35

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Преди бях *** на БКП сега съм на Герб

34

Анонимен

преди 9 години

Ареее... Василев го уволняват! Връща се на контейнерите :))))

33

Анонимен

преди 9 години

От време на време посещавам форумите. Принципно съм аполитичен, но ми е правило впечатление че най-много *** има от герб. Това са странджата, пешко и още няколко други.

32

Фрау Трол

преди 9 години

И ся ко прайм? Само да не се наложи да тръгна на работа?! Ако трее, ще се преквалифицирам на търговка на гласове.

31

Бай Курти

преди 9 години

Е 25лв вземам да троля за Герб е да не съм луд да не троля

30

Бенатова

преди 9 години

Закълнете се в децата си че Герб не купува гласове и то яко

29

Анонимен

преди 9 години

Аз не съм *** но съм на яслата на Герб а вие е оправяйте

28

Пешкo

преди 9 години

Аз не съм ***. Просто съм наета срещу заплащане на граждански договор да пиша това което ми дадат като дневна задача от нашата партия ГЕРБ и вечерта си получавам заплащането. Това не е тролене. Например да пиша че заемите които изтеглихме декември /5 млрд. външен и 3 млрд. вътрешен дълг/,февруари от 16 млрд. и април от 5 млрд. с емитиране на Държавни ценни книжа са за покриване на стари дългове.Промивам мозъците че са били неотложни,а всъщност са за да си купуваме гласподавате и да сме на власт

27

Анонимен

преди 9 години

В Герб има най много ***

26

Анонимен

преди 9 години

Аз съм *** на Фидосова и Деси от Дулово

25

Трол, ама безплатен

преди 9 години

Те и бразилски гласове нямаше да купуват... ама знаете какво стана !Да вярваш на партиите в БГ Парламента е като да повериш детето си на педофил. Чудя се изобщо кой им вярва на тези доказани лъжци???А и какво означава ***? Ако имаш някаква идея и я защитаваш в Интернет, това прави ли те ***? Не харесвам Реформаторите, ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС и т.н. Редовно пиша против тях и мръсотиите, които правят. Значи съм ***, така ли, "демократи"?

24

optimist

преди 9 години

Кутев е повелителят на троловете, макар че и Сидер Ага не отстъпва.

23

РЕАниматорски трол

преди 9 години

До ГЕЙберски тролКолега заема който взехме ние от 5-ната коалиция/ГЕРБ,РБ,ПФ,АБВ,ДПС/ е не 31 млрд. а точно 29 млрд. *** колега,качил си малко,април емитирахме Държавни ценни книжа не за 7 млрд. а за около 5 млрд. лв които бяха веднага разпределени за идните местни и кметски избори. Не забравяй колега мили че не сте на власт еднолично както преди 2 години а сега сме коалиция от 5 партии. Така че и парсата трябва да е 5 пъти повече. Народеца ще плаща след 2 години,не се коси,няма да сме ние!

22

Узунов

преди 9 години

Питайте деформаторите, от троловете искат да се отказват, а с чуждите НПО, как стои въпроса, ще се откажат ли и от тях, ще ги забранят ли ?

21

Анонимен

преди 9 години

И сега всички повярвахме :)))))) Да, ама НЕ!

20

Анонимен

преди 9 години

Платена статия! Аман от такива! Кой ви верва?

19

Анонимен

преди 9 години

Тати ще ми купи колело, ама друг път!

18

Анонимен

преди 9 години

Манипулацията на общественото мнение става, не чрез папагалски коментари под статии, а чрез самите поръчкови статии, предавания и прочее. Така, че проблема не е в безумците, които за някоя стотинка се излагат, а в платените доста по-добре журналисти.

17

прах в очите

преди 9 години

той и Шутин се закле, че няма ама си има 400 платени троля!

16

КАРЛОС ТРОЛА

преди 9 години

аз съм дабъл трабъл *** тролирам за 2 - 3 партии и еднакво хейтвам срещу същите 2 - 3 партии е поняко се объмквам и забравям кои кой е