22

Анонимен

преди 9 години

Току що съобщиха че американски съд е осъдил пет от най големите банки да платят 5млрд.$глоба.И те ще платят, разбира се пак с парите на вложителите.Да е чул някой за глобена банка в БЪЛГАРИЯ-това е все едно да питаш Ще има ли мир между евреи и араби.

21

ген.Луков

преди 9 години

Ако наистина е обир,а не инсценировка....?

20

Анонимен

преди 9 години

За сведение на всички- лихви по кредитите 11%с ГПР.Лихви по депозити 2.5-3% на година.Това скъпи ми сънародници как трябва да се нарече-ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ при това облечен в закон.Това е причината да чакаме на входа за еврозоната--Чуждите банки няма да ни допуснат там поне още 15години.Гласувайте моля:

19

Анонимен

преди 9 години

Този гнусен "банкер", изобщо не е такъв, много лесно дава съвети. ГЕРБ унищожи Малкия и Среден бизнес от простотия и лакомия. Удушиха всичко което не искаше да плаща на Цецо Честния и Каратиста. Големите изнесоха бизнеса в съседни държави. Работни места няма. Опукаха 8 те милиарда останали от Станишко. Какво остана да се прави...дрога, проституция, кражби и бандитизъм. А заплатата на Хампарцумян е..200 000 лева НА МЕСЕЦ! Ние да му мислим!! Не се ли вдигнем като македонците ще става по-зле.

18

Анонимен

преди 9 години

Идат избори и трябват финансов ресурс!

17

Анонимен

преди 9 години

"Гледаш два филма и си обучен. Иначе всички системи за сигурност са сработили както трябва."Системите за сигурност сработиха, а обирджиите са с 80 000 лева по-богати...Май вината не е във филмите, а в това, че не ви се харчат пари за затягане на сигурността.

16

Анонимен

преди 9 години

Живеем в свободна държава.Тъй че престъпността е на свободна практика.В един свободен свят е много по-лесно да спечелиш пари,отколкото да ги запазиш.В България можеш да печелиш пари,само тогава ,когато си спечелил лошо име.

15

НЯКОЙ

преди 9 години

Абе Хампарцумяне, ти на глупав ли се правиш или си такъв? Как искаш тези 1/5 млади хора да работят като в БГ давате смешни заплати по 300-400 лв. или това теб не те бърка, че вземаш десетки хиляди левове месечно?Дай да поговорим за банкстерите, дето ограбихте КТБ и сега ние трябва да ви плащаме липсите ... Или да ни кажеш за оня бивш военен дето гръмна шефка на клон Карнобат на Уникредит, щото го изнудваха да смени строителната фирма.... Ти какво направи по неговите сигнали за изнудване?

14

Г-н Андреев

преди 9 години

Г-н Андреев пита: -Слави, каква е приликата и разликата м/у банка и банда?Слави: Не знам!г-н Андреев: Приликата е, че и едните и другите обират пари, а разликата - първите ги вземат с писалка, а вторите - с тупалка!

13

морски

преди 9 години

Значи,ако имах неограничена власт първото нещо което ще направя е да закрия всички банки и да изгоня с шут в задн.ка банкерите,всички до един.Това са най-наглите обирджий,напаст за човечеството.

12

абвгдежз

преди 9 години

Не знам дали доста филми са гледали или бая GTA 5 са играли. :D Иначе не мисля, че г-н. Хампарцумян защото точно тези безработни безхаберници ще се хванат да правят такива обири.... но знае ли човек

11

Джо

преди 9 години

Ако зависеше от нашите банкери и от Ливон Хампарцатумян щяха да забранят всички филми по света в които има обири и кражби или пък се говори лошо за някоя банка. Направо щяха да закрият и Холивуд и Боливуд и всички актьори на борсата за да може банкерите да дуят гушките.

10

Анонимен

преди 9 години

Малко са .Това е една от банките ,които трябва да бъдат закрите -ОББ Пощенска

9

Анонимен

преди 9 години

Как няма да гледат филми и обират банки като се унищожиха заводите и предприятията народа не може да гладува-помислете!

8

Вуте

преди 9 години

До от бандатаТова е стар полицейски трик - сега жена му на бандита го налага с тигана и го пита къде са останалити кинти, дето са ги казали по телевизора :-)

7

anonimen

преди 9 години

ei sega sednaxme da revem za bankata ,vseki den da im vzemat po tolkova

6

от бандата

преди 9 години

откъде са тези 30-40000 като ги броихме бяха 10000

5

Анонимен

преди 9 години

Абе и тоя е един измислен медиен герой. Банкерът на банкерите, кога ли работи, постоянно дава интервюта по медиите.

4

Анонимен

преди 9 години

Италианска работа !

3

Потлребителски Кош

преди 9 години

Ще ги избиете за около час и половина, с таксите си за превод, смс, теглене на каса и т.н.