9

Анонимен

преди 9 години

до 14 Не си разбрал, ракииката му е в джоба,но се невижда.

8

Анонимен

преди 9 години

до бригадир с КАСКЕТ-БЕ ТОЯ НА СНИМКАТА,,БРИГАДИРА,,МНОГО ЧИСТОПЛЪТЕН И ОБРАЗОВАН МИ ИЗГЛЕЖДА. САМО БУТИЛКА С РАКИЯ,,/ВОДКА/ МУ ЛИПСВА И КАРТИНКАТА ЩЕ Е ПЪЛНА

7

За родину

преди 9 години

Разтревожил се той нашият... Турският му поток бил причината за шиптарскат акция, а не помията, която Интернационалът и Тито съсдадоха преди време на Балканите... Сигурно пак зарад Турският поток на хората им преля от алчнотията и безсрамието на УДБА-шецът Груйо и излязоха на улиците? Също така, няма ли да се попритесни и за руските хиени в Украйна и Абхазия, или те са от друга стомна водица и се мерят с друг аршин?

6

България на 3 морета

преди 9 години

Е ако бяхме държава сега щяхме да си анексираме Македония и да си траеми... Ама...

5

Анонимен

преди 9 години

95 години след позорния Ньойски договор България отново е на грешната страна!

4

Анонимен

преди 9 години

Не само той, и други го видяха.

3

до 1

преди 9 години

До Бригадир с каскетУважаеми, слагаш каруцата пред коня. Като сте толкова много активните борци първо организираите Отечествен фронт и едва след това можете да се надявате на вежливи бойци в зелено. Няма вече наивници първо да ви освобождават и после да ги предавате. Само с призиви и намеци по форумите няма да стане.

2

до 4

преди 9 години

Ти май забрави как МакКейн дойде и обеща на Орешарски римейк на Майдан насред София, а нашичкият на свой ред веднага се отказа от газови потоци, електроцентрали и дори от майка си?!

1

Анонимен

преди 9 години

У нас командва Марси и руският газ ни заобикаля, заобикаля, че може от Сърбия да мине в Румъния и от там пак в Украйна, но не и тук. Слава на щатите, слава!