24

7

преди 9 години

Защо увеличават годините и за стаж и за възраст?Ние нямаме икономика.За възраст пак не съм съгласна,НО нали сме в ЕС .АБЕ НОМЕРА Е ДА НЕ ВЗИМАМЕ ПЕНСИИ. А ние си мълчим,те ни мачкат,но живеем в демокрация.Борисов нали каза в интервюто.Плащали ,германците,французите за направат на пътищата ни.А нашия членски внос където го плащаме всеки месец в ЕС никой нищо не спомена.Все българите виновни,мързеливи.Колкото са къдэрни управляващите,толкова са и журналистите.

23

8

преди 9 години

До АнонименТИ НЕ ЧЕТЕШ ,НЕ СЛУШАШ ЛИ?ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ БЪЛГАРИЯ Е БЛИЛА АГРАРНА СТРАНА,А СЕЛЯНИТЕ НЕ СА ПЛАЩАЛИ НИКАКВИ ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ.ОТ КЪДЕ СА СЕ НАТРУПАЛИ ТИЯ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ!?СЪРДИ СЕ НА ХОРАТА КОИТО СЕ ОСИГУРЯВАТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА,НА ПОЛОВИН РАБОТЕН ДЕН,6 МЕСЕЦА В НЕПЛАТЕН ОТПУСК......ПОСЛЕ РЕВАТ.ЗАЩО НЕ РЕВНЕШ,ЧЕ НЯКОИ,КОИТО ПОЛУЧАВАТ ХОНОРАРИ ,НЕ СА СЕ ОСИГУРЯВНАЛИ,А ПОЛУЧАВАТ ПЕРСОНАЛНИ ПЕНСИИ.ТЕ НЕ СА МАЛКО,ВЕРВАЙ МИ!

22

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ПИСАХ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРИГОТВИТЕ ПО ЕДИН КОВЧЕК НА РАБОТНОТО МЯСТО МНОГО НАРОД ТОГАВА МИ НАЦАКАХА МИНУСИ. Е А СЕГА ПАК ЛИ ЩЕ МИ ЦАКАТЕ МИНУСИ ИЛИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ ЧЕ ЩЕ РАБОТИТЕ ТЕЗИ КОИТО ИМАТ РАБОТА РАЗБИРА СЕ ДОКАТО УМРАТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО.??

21

Анонимен

преди 9 години

СРАМ !Днес в българския пароламент беше тоталното падение на управляващата клика в лицето на ГЕРБ,реформаторите, депутатите на Бареков,ДПС и част от ПФ ,които отхвърлиха предложението на Партия Атака да бъде обявено,че през 500 годишното турско робство е извършен геноцид над българския народ. С това си гласуване гербавите реформаторите,барековите смешници ,и ДПС се доказаха ,че са про турски и про еврйски партии ,но не и български

20

Анонимен

преди 9 години

Целта на държавата е да ни пенсионира всички със социална пенсия от 110 лв. Кой може да направи толкова години стаж. Масово безработни са хора над 55 г. или точно пред пенсия. И на тях не им остава друго, освен да чакат да навършат възрастта, когато ще получат социалната пенсия.

19

hit

преди 9 години

Президентът Росен Плевнелиев направи нов огромен гаф по време на визитата си в Монголия. При посещението му в будисткия манастир "Гандан тегчилен" държавният глава изразил съжаление пред домакините си, че будисткият лидер Далай Лама не е идвал в България. Вестник "Преса" обаче реагира остро по въпроса със статия със заглавието "Срамота", в която изданието припомня на Плевнелиев, че Далай Лама беше у нас през 1991 г. и се срещна с покойния президент Желю Желев и доказва това със снимка от тази среща.

18

Л.

преди 9 години

Тоя саит се превърна в проводник на руската пропаганда и вестител на опорните точки от Позитано.

17

do 21

преди 9 години

Ами ако имаше достатъчно акъл в главата, щеше да си отговориш на въпроса. Те и гърците се пенсионираха на 55 години, докато почти не им фалира държавата. Те и в кумунизъма всички бяха равни, докато не изпадна България в криза. Аман от невежи.

16

БЪЛГАРИН 1

преди 9 години

Е как така при загниващия социализъм хората се пенсионираха безпроблемно и навреме,пенсиите стигаха за всичко,а сега те карат да работиш с памперс и да не можеш да свържеш двата края.И вместо там разни тристранки да си чешат езиците да бяха спретнали един РЕФЕРЕНДУМ та да се види какво искат хората -ама не им стиска щото знаят какъв ще е резултата .

15

морски

преди 9 години

Най-добре за българския народ ще е ако това корумпирано правителство на ГЕРБ си отиде,завинаги.Кой ще им плаща сега дълга от 30млрд.лева с лихвите!Аз отказвам да плащам герберски заеми!

14

ivan

преди 9 години

glupatsi

13

(-_-)

преди 9 години

Post-mortem - така:-(

12

goriko

преди 9 години

АЗ СЪМ НА 58 ГОДИНИ ЯВНО НЯМА ДА МОГА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМ ,В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИНА МИ ДВЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ У ДОМА БЕЗРАБОТЕН ЗАВЪРШИ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ.ВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА НИ АЛЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА ***- РАЗБИРАЙ ДЕЦАТА НА БИВШИТЕ КОМСОМОЛЦИ.

11

Анонимен

преди 9 години

фонда за пенсиие празен

10

Анонимен

преди 9 години

Да престанат да плащат на паразитете от една определена група, която обича да краде, да живее на мръсно, да не плаща сметки, да бие лекари.

9

Анонимен

преди 9 години

народа е амортизиран,стресиран от условията на труд и живот .винаги се прави сравнение с начина на живот с европейските държави .да не забравяме че живеем България.пенсионната възраст трябва да бъде 55 за жените и 57 за мъжете еднаква за всички независимо в коя система е работил да няма хора с привилегии .това е моето виждане.

8

Запасен

преди 9 години

Цялата пенсионна система е "мижай да те лажем". Практически ако си внасял цял живот, ще можещш да си върнеш едва около 35-40% от вноските. Останалото отива, за да има пенсии и за Иван чиновника, Гошо полицая и Айшето. От години съм спрял да внасям вноски в тази лъжлива система. Поне да можеше внесените суми да се онаследяват, ама - НЕ! Иначе откъде пари за пенсии на хрантутниците - безполезените ни полицаи, корумпираните бюрократи, облечени във власт, и крадливите ?!!

7

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ: Българите са изчезващ видНаселението в България се е стопило с няколко милиона от 1989г. насам, като тенденцията се запазва, а нацията ни е една от най-застаряващите във света. След 25 години преход към демокрация страната ни се нарежда до държави като Сомалия и Афганистан по смъртност сред населението.Викайте "Да живее Америка, Нато и ЕС !"

6

ivan

преди 9 години

PISNA NI OT NYAKAVVI SIGURNOSTI - kakva e tazi kategoria!!@@ GLUPATSI I KRADTSI OT VSYAKADE!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Всичките реформи на това правителство винаги са в ущърб на хората , колкото по бързо се махнат толкова по добре за народа