7

Анонимен

преди 9 години

по цял свят цезерово сечение се прави само при опасност за плода или родилката, а туземките в България имат право да избират цезарово сечение по собствено желание!

6

Анонимен

преди 9 години

Моля проучете колко е трябвало да плати семейството за секциото в тая клиника - колко за операция, за избор на екип и т.н. всички изпитани методи за финансово издояване на пациента

5

АНОНИМНА

преди 9 години

за 5- КАТО СИ ТОЛКОВА СМЕЛ ЗАЩО НЕ ЗАВЪРШИ МЕДИЦИНА ЗА ДА ВИДИШ КАК СЕ УЧИ АМИ СТАНА ПРОЙДОХА. А И КАТО СИ ПАК ТОЛКОВА СМЕЛ ЗАЩО НЕ СИ ПИШЕШ ИМЕТО . ЕЛА ПРИ НАС И ИЗКАРАЙ ПОНЕ ЕДНО ДЕЖУРСТВО , НО ДА СИ САМ И ТОГАВА ЩЕ СИ ТРЪГНЕШ С ПЪЛНИ *** С Л-А.А КАТО СИ ТОЛКОВА МЕРАКЛИЯ ДА СЕ БИЕШ БИИ СЕ С РАВНИ НА СЕБЕ СИ. НИЩО , ЧЕ СЪМ ЖЕНА - НЯМА ДА ТИ СЕ ДАМ - ПРОФАН

4

гост

преди 9 години

ащо изопачавате нещата? "Инцидент" в медицинската практика не значи, че някой лекар е сгрешил. "Инцидент" е неблагоприятно развитие на обстоятелствата. Вие така сте го написали, че насъсквате всички срещу лекарите. Белодробната тромбемболия не е по вина на лекарите. Днес.бг, някой ден и вие ще отидете на лекар, но искам да се представите в кабинета като "онези платени журналисти, които плюят по поръчка лекари и военни".

3

Тео

преди 9 години

Днес беге са се превърнали в жълта медия. Само вижте заглавието и описанието след това. Абе, хора, вие нямате ли уважение към близките на загиналата жена? Очевидно става въпрос за нещо извън компетенциите на лекарите, защо подвеждате със заглавия? Но за някои хора е по-важно даден пасквил да се прочете, отколкото паметта на починалите хора. Ако наистина ставаше дума за лекарска грешка - добре, но в случая, поне докато не излязат резултатите от аутопсията можеше да изчакате!

2

Анонимен

преди 9 години

В йордания един си беше забравил вътре джиесема :D Та и вибрирал корема :D

1

Анонимен

преди 9 години

1 на милиард !!!Така казаха и за наводненията в Мизия :D