111

край

преди 9 години

Е че що мисслите че портерета на Обама не виси във всяко държавно учреждение в САЩ. И около неговия образ се изгражда култ НО не е толкова успешно защото образа му куца. Същото е и с бабето с капелата от Англия.

110

Анонимен

преди 9 години

браво

109

Анонимен

преди 9 години

Че нашия Бойко да не е по-различен, напишете за него. Как се ходи с хеликоптер до Разград хахахах. Е то не може само да черните Путин, който не виждам какво отношение има към България вече, гледайте европолитиците, евродепутатите, от които реално зависи нещо в България, какво ни занимавате с Русия.

108

Анонимен

преди 9 години

Лайнометът с най-голям калибър при ДНЕС-каджиите е авторката на статията зЕлка Василева !

107

анонимъс

преди 9 години

Какво да кажем за тая гнусна медия, освен че прокарва култ към световното юдеомасонство и неговите психологически пропагандни хватки. Вие сте зависима медия, знаете си го!

106

ВРЕМЕ БЕШЕ

преди 9 години

Време беше да пуснете някаква такава"статия" срещу Путин-а то вчера трафика в беше нулев....и даже Одисейчо се възмути--трябвало да пише постове-иначе нямало пари.......Давайте ***-искарвайте стотинки.....

105

Да...АМА пък

преди 9 години

Култа към бате Бойко, е 1.И слънцето залязва както МУ е ЗАПОВЯДАЛ другаря Бойко Методиев Борисов.Вечна слава. П.П.Образувана е подписка за издигането на мавзолей на другаря Бойко. Да дарим по 100 лв. и да съградим.

104

Анонимен

преди 9 години

За европейските политици. В края на април в Дания се караха дали да криминализират зоофилията. Едва-едва с резултат 91 "за" срещу 75 "против" зоофилията беше криминализирана. Без коментар !

103

Анонимен

преди 9 години

Както винаги елкатъпото ще драсне най-нещастната стат. на всички времена (тя обаче всеки път бие себе си и поставя нови рекорди)

102

Анонимен

преди 9 години

А наш боко Тиквата копа дупка и джобните СМИ я представат като дупка на Еверест.- За лъжата "демокрация" не си струва дори да се обсъжда.

101

Анонимен

преди 9 години

До 205:Благодаря, разбрах те отлично - твоя отговор е няма С какво, а не няма За какво.Всички разумни хора на планетата разбират, че САЩ е държавата на порока,на греховете, на всичко низко, гадно и долно.Ти ми обясняваш, че поради изолацията има все пак нормални хора, които неим пука дали ще упукат държаавата на Дявола - аз казвам, колкото по-скоро, толкова по-добре.

100

Анонимен

преди 9 години

В момента Сащ са като френските благородници през 18 век, карат го изцяло на заеми /кредити от буржоата. Но идва Френската революция и прогледналият народ им кръцка тиквите.

99

Анонимен

преди 9 години

И да го признаваш няма с какво, освен това ракетите му нямат и за 1 кв км мощност . Много скоро ще го измъкнат от дупката като Садам.

98

Анонимен

преди 9 години

Ще призная Ким за пич ако думне с десетина ракети поне световната столица напороците Ню Йорк - никой няма да съжалява за това прокълнато място заселено с крадци от цял свят, които дават по няколко десеткимилиона долара за миризлив апартамент само и само да не ги закачат.

97

Анонимен

преди 9 години

Няма какво да мисля, имам всичко което ми е нужно, с две голи ръце .Да му мислят в русия

96

Анонимен

преди 9 години

преди 3 минутиЩе фалират..няма да може да си купят нищо..ако махнат $ братушките и китайците.--------Ми що не го махат $ тогава и да фалираме :)Боли *** фара дали русия ще работи с долари, все едно че купувам нещо от русия :)

95

maora

преди 9 години

До От Сащ 195ами колега който няма заеми ше се оправи по добре от тия дето имат 17 трлн и няма кой да им купува валутката. Я помисли малко с мозъ4ето

94

Анонимен

преди 9 години

Ето я и другата живееща в Америка и възхваляваща Русия :)Това наистина е болестно състояние!

93

маора

преди 9 години

До American citizen. Алоооо колега само ти ли си живял в САЩ. Я се опомни. НЯма такъ филм за 2 месеца да ти дадат кредит и никога не е имало. Ти си с нула кредитна история бе хайванин, кой ще ти даде дъвка. ***. А що не кажеш колко нашенци загубиха имотите си 2008 в кризата и направиха шорт сейл. Аман от баровци в САЩ. Колко съм ги виждал такива.

92

От Сащ

преди 9 години

Каво има да се оправяме бе ***, вие как ще се оправяте ?