23

АНОНИМЕН

преди 9 години

ТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ВЪРШАТ ОТЛИЧНА РАБОТА АМА ВЪВ ВАША ПОЛЗА . ОТ 10 ООО ЗАТВОРНИКА КОЛКО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ В ЗАТВОРА .И НЯМА ДА Е ЛОШО АКО ти ПЪРВА СЕДНЕШ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА , ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА МИНАТ ОТ ТАМ . Г_ЖО КУНЕВА *** НАРОД НЯМА ИМА МАЧКАНЕ НА НАРОДА И ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ НА НИКОГО ВЕЧЕ. ГРАЖДАНИ НЕКА ВСЕКИ КОЙТО Е ПОСТРАДАЛ ОТ ВЛАСТТА И КОРУПЦИЯТА ДА ЗАЛЕЕМ ШЕНГЕН С ПИСМАТА СИ КВО ГИ КРИЕМ ОЩЕ

22

Анонимен

преди 9 години

Куно,Куно,май ще влизаме....ама ако влезе ,тогава ще го усетиш.

21

Ред арми

преди 9 години

И за какво да влизаме в Шенген? Да гледаме като Гаврошовци пълните витрини и да не можем да си купим нищо, защото Вие г-жо Кунева заедно с шайката престъпници, която ни управлява ни докарахте до просешка тояга. На България не и трябва Шенген. На България и трябва работеща икономика, трябват работни места за населението, трябва да се повиши покупателната способност на българина

20

me

преди 9 години

Аз искам да попитам, на кой освен на хората пренасящи наркотици, му пука дали сме в Шенген? Защото за средно-статистическия човек, няма особена разлика в това дали ще си покаже личната карта на летище/граница или ще си мине през нея. Вместо тия усилия да се инвестират в развитие на страната, която трудно може да стане по-умряла в мирно време, ни пръскат прах в очите с тоя Шенген, все едно е голямата работа. Ми не, не е. Унизително е, че не ни пускат вътре, но така или иначе е безмислен.

19

АТАКИСТ

преди 9 години

До МРАВКА ПО---ДОБРЕ ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО--

18

дебре

преди 9 години

хахахаха, Куневице, ама те ти казват, в прав текст, че това нашето не е държава, а ти се радваш, че страните против били само две :))) Да ти кажа, ако не си го разбрала- в Европа има добри маниери, хората ще те почерпят, ще ти се усмихнат и ще ти кажат- "всичко е ок., само ей онзи там застъпва мнението, че си пълен "

17

Че Гевара

преди 9 години

осъдена за предателство,чрез обесване

16

Kolqak

преди 9 години

Абе тая в някакъв свой измислен свят ли живее?

15

Смях

преди 9 години

Най-бедната страна в Европа се засилила да влиза в Шенген! Защо никой не говори за малък, среден и голям бизнес, защо никой не говори, че хората в България гладуват и посягат на живота си. Явно политиците не живеят с проблемите на народа.

14

антиЕС

преди 9 години

Голям праз

13

вън вън вън

преди 9 години

Червената снаха защо не я скрият в някой музей на предателството. Щом проговори - змии излизат от кривата й уста.

12

ivo1

преди 9 години

Кунева,Ти влизай където си щеш! Не дърпай и нас на там защото не ни е необходимо! Просто е безсмислено,бих казал вредно!

11

мчи

преди 9 години

Нали сме в ЕС и НАТО, стига ни. Ако влезем в Шенген, добре, ако не влезем, не е болка за умиране.

10

Ред арми

преди 9 години

Май??? И това кога Ви го казаха? Може би когато продадохте националния интерес с тегления нов заем за 16 милиарда? Или когато смешното Ви правителство със смешният Ви Премиер и послушкото Президент са на път да ни вкарат в конфликт с Русия? Или може би на откриването на новата станция на метрото?

9

Софиянец

преди 9 години

А това, че през границата ни минават необезпокоявано хиляди НЕЛЕГАЛНИ имигранти дали отговаря на стандартите на Шенгенското пространство?! Питам аз и отговор не чакам.

8

Анонимен

преди 9 години

golqm praz Schengen , i kvo ..... az lichno nevijdam da dovede do nqkakva promqna priemaneto ni ama nashite politizi drugo neznaqt , skysaha typana veche

7

Анонимен

преди 9 години

КРИВОУСТАТА ПАК СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА. ДРУГАРКО КРИВОУСТА НА НАС НЕ НИ ТРЯБВА ШЕНГЕН НИТО НАТО НИТО ЕSS. НА НАРОДА МУ ТРЯБВАТ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ. ДА ПРОИЗВЖДА И ДА ХРАНИ ДЕЦАТА СИ. А НЕ ДЕЦАТА ИМ ДА ХОДЯТ ДА СЛУГУВАТ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ДА СЪЗДАВАТ БЛАГА НА КАПИТАЛИСТИТЕ!!!! ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ ОСВЕН ДА УНИЩОЖАВАТЕ ТОВА КОЕТО НАШИТЕ БАБИ ДЯДОВЦИ МАЙКИ И БАЩИ СЪЗДАДОХА ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ. С ТАКИВА КАТО ВАС НИЩО ДОБРО НЕ ГИ ЧАКА НИТО НАС НИТО ДЕЦАТА НИ НИТО ВНУЦИТЕ НИ.

6

Орнитолог

преди 9 години

Стига с тази отблъскваща кукумявка ! Тя е от особените кукумявки обаче - не казва кукумяу-кукумяу, а О, ЙЕС О, ЙЕС !

5

АНОНИМЕН

преди 9 години

НА КУКОВО ЛЯТО .СПРАВИЛИ СЕ С КОРУПЦИЯТА , ЧЕ ДА СИ МЕЧТАЕШ ЗА ШЕНГЕН .

4

Ivo

преди 9 години

Нали всичко друго оправи та сега само за Шенген бленува.