8

Анонимен

преди 9 години

Идеята всъщност никак не е лоша, по-добре непознат текст, отколкото папагалски заучени разсъждения, за да се види все пак, че децата могат да мислят.По наше време ни се повдигаше от баба Илийца , "Под игото" и всякакви такива архаични неща.

7

Анонимен

преди 9 години

За да се окончателно унищожи и малкото останал мерак в учениците е необходима РЕФОРМА. Няма забранени методи за доказване необходимостта и. Сновенето до Брюксел и Вашингтон донася "мъдри" мисли и чертае планове за оформяне "обслужваща нация" и младежи без бъдеще. Ще се вземат нови хонорари за написването на нови учебници, но от избраните кръгове. Ще се ошашавят децата-това е целта. На света умни българи не са нужни. Нека боядисаме министъра в бяло и го пратим на изток-до Анадола!

6

Възмутен

преди 9 години

Подигравка с българските деца!Свършиха ли истинските автори?!Защо трябваше да пишат нещо толкова страховито...смърт,кръстове...ужас!!!

5

Анонимният

преди 9 години

Българските деца за нищо не стават! Да ги разкараме някакси от страната и да направим нови, които вече да почнем да ги обучаваме правилно! Спорт, патриотични песни, строева подготовка, пак спорт, военно обучение!Матури ще ми правят те! Едно време дядо им все матури е правил, пък колко заводи построи!Спорт, песни, строева! Това е!Ама да имах аз повече власт само...

4

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Писател Мирослав Пенков - няма! Има едно нещастно даскалче, което даскалува някъде в Щатите и онанира словесно. Стига онанизъм в тази преебана нещастна балканска държавица.

3

а така...

преди 9 години

Текстът е изваден от контекста на целия разказ,не е съобразен с възрастта на децата-войни,разделени села,как се мести река!!!

2

Вера

преди 9 години

Текстът не е подходящ за 7 клас,защото има притчов характер! Дали ще го разберат,или само ще очертаят сюжета,как ще преразкажат легендата-в какво време-тук ще има много варианти!

1

преразказ за 7 клас

преди 9 години

И едноименният На изток от Запада за едно село, разделено от река на българска и сръбска част, които се срещат веднъж годишно за събор и за нашия главен герой, който изживява пламенна любов на купола на потънала в реката църква с братовчедка си оттатък. Детска любовна история, която тегне върху някого 30 години Ало, съвсем полудяхте в това Министерство ??!! Романът дори не е публикуван в интернет, много малко познат автор, който дори не живее в България ...