135

Анонимен

преди 8 години

Eii, kasket, mnogo si silen ot divan4eto.

134

Венелин

преди 8 години

Няколко много ентусиазирани ЦРУ-*** (или просто ***) пишат глупости, но китайците създават съюз с Русия, към който явно или неявно клонят доста повече държави от Куба и КНДР. Да не казвам, че точно Куба и КНДР не участват. Този съюз може да разчита на военната мощ на Русия и на китайската икономика и въобще не е за подценяване. Рано или късно ще се стигне и до открита конфронтация със САЩ - изглежда неизбежно. Тогава и съюзниците на САЩ ще го отнесат...Бог да пази България!

133

Унуфри

преди 8 години

Аз пък харесвам повече Пепси Кола отколкото Кока-Кола.

132

Martin

преди 8 години

Аз немога да разбера защо всички мразят Америка, може би защото имат добър стандарт на живот и притежават неща за които повечето българи си мечтаем и защо си мислите , че Китаи и Русия са 'добрите' та те са комунисти ако я няма Амери кой зана какво ни чака ( те са балансът) , защо не спрете да използвате американски марки като кока кола, жилет,гугъл,фейсбук,майкрософт,интел,епъл,найк,пепси,памперс,амазон,федекс,юпс,ибей,ютуб,яху,гуд иър,дурасел,енергайзер,авон,ревлон,виктория сикрет..филми......

131

А ти коя си!

преди 8 години

Китайският флот иска да бъде пометен явно. След около двадесетина години могат и да стигнат въоръжението и силата на САЩ. Преди това едно във едно ще ядат бой.

130

Шоп

преди 8 години

Китай може само тихо да псува американските Посейдони под сурдинка, не повече. Притеснявайте се за руската хунта в Приднестровието, защото Украинският парламент на базата на показанията на двамата пленени грушники призна *** за агресор и денонсира сички военни съглашения и в частност това за транзит на фашистки войски към Приднестровската НР. Сега ФР трябва да разоръжи частите си, за да си прибере хората като мирни и законопослушни цивилни граждани.

129

и

преди 8 години

Хайде-е-е-е,намерихме още една нация,която ще боготворим с изплезен език,само ще ги чакаме да се наведат и ...сме ние

128

Шоп

преди 8 години

Май не знаехте, че 40% от гражданските самолети в цял свят идват от САЩ, от заводите на фирмата Боинг. Бойните също 40% са на Локхийд Мартин. Автомобилите в света 30% са на GM. Селскостопанска техника 40% е John Deer и Case. Пластмасите са 50% Dupont. Фашистка *** не произвежда една стотна от това.

127

до на оружие

преди 8 години

За какво оръжие бълнуваш,за онези с които навремето са играли на стражари и апаши ли?За каква война бълнуваш,за онази които са във филмите,и ти българино ще се мислиш,че си онзи американец,който не го ловят куршуми и сам унищожава цял батальон.С колко оръжие мислиш,че разполага България,и колко от тях може да влязат в употреба?Или си мислиш,че сме още под турско робство и ще се бием с черешови топчета и с приклада на пушките?България е бедна страна,неможе един изтребител да си позволи

126

!!!!!!

преди 8 години

До rangerНа китайската нация не са им нужни самолети.Ако се наложи ще ги премажат като лавина

125

haha

преди 8 години

Само реалния сектор на САЩ______________________hahahahahhahahhahahhahhahahahahhahahah

124

Шоп

преди 8 години

Единственото , което САЩ произвежда е попкорн---------САЩ произвеждат половината от гражданските самолети в света, половината от всички военни, най-добрите при това. Най-добрата химическа промишленост. Влакове и кораби - вкл. най-модерни самолетоносачи. Добиват 1/4 от световния нефт. Имат колосално селско стопанство. Снимат най-добрите филми. Само реалния сектор на САЩ е два пъти по-голям от целия брутен продукт на Фашистка ***.

123

На оружие

преди 8 години

Да се включим във войната на Китай срещу терористите от САЩ.На оружие българи!

122

4epa

преди 8 години

RUSIA DA VDIGNE PARVO STANDARTA NA JIVOT NA GRAJDANITE SI ,SLED TOVA DA DRANKA MRATVA STOMANA !!!!!

121

проруска

преди 8 години

Навсякъде се врат тия американци! Мислят, си че целия свят е тяхен, но този път си намериха майстора.

120

Чан фон Фан

преди 8 години

Или Фан Фан Лалето по китайски! Брех тия американци много нагли бе! Що не си седят в Суда Бей Филипините, а се влачат тука и слухтят. Ама че са тарикати.

119

ranger

преди 8 години

До Фан Мой ЧенМного си сгрешил товарищ! Ако много държиш да ги посрещнеш, може да го направиш вече в централен Сибир. В далечният изток, твоите руснаци скоро ще се нуждаят от "путевка" и виза за да видят роднините си във Владивосток и Хабаровск. Виза, китайска виза ще им е нужна льльо! А за американците не се грижи. Все още техни самолети летят над Китай, не китайски над САЩ!

118

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, путлерастите си свършват на гащите като прочетат някоя такава новина, която най-вероятно е напълно измислена, за да провокира кликания и коментари от преливащата от евразийски *** българска задунайска губерния...

117

Фан Мой Чен

преди 8 години

Не е за препоръчване да се закачаш с Дракона! Все пак той е ТРЕТАТА ВОЕННА СИЛА В СВЕТА! С 2.5 млн подготвени бойци и добра техника. Имат опитни модели самолети 5-то поколение. Скоро ще ги сложат на конвейра. Съюзник им е ВТОРАТА ВОЕННА СИЛА В СВЕТА - РУСИЯ. Така, че първата военна сила, ама тя не е точно това всъщност, ще трябва да внимава, да не настъпи мотиката! Учете китайски - труден е, ама си струва! Защото утре ще ги посрещате на Цариградско шосе и ще си дърпате оченцата, *** гадни

116

Феликс

преди 8 години

Имаше една песничка на AC/DC подходяща за случая:"Get your jumbo jet out of my airport!"