10

Анонимен

преди 9 години

Местан поне е умен.За разлика от някои същества в НС

9

До турчин

преди 9 години

Айде стига сте ни плашило! Вън от България! Ръцете ви са мръсни с кръв от пет века робство и убийства! Нямате думата! Вън от България !

8

Анонимен

преди 9 години

Мен никой не ме е обидил

7

123

преди 9 години

"Призовавам мюсюлманите да реагират на нанесените обиди като се вслушат и изпълнят следния девиз - нахрани гладните, посети болните, освободи пленниците.. ------ Ехо не правете от мухата слон и не занимавайте хората с простотии.

6

Анонимен

преди 9 години

ДПС е слуга на турските политици, които са привържрници(меко казано) на идеята Турция да стане от светска на ислямска република. Военните в Турция бяха твърдо против тази трансформация, затова бе проведена масова чистка, че да не се вдигне някой генерал и да секне мераците на ислямистите.

5

Анонимен

преди 9 години

Рептиши...илюминати...кемтрейли...Нов Световен Ред

4

ХХХ

преди 9 години

Вижте добре този на снимката ! Ако не беше той , Бойко нямаше да може да лапне 16 милиарда чиста печалба ! Местан и Бойко взеха от народа 16 милиарда ! Викайте им УРА ...ммви проста !

3

турчин

преди 9 години

Тези *** за тяхно оцеляване играят ролята на патриоти,но такава искра може да пламне от този икономически и политически манталитет за оцеляване,че Господ да ни е на помощ.

2

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно кого представлява ДПС - Османската империя, съвременна Турция, турски граждани в България или български граждани (независимо от общността си )?

1

Deicide

преди 9 години

Заглавието представлява истинската същност на Авраамските религии !!!