14

Анонимен

преди 9 години

А госпожата,която така яростно брани политици от ГЕРБ за фалита на банката,не би ли ни осведомила какво все пак си говориха в гаража Бойко и Цветан Василев цели два часа ? Каза го Бойко , а не ***.

13

Анонимен

преди 9 години

потомци на роби ли сме че не ми е ясно как ги търпим тия нагли недоразумения от боковата клика ?

12

Анонимен

преди 9 години

Днес верно е ден за порно. Само тази актриса ни липсваше.

11

Анонимен

преди 9 години

О, Деси Палавото езиче отново излезе на политическата сцена. Мислех, че няма да има очи да се появи повече, ама за наглостта няма граници. Иначе мъжлето й продължава да краде яко от Европейските проекти.

10

Деситу се ...

преди 9 години

... опитва да прикрие Искров, човекът на Доган и Борисов. Оная на 'Банков Надзор" кучетата я яли! Деси *** от Дулову ще я довърши.

9

Поредното ...

преди 9 години

... доказателство за катастрофалното еднолично 3.5 годишно "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009-март 2013 година, през което Борисов разсипа Държавата. Буквално, Борисов я разсипа тотално.

8

до 9

преди 9 години

По-скоро, болен, психично болен.

7

След като ...

преди 9 години

... погреба Здравеопазването, Деси *** от Дулову се захвана с КТБ.

6

активен

преди 9 години

Голяма грешка. Трябва да се спазват указанията на един единствен- господ- бог Бойко Борисов. Апропо. Това е човекът, фалирал нарочно КТБ воглаве с Д.П. за да се върне отново на власт. Но, какво са за него 4 милиарда. Затова изтегли 16 млд да има за всички по много.

5

СИН та лилав

преди 9 години

Костов е единствения политик направил нещо за България. Той изкара държавата от хипринфлация,изкара ДПС от власта,спря косоварите ,стабилизира държавата.Ако имах възможност и аз бих му помогнал да спаси парите си от кражба,това е нищо в сравнение от това което е направил за БГ.

4

Анонимен

преди 9 години

Така се прай - колкото се може по неясно и противоречиво, както е по конституция. Там пише, че частната собственост е неприкосновенна, но ако се опитате да се защитите ще попаднете в кауша. Т.е. едно пише а държавата подпомага престъпността!

3

аяяа

преди 9 години

ОТНОВО:до стената и куршум в главите !

2

Анонимен

преди 9 години

сбъркали сте снимката, т'ва и много френч, много фешън! не е пасторално, като при Майстора!

1

Анонимен

преди 9 години

Поливалентна личност.Докато беше в Русе,разбираше само от духова музика.След това от здравеопазване,вече и от финанси.