169

Djo All banana

преди 9 години

EVALA na Mestan Aga ne naprazno te obicha balgarskia narod Zaradi gordelivite izkazvania te obicha naroda.

168

Анонимен

преди 9 години

Едно обаче е факт. Местан говори български по добре от много други българи.

167

Г

преди 9 години

Ако са толкова подтиснати, в крайна сметка Турция е близо. Винаги могат да се преместят там. Истината, от която боли обаче е, че и там не ги броят за свои.

166

///

преди 9 години

Освен български и турски език в България има още 4 вида Ромски и един Помашки език които се употребяват в България и на всеки им е майчин език

165

F

преди 9 години

На 24 май в Деня на славянската писменост ще ми звучи турска реч, за да е наравно с българския език. Ние не празнуваме деня на турския език - не виждам логика.Този човек не е нормален да поиска подобно нещо. Това е като на техен празник да се сервира свинско и да ги накараш да го изядат.Що за простотия е това не знам. До кога ще трябва да ги търпим тези хора/ и в частност и него/.

164

sallaadin

преди 9 години

ГУСИН МЕСТАН скоро ще поиска на 24 май да празнуваме Ден на турската писменост и османската култура, а при тия политици, все д.педавци и г.золизци, нищо чудно и да се случи, бас държа, че ако постоянно говори на майчиния си език в парламента на дупутатити ше им е през , напротив ще му назначат и преводач, дет се вика не е луд тоя дето яде баклавата, луд е тоя дето му я дава!!!

163

Анонимен

преди 9 години

A ne sravnavaite tova parvenu s Kiril Filosof...Mestan pravi vsichko za da varne poziciite na DPS..ama nama da moge..toi goviri..a tia v NC zacho spat..

162

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно турската общност ще си извоюва правата каквото и да правите,защото така не се живее да си потиснат от един *** народ

161

42

преди 9 години

САМО ЧЕ СВ.КИРИЛ Е БИЛ АСКЕТ И ГЕРОИЧНА ЛИЧНОСТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЗИ ТУМБАК.

160

бг681

преди 9 години

/// "Турското национално-освободително движение в България" (ТНОДБ)... Организацията е предшественик на ДПС. /// Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона. Кои интереси защитава организация целяща, не да интегрира, а да капсолира и да разделя обществото езиково и духовно... кои интереси...???

159

М, да ...

преди 9 години

М, да! Местан добре познава езикът на наглоста! :)))

158

Анонимен

преди 9 години

Очакваме мнозинството в сегашния праламент да приеме закон, забраняващ малцинства да създават партии и да участват в политическото управление на Република България! На който не му харесва - границите са отворени...

157

zemi ma

преди 9 години

на местан един голям боздуган

156

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че езиците са рамноправни. На международни срещи затова има преводачи. Но на турчина му превеждат от турски, а на българина от български. Защото случайно в Турция се говори турски, а в България български. Но да ми пробутваш турски за втори официален, няма да стане Местанчо! Явно не ви харесва темпа на ислямизация на България и шефа от Анкара ви дърпа ушите? Че и цепене на територии от България не върви в първоначалния график, изоставате с плана?

155

Анонимен

преди 9 години

НА КОИ ЕЗИЦИ, ЧОДЖУМ. В БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИЯТ. КОЙТО ИСКА И ДРУГ ЕЗИК ЗА ОФИЦИАЛЕН, ДА СИ НАМЕРИ ДРУГА ДЪРЖАВА, КОЯТО ЩЕ МУ ТЪРПИ МУРАФЕТИТЕ. ТОЯ МЕСТАН СЕ Е ВЗЕЛ МНОГО НА СЕРИОЗНО. КАКЪВТО И ДА Е ДОГАН, ТОВА НЕЩО МЕСТАН И НА МАЛКИЯ МУ ПРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ. НО Е ТОЛКОВА НАГЪЛ ПРОСТАКЪТ, ЧЕ АПЕТИТИТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ.

154

до 203

преди 9 години

За грамотността може да вземеш един от коментиращите по долу,който се пише Балгариа.Седнахме тука с децата и Айшето да му се смеем.А за данъците съм сигурен,че плащам най малко 50 пъти над твоите.Аз говоря за земеделие,вие пак, все глупости ви са в главите,май вече си на втората ракия.Това,че храните някой вече е демоде

153

Анонимен

преди 9 години

..."родината на кирилицата" в момента е на първите места по неграмотност... Нагло замозабравило се парвеню! А говорещите неговия език в България са 90 % неграмотни! Тютюн нижат като в 16 век!

152

до 201

преди 9 години

Колкото ниви като твоята съм изорал, не можеш им преброи синорите. О сетих се вашите ниви нямат синори.

151

до 201

преди 9 години

Алоооооооо, орача... Ти хубаво ореш, ама после чакаш на тоя, заспалия, от неговите данъци да ти хрантути децата! то само с оране не става! На село сте 90% прости и неграмотни! Разправяй на комшийката колко си отворен! Белким те пусне на нивата!

150

Анонимен

преди 9 години

няма друга такава държава