29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКато се сещам, кой е Гибона, какви истории заформя ченгесарската им група и колко Ентелегентен вид има, не се Очудвам.

28

Анонимен

преди 9 години

Гибона каза:Kirilicata e sazdadena ot Климент Охридски--------------Как ще коментирате това?

27

Анонимен

преди 9 години

Привет!Гледам само руски телевизии и видеа на руски език в нет-а,най-добрите са,неизчерпаема вселена,всичко останало е леко,като чалга.Слава России,слава Путину!Велики са и никой и нищо не може да ни раздели,колкото и да се пънат.И това не е шега.

26

Стар набор

преди 9 години

"От руския език зависи единството на страната", заяви ПутинОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ЗАВИСИ ЕДИНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ, казвам аз на г-н Местан

25

Шоп

преди 9 години

Харесвам руския език, харесвам руската литература, руснаците са много интелигентен народ, но за съжаление са в мнозинството си най-обикновени варвари и фашисти. Затова нямам никакво желание да им пускаме аванта. Само бой и тормоз за Фашистка ***.

24

Анонимен

преди 9 години

До До 17 - Прав стеМалоумниците стигат до крайности.Гледам си в нета, колкото си искам и не се боря за това, да гледат всички руски телевизии.Ако изпитвате лична неприязън към В. Путин, това си е Ваш проблем!Колкото до филмите и рекламите им, направете усилие, погледайте известно време и ще се изненадате, колко ПОЛОЖИТЕЛНИ пслания има в тях.После се върнете на бг тв и ако не сте с напълно промит мозък, ще признаете, че нямат стигане! В най-добрия смисъл на думата - развитие,човещина и мир.

23

гошо тъпото

преди 9 години

Путин каза че имат в Русия над 130 говорящи националности на свой язик даше и съседи и те се разбират само на Руски език . Тука защо намесвате българия

22

Berlin

преди 9 години

Апропо, дъщерята на Лавров кога ще понаучи малко руски? Ние си го знаем, защото беше задължителен в нашите български независими училища... хахахаха. :)))))

21

Човека от снимката

преди 9 години

Защо Харесвам Путин.Путин ще свърши едно добро нещо за човечеството. Той още приживе ще загроби по най-бърз начин Империята на злото.

20

Анонимен

преди 9 години

Такива като теб не заслужават и да се изплюеш върху тях! Сам не се уважаваш, какво остава другите да те уважават! Безродник-***!-----------------Точно ти си безродник. Човекът много добре си знае рода - славянин! Ние сме славяни.А ти си ***! Ти си ***. *** не са глупави кучета, но никой не ги харесва, защото са ***!

19

До 17 - Прав сте

преди 9 години

Прав е коментара на 17. Само Руски филми да се дават. В петък само Руска Телевизия да предава. Да се излъчват с приоритет речите на плешивото дребно зло човече, с монголоидни черти.Ех, какъв живот друзя !!!

18

we

преди 9 години

аз уча руски диалект-украински

17

Анонимен

преди 9 години

Значи изкълченият немски, наречен английски език, чийто речников фон съдържа 60% немски и 40% френски думи, може да бъде натрапван на света и чрез него да се колонизират народите, а руснаците нямат право да защитават езика си. Палячовци-драскачи и манипулатори.

16

ЛУД

преди 9 години

УБИЙСТВЕНО ПРАВИ КАКТО ВИНАГИ ! ДЪРЖАВНИЦИ С КЛАСА !А У НАС ВСИЧКИ НАДПИСИ НА АНГЛИЙСКИ ЧЕ И НА ТУРСКИ ВСЕ ЕДНО СМЕ НЯКОЯ КОЛОНИЯ....ВСЪЩНОСТ СМЕ !

15

Анонимен

преди 9 години

Всеки език е богатство!Обожавам руския език. Учих го с удоволствие ( и продължавам да надграждам).Английския, макар и специалност, учих по задължение.Нормално е такава огромна държава да си защитава интересите и да си увеличава сферите на влияние. Те Щатите не го правя, нали! Но не толкова с култура, изкуство и морал, а с пошлост, кока-кола и оръжие.Защо не се поразгледате из нета КАКВИ ФИЛМИ НАПРАВИХА РУСНАЦИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ!По нашите телевизии тече турска боза.

14

до 13

преди 9 години

До до 9Такива като теб не заслужават и да се изплюеш върху тях! Сам не се уважаваш, какво остава другите да те уважават! Безродник-***!

13

Анонимен

преди 9 години

До Благодарност, 9В текста се говори за Руския език, а не за това, че руснаците се гордеят с руската писменост.

12

Анонимен

преди 9 години

Изключително надеждният съратник на Президента на РФ Сергей Шойгу днес отбелязва юбилей - 60 години.

11

до 9

преди 9 години

Добре,че сме им дали писменост на руснаците, че да има с какво да се гордеят!-И ако не беше българската азбука, сега руснаците нямаше да могат да пишат - така ли? Айде стига глупости. Кирилицата в съвременния й вид е създадена в Русия. Когато България е окупирана от Османската империя, езикът ни оцелява благодарение и на Русия, защото там се образоват и пишат българските писатели от възраждането.

10

Папата

преди 9 години

Българо-хазарите така и не научиха правилно български език...