34

Анонимен

преди 9 години

Кеф бай Местан кеф щом тъй беснееш.Дувара между теб и майка България става все по висок и не след дълго ще се озовете в родната Анадола,но няма лошо в това.Всеки един , рано или късно се прибира в родината си.Там имат ужасяващата нужда от разясняване на европейските ценност,а ти си султан в това отношение.

33

Анонимен

преди 9 години

Някога индианците са били народ,като българите и са управлявали Америка,но погледни ги сега,че са във резервати и са малцинство.А малцинството вече е етнос в една държава.Ако Местан продължи с политиката си ще дойде време българите ще се превърнат в етнос.Някога индианците също са се борили,но със всякакви подмолни средства са ги превзели.Къде огнена вода,къде оръжие и т.н. тактика на удоволствията са предлагали,били като нас гладни и бедни и необразовани.Не мога да отрека,че ДПС са хитри и умни

32

Анонимен

преди 9 години

Кръв ми капе от сърцето-син баща вързан води¥

31

teo

преди 9 години

Местане, ако в Германия, където има 5 милиона турски гастарбайтери някой от тях нарече германците фашисти , ще го линчуват без съд! Дуган-Местановата наглост да нарече българи фашисти и МЕСТАН ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА ! ЦАЦАРОВ, НЕ ЧАКАЙ, А ПОВДИГНИ ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ ТОЯ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК МЕСТАН ! ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ДА РАЗРУШАВА БЪЛГАРИЯ С ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ!?!? НАРОДЕ ?????

30

Gosh

преди 9 години

До Аиде,,, тоя пример с индианците и аборигените е възможно най-тъпия.. Да обясняваш че коренното население е етнос.. аре малко

29

Анонимен

преди 9 години

Mnogo silna otida

28

Анонимен

преди 9 години

До 37Безспорно е че ГЕРБерите са смешници, но бАтакаджите и т.н. "партиоти" са с две гърди пред ГРЪБ

27

az

преди 9 години

v toq Forum ima mnogo atakiska siderastka dupesarska *** ***

26

Айде,,,,

преди 9 години

Местане,ако българин отиде в Турция,Англия и т.н.и реши,като теб да се изявява за правата на българите в чужбина,повярвай ми такъв шут ще му набият,че скоропостижно ще го пратят от където е т.е.неговата родина.Живи примери за това са индианците,аборигените и т.н. така правят всички демократични държави по света.Етносите ги държат изкъсо.А ти тука си дошъл и панаир след панаир правиш на българите.Айде стига щом подкрепяш евроатлантически ценности ще трябва да се премиириш ,че си етнос.

25

Анонимен

преди 9 години

През последните 25 год. във всичките парламенти до сега ДПС си развяваха байрака както си искат. Сега се намери някой да им се опъне и започнаха да се оплакват. Е, да си седнат на з.. и да осъзнаят, че не са в Турция а в България.

24

Анонимен

преди 9 години

аз пък се чудя глупаците,които гласуват за т.н. националисти :) тия са такива смешници че нема накъде

23

Анонимен

преди 9 години

Не е *** Местан , но е злобен защото е извън властта! А понеже не знае значението на "фашист" я използва за другите, а не за собствената си партия, която управлява или по-скоро командва обикновения турчин чрез насилие и пръчки!

22

Анонимен

преди 9 години

То тези точки явно са вписани допълнително след преврата на Т.Живков. явно е имало промяна в конституцията без да бъде осведомен българския народ.Това ми навява мисълта,че конституцията е подменяна или са добавени членове и алинеи в полза на Доган и на хора от които е зависело тяхното удобсво.Мисля,че при смяна на конституцията трябва да има референдум.

21

Анонимен

преди 9 години

всички тия "националистически" партии са на хранилка при ДПС, те ги създадоха и те ги финасират, ама българина нал' е *** та се връзва

20

Анонимен

преди 9 години

Местан вие срещу патриотите все едно са му забили пръста в гъзът, ама нека си вие, колкото повече, толкова по - добре за тях, от мен имат глас.

19

ККК

преди 9 години

Атака и ПФ са антитурски партии и спешно трябва да се премахнат от властта ! Това са партии които не служат на турския народ и не почитат турските ценности ...според турската конституция такива партии нямат право да съществуват !

18

ХХХ

преди 9 години

Така ревеше и за Сидеров ....ако намерят общ език Симеонов и Сидеров ще стане много "интересно" за братята роми и ДПС !

17

патриотчикии

преди 9 години

Патриотите цитират само точка 1 от чл.36 а точка 2 Манипулативно изпускат , тоест *** се Конституцията на България:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.

16

4EPA

преди 9 години

PALHANE PALHANE-OGLADNIAL SI I SI USVIREPIAL !!!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Ако ги няма ПФ в парламента ,тез ще са неуправляеми!С никой няма да се съобразяват и никой няма да им бъде опозиция.Цели 25г. си мълчаха и хидроинженера от Цанков камък си правеше каквото си поиска из българските земи.Сега не им пречат троловете,защото са слаби и знаят че дума дупка не прави но пред опозицията на ПФ.са безсилни.Когато искат да те изгонят или накажат значи си във вярната посока и не им изнасяш.