , все пак трябва да имат някакво образование.Диференциално и интегрално смятане и нещо повече , при векторно представяне в полярна координатна система , това показва тези няколко математически образа , се постига след три годишно обучение в областта на висшата математика.От такава фалшива пропаганда никой не печели.

2

Герги

преди 9 години

Един умен БЪЛГАРИН и правителството не му помага за да продължи спокойно да учи БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА!!! Бог да е с него.

1

Виждам

преди 9 години

На дъската виждам диференциално смятане.Този учител , да подготвя тези деца с инструментариума на висшата математика , това е абсолютна ЛЪЖА.